ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Вже вчетверте у Львові напередодні Дня захисників і захисниць України відбувається відкритий турнір з футзалу «Братство Покрови»

Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 13 Жовтня 2021, 9:32

Його незмінним організатором є первинна профспілкова організація газопромислового управління «Львівгазвидобування», а турнір проводять під патронатом і за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, 58-го Будинку офіцерів та Львівської організації ФСТ «Спартак».

Участь у турнірі взяли 6 команд: 24-ї окремої механізованої бригади, 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, ПВК «Захід», Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 16-ї бригади армійської авіації та газопромислового управління «Львівгазвидобування».

— Метою турніру є  вшанування мужності та героїзму захисників нашої держави, розвиток фізичної культури і спорту, зміцнення патріотичного духу населення, популяризація та розвиток футзалу, створення загалом умов для підняття рівня спортивно-масової роботи, — зазначив голова ППО ГПУ «Львівгазвидобування» Андрій Левтюх.

Як розповів суддя турніру, суддя Національної категорії Іван Вишиваний, змагання відбувається згідно з правилами гри у футзал. Команду представляють  не більше ніж 7 гравців та двох офіційних представників. На полі грають п’ять осіб із команди (воротар і чотири польових гравці).

— Єдина зміна стосується тривалості тайму — це не 20 хвилин, а 10 хвилин з урахуванням того, що турнір одноденний. З метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції в іменній заявці було підтверджено щеплення кожного представника команди — учасника турніру або наданий чинний (до 72 годин) негативний результат тесту на COVID-19, — зазначив суддя змагань Іван Вишиваний.

Що стосується умов проведення турніру, то на початку змагань команди-учасниці жеребкуванням були розбиті на дві групи по три команди в кожній. У них були проведені ігри за коловою системою. Зрештою, у фінал вийшли по одній найкращій команді з кожної групи. Цього року звання найкращої команди турніру виборювали представники 24-ї окремої механізованої бригади та ПВК «Захід». Основний час їхньої «битви» закінчився з рахунком 1:1. Тож, усе вирішилось у серії пенальті. Зрештою, справнішими футболістами виявились представники бригади імені короля Данила. На другому місці команда повітряного командування «Захід». Третє місце посіли представники Національної академії сухопутних військ та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Та, у підсумку, безумовно, перемогу здобули всі: гарним настроєм, прекрасною грою, спілкуванням із побратимами. До речі, близько 70% учасників турніру — ветерани АТО/ООС.

За словами організаторів турніру, все більше військових колективів хоче взяти участь у відкритому чемпіонаті з футзалу «Братство Покрови». Зокрема, свою команду хочуть організувати та виставити військові капелани. Отже, п’ятий ювілейний турнір може бути ще цікавішим та емоційнішим.

— З прийдешнім святом вас, шановні захисники і захисниці України! — насамкінець говорять і організатори, і учасники, і глядачі цього спортивного свята.

Фото автора

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Олександр Яковець став головою Адміністрації Держспецтрансслужби

Олександр Яковець став головою Адміністрації Держспецтрансслужби

Указом Президента України, за поданням Міністерства оборони, на посаду голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту призначено командувача Сил підтримки ЗСУ, бригадного генерала Олександра Яковця.

На кластері оборонних технологій Brave1 за рік зареєстрували 1600 розробок

На кластері оборонних технологій Brave1 за рік зареєстрували 1600 розробок

Уже декілька розробок законтрактовані державою та готуються до передачі військовим.

У МОУ відповіли, чи можуть рекрутингові центри замінити мобілізацію

У МОУ відповіли, чи можуть рекрутингові центри замінити мобілізацію

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець прокоментував питання, чи можуть рекрутингові центри замінити процес мобілізації в Україні.

Громадяни з повістками все одно можуть звертатися до рекрутингових центрів — МОУ

Громадяни з повістками все одно можуть звертатися до рекрутингових центрів — МОУ

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець прокоментував питання, чи можуть громадяни, які отримали повістку, звертатися до рекрутингового центру, де триває набір громадян на службу в Сили оборони України.

У Миколаєві «мисливець» за HIMARS отримав 12 років ув’язнення

У Миколаєві «мисливець» за HIMARS отримав 12 років ув’язнення

За матеріалами СБУ засуджено інформатора російського гру, який шпигував за артилерією ЗСУ на Миколаївщині.

У ЗСУ розповіли про найгарячіші точки біля Часового Яру

У ЗСУ розповіли про найгарячіші точки біля Часового Яру

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин прокоментував поточну бойову ситуацію біля міста Часів Яр Донецької області на Бахмутському напрямку.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій

від 21000 до 130000 грн

Дрогобич

Військова частина А7079

Електрик-моторист, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

Командиp міномета, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Механік-оператор вузла спеціального зв’язку. РЕБ. Війська РЕБ.

від 19000 до 120000 грн

Коломия, Івано-Франківська область

Стрілець – Військовослужбовець

від 20100 до 120000 грн

Біла Церква

Троїцький ТЦК та СП

Програміст-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Черкаси

Косівський РТЦК та СП