ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Ветеранам АТО/ООС з родинами покажуть «Історичні стежки Поділля»

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 2 хв. 16 Листопада 2021, 18:33

Сьогодні, 16 листопада, у Хмельницькому директор 15-го Гарнізонного будинку офіцерів Олександр Попов та голова громадської організації «Історико-мистецька формація «Поділля-Простір» Дмитро Казанцев уклали угоду про екскурсійну співпрацю на 2022 рік.

— Головною метою нашої домовленості, яка реалізується за підтримки і координації Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА, є психофізична реабілітація учасників російсько-української війни, ветеранів та діючих військовослужбовців, їхніх сімей через організацію та проведення для них активного туристичного дозвілля в наступному році, —  каже Олександр Попов. — Ми не починаємо з чистого аркуша. На нашій базі два роки тому створено і успішно діє Клуб культури та дозвілля «КД-Поділля», до якого увійшли військовослужбовці гарнізону з родинами. Ми спільно з громадськими патріотичними організаціями неодноразово проводили подібні акції для захисників і об’їздили чимало мальовничих куточків Хмельниччини, відвідали багато цікавих історичних локацій. Підписана сьогодні угода стала радше черговим кроком у посиленні логістичної складової наших майбутніх спільних культурно-туристичних заходів.

Водночас Дмитро Казанцев, який відповідно до підписаних домовленостей зобов’язується забезпечити надання якісних екскурсійних послуг, додав, що поїздки для учасників бойових дій та їхніх родин будуть безкоштовними.

— Ми маємо можливості та багаторічний досвід у сфері надання і якісного забезпечення подібних послуг. У реалізації таких проєктів тісно співпрацюємо з Департаментом інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА. Ми розробили свій авторський туристичний шлях: «Історичні стежки Поділля». До нього увійшли близько двох десятків цікавих і пізнавальних маршрутів з різною тривалістю за часом і протяжністю в кілометрах. Вони розкривають багату історичну спадщину нашого краю — від древніх часів до сьогодення. Буде цікаво, — запевнив Дмитро Казанцев.

Від ветеранів ініціював і підтримав укладання подібної угоди Голова правління спілки учасників АТО/ООС України в Хмельницькій області Вадим Бойчук. Він зазначив, що в такий спосіб представники ветеранських громадських організацій, влади, меценати й волонтери вкотре демонструють єдність спільних зусиль у постійній підтримці наших захисників та їхніх родин.

Фото Павла Попова

Позаштатний кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
За добу на фронті — понад сотня боєзіткнень, противник атакує на шести напрямках

За добу на фронті — понад сотня боєзіткнень, противник атакує на шести напрямках

Протягом минулої доби відбулося 102 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Літак, 8 танків та 750 окупантів: статистика втрат рф за останню добу

Літак, 8 танків та 750 окупантів: статистика втрат рф за останню добу

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно становлять:

«Приїхали»: як каратимуть водіїв, які тікають від мобілізації

«Приїхали»: як каратимуть водіїв, які тікають від мобілізації

18 квітня набуде чинності ухвалений закон про мобілізацію. Разом з багатьма нормами почнуть діяти і заходи впливу щодо тих, хто ухиляється від виконання конституційного обов’язку.

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій-електрик, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Хмельницький, Хмельницька область

Санітарний інструктор, медична сестра, фельдшер

від 20000 до 23000 грн

Кременчук

Військова частина 3052 НГУ

Заступник командира роти з МПЗ, офіцер

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Радіотелефоніст-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Черкаси

Косівський РТЦК та СП

Стрілець

до 20500 грн

Житомир

Військова частина А2192

Радіоінженер

від 22000 до 50000 грн

Київ

412 ОББпС 101 ОБрО ГШ ЗСУ