ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Дипломати працюють над тим, щоб Україна ставала сильнішою на дипломатичному та військовому фронті

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 22 Листопада 2021, 8:17

Українська дипломатія на доручення Президента України Володимира Зеленського працює над протидією спробам Росії послабити нашу державу всередині та ззовні, залучає підтримку ключових стратегічних партнерів і розвиває оборонну співпрацю задля зміцнення обороноздатності України, безпеки держави та кожного громадянина.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, інформує Урядовий портал.

«Ми, дипломати, продовжуємо працювати над тим, щоб скрізь у світі знаходити засоби для посилення нашої армії — це може бути зброя, військові деталі, медичне обладнання, поглиблений обмін розвідданими. Ми працюємо над тим, щоб Україна ставала сильнішою не лише на дипломатичному, але і на військовому фронті», — заявив Дмитро Кулеба.

Міністр нагадав, що головна мета Росії — зробити Україну слабкою, дестабілізуючи ситуацію всередині країни, блокуючи оборонну співпрацю з іншими країнами, отримання сучасної зброї, технологій, розвідданих.

«Президент України Володимир Зеленський ставить дипломатам протилежну задачу — робити Україну максимально сильною всіма способами», — наголосив Дмитро Кулеба.

Глава МЗС України нагадав, що нещодавно відвідав  США, де підписав нову Хартію стратегічного партнерства. В документі чітко прописана роль РФ в агресії проти України і наслідки за неї. Він також розповів про переговори у Брюсселі з керівництвом НАТО, міністрами закордонних справ Німеччини та Франції, інших партнерів України.

«На всіх переговорах йшлося про конкретні дії, які можуть зробити партнери, щоб зміцнити сильнішою оборону України та наші збройні сили. Ми наповнюємо комплексний пакет стримування РФ від подальших агресивних дій. Ми працюємо над безпекою нашої держави, а безпека України — це безпека кожного українського громадянина», — заявив міністр

Глава МЗС України підкреслив, що нова наступальна операція Російської Федерації проти нашої держави є однією з опцій на розгляді керівництва РФ і особисто Владіміра Путіна.

«Чи задіє Путін військову опцію — залежатиме від кількох чинників. Перший: від сили, спокою та витримки України. Другий: від скоординованості та сили дій наших партнерів. Ми працюємо над обома чинниками і я закликаю всіх не панікувати, але зберігати пильність і не вестися на жодні провокації, особливо в інформаційному просторі», — підсумував міністр.

Читайте нас в Telegram
На сході наші воїни знищили важку вогнеметну систему та 746 загарбників

На сході наші воїни знищили важку вогнеметну систему та 746 загарбників

Протягом доби на східному напрямку російська армія втратила 746 осіб, 9 танків, 17 ББМ та 481 БПЛА.

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 092 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 365 воєнних злочинів росії.

На Донеччині Президент провів нараду щодо зведення фортифікацій та оборони Часового Яру 

На Донеччині Президент провів нараду щодо зведення фортифікацій та оборони Часового Яру 

На Донеччині Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні.

У ГУР прокоментували спробу замаху на Володимира Зеленського

У ГУР прокоментували спробу замаху на Володимира Зеленського

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував затримання в Польщі російського агента, який готував замах на Президента України Володимира Зеленського.

Глобальний саміт та ППО: глави МЗС України та Італії провели зустріч

Глобальний саміт та ППО: глави МЗС України та Італії провели зустріч

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час зустрічі з італійським колегою Антоніо Таяні обговорив, як Італія може допомогти посилити протиповітряну оборону України.

Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати росії секретні українські розробки

Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати росії секретні українські розробки

Служба безпеки України у взаємодії з Урядом та керівництвом одного зі стратегічних заводів Харкова зірвала спробу рашистів отримати новітні технологічні розробки України в галузі паливно-енергетичного комплексу.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Бухгалтер

від 21000 до 121000 грн

Умань

81 окремий батальйон управління

Майстер цеху, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Вознесенськ

Військова частина А2920

Майстер виробничого відділення

від 20000 до 21000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Водій-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Харків

Косівський РТЦК та СП

Токаp, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Снайпер (за контрактом ЗСУ)

від 20100 до 120000 грн

Вінниця

Вінницький РТЦК та СП