ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Понад 31 тисяча киян отримають матеріальну допомогу до Дня захисників і захисниць України

Новини Соціальний захист
Прочитаєте за: 3 хв. 13 Жовтня 2021, 15:44

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України родини загиблих учасників бойових дій і Революції Гідності, а також ветерани російсько-української війни отримають матеріальну допомогу від міської влади Києва.

Відповідне розпорядження вже підписано.

Як повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда, виплата матеріальної допомоги — один з багатьох заходів для підтримки ветеранів АТО/ООС, учасників Революції Гідності та їхніх родин. Цьогорічна допомога становить від 800 до 1500 гривень. Усього ж її отримають 31 623 киянина. Усі виплати відбуваються в рамках реалізації міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам».

Одноразову матеріальну допомогу розміром 1500 грн отримають:

кияни – члени сімей осіб, загиблих або померлих, та члени сімей киян, загиблих або померлих внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО та ООС, та кияни – члени сімей загиблих (померлих) бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України;

кияни – члени сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року, а також осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові, виявлені під час Революції Гідності;

кияни – члени сімей осіб та члени сімей киян, які добровільно забезпечували (або добровільно залучалися до забезпечення) проведення АТО, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (у тому числі здійснювали волонтерську діяльність) та загинули (пропали безвісти), померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час забезпечення проведення АТО та ООС.

Розміром 1000 грн:

кияни, які дістали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Розміром 900 грн:

кияни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в АТО і ООС та кияни – бійці-добровольці, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України;

кияни, які дістали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Розміром 800 грн:

кияни, які дістали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року.

Виплати відбуваються на рахунок багатофункціональної електронної картки «Муніципальна картка «Картка киянина».

Одноразова адресна соціальна матеріальна допомога, яку не було своєчасно виплачено громадянинові через незалежні від нього причини, в разі смерті цього громадянина буде виплачена членам сім’ї померлого.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Викрили військового з Прикарпаття, який за $4000 обіцяв «працевлаштування» у тилу  

Викрили військового з Прикарпаття, який за $4000 обіцяв «працевлаштування» у тилу  

За даними слідства, 47-річний командир роти військової частини за $4 тисячі обіцяв «вирішити питання» щодо працевлаштування військовозобов’язаного на посаду водія до тилової військової частини, де сам служить.

На півдні ворог застосував проти мирного населення 204 FPV-дрона

На півдні ворог застосував проти мирного населення 204 FPV-дрона

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей, ворог застосував 15 ударних БПЛА типу «Ланцет», скинув з БПЛА різних модифікацій 225 осколкових боєприпасів.

Рустем Умєров розповів про досягнення формату «Рамштайн»

Рустем Умєров розповів про досягнення формату «Рамштайн»

Міністр оборони України Рустем Умєров 26 квітня 2024 року під час чергового онлайн засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» подякував колегам за підтримку протягом двох років.

Президент: Славутич не підкорився окупантам. Проявив свій характер. Боровся. Захищався

Президент: Славутич не підкорився окупантам. Проявив свій характер. Боровся. Захищався

У виступі з нагоди річниці трагедії на ЧАЕС Володимир Зеленський згадав і події 2022 року.

На Харківщині ворог обстріляв машину волонтерів

На Харківщині ворог обстріляв машину волонтерів

Ворожий дрон влучив у цивільний автомобіль — двоє людей зазнали поранень.

Атаки на Харківщині, Авдіївський напрямок, спалений вертоліт в москві: стрім з прифронтового міста

Атаки на Харківщині, Авдіївський напрямок, спалений вертоліт в москві: стрім з прифронтового міста

На Харківщині прикордонники-артилеристи бригади «Сталевий Кордон» зупинили ворожий штурм. За допомогою 100-мм гармати вони влучили у танк, на відео з дрона видно як після підриву два окупанта перейшли у ранг мертвих російських «космонавтів».

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Оператор систем звязку

від 20100 до 120100 грн

Коломия, Івано-Франківська область

Водій-слюсаp, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

номер обслуги зенітного артилерійського відділення

від 20000 до 120000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Номер обслуги, артилерист

від 22000 до 122000 грн

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Санітарний інструктор, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Запоріжжя

113 окремий батальйон 110 ОБр Сил ТрО

Кравець

від 20000 до 25000 грн

Васильків

Військова частина А1789