ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Курсантів-зв’язківців з Днем Збройних Сил привітав український письменник Микола Гоголь

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 2 хв. 6 Грудня 2021, 18:06

По-справжньому насиченим та сповненим незабутніми емоціями було святкування 30-річчя Збройних Сил України у Військовому коледжі сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут.

Урочистості в навчальному закладі розпочались із традиційних поздоровлень Командування та заохочення найкращих військовослужбовців грамотами та відзнаками від військового керівництва та органів державної влади.

− Особливо  цього дня приємно було відзначити наших курсантів не тільки за сумлінне навчання та високу дисциплінованість, а й за перемоги в ряді спортивних та інтелектуальних турнірів як обласного, так і всеукраїнського масштабу, – розповів заступник начальника коледжу з морально-психологічного забезпечення підполковник Олександр Єрмоленко. – Так, серед двадцяти учасників нещодавнього всеукраїнського поетичного конкурсу «Свою Україну люблю» п’ятеро переможців –  курсанти нашого коледжу. Це високий показник не тільки громадянської активності майбутніх сержантів, а і їхнього потужного внутрішнього духовного потенціалу, основи високого морально-психологічного духу.

Приємним та неочікуваним сюрпризом для присутніх стало привітання воїнів-зв’язківців великим українським письменником Миколою Васильовичем Гоголем, образ якого майстерно втілив у життя Заслужений артист України актор драми Полтавського академічного музично-драматичного театру Богдан Чернявський.

− Бути гідними продовжувачами славетних козацьких традицій, високо нести честь українських захисників, гідно захищати свій народ та державу від ворожих посягань, – зазначив він.

Естафету поздоровлень продовжив творчий колектив національного музею-заповідника імені М. В. Гоголя. Від імені працівників музею та усіх полтавців директор закладу Лідія Єнко щиро привітала воїнів-зв’язківців із професійним святом і подарувала особовому складу  запашний коровай, виготовлений за старовинним гоголівським сімейним рецептом.

Калейдоскоп подій продовжив історичний екскурс по гоголівських місцях, національних традиціях та українському вбранні ХІХ сторіччя. А на додачу до хорошого настрою працівники музею почастували усіх присутніх гоголівськими варениками з капустою.

− Особливій атмосфері свята сприяв насамперед той факт, що воно відбулось у щирому та динамічному форматі, – поділився своїми враженнями начальник коледжу полковник Кирило Злобін. – Адже, окрім відзнак, почесних грамот та цінних подарунків, курсанти з великим задоволенням отримали і солодкі подарунки від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.

Фото автора

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Бійці зенітного ракетного полку імені генерал-хорунжого Юрія Тютюника знищили ворожий розвідувальний БПЛА оперативного рівня.

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

«Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони України уклала низку державних договорів на закупівлю озброєння та інших товарів оборонного призначення.

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильським журналістам акцентував на відновленні і розвитку українського оборонного виробництва.

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

Протягом доби на південній ділянці фронту було знищено 99 окупантів та 31 одиницю ворожого озброєння і військової техніки.

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

347 груп розмінування підрозділів Міноборони продовжують очищення звільнених регіонів України від вибухонебезпечних залишків війни.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Військовий капелан

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328

Начальник їдальні

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина 3078 Національної гвардії України

Водій

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Водій

від 20100 до 50100 грн

Суми

Військова частина А1476

Кухар

від 20000 до 20000 грн

Житомир

199 навчальний центр ДШВ ЗСУ

Стрілець-санітар 155 батальйону територіальної оборони

від 21000 до 54000 грн

Степанівське, Сумська область