ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

ФК «Слов’янськ АТО» – володар Кубка дивізіону «Схід»

Реабілітація Репортаж Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 27 Вересня 2021, 16:39

У Слов’янську на стадіоні ім. Юрія Скиданова відбувся Фінал Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО дивізіону «Схід 2021». За Кубок дивізіону боролися команди – «Слов’янськ АТО» і «Слобожанщина» (Харків). Підтримати гравців зібрались побратими, бойові товариші, мешканці Слов’янська і всі, кому небайдужий футбол.

З перших хвилин запеклої боротьби команда «Слов’янськ АТО» отримала лідерство. Відтак по завершенню першого тайму команди розійшлись з рахунком 3:0 на користь слов’янських гравців. У другому ж таймі слобожанці забили «гол честі» у ворота супротивників, проте завершилась гра із рахунком 5:1 на користь ФК «Слов’янськ АТО».

– «Слов’янськ АТО» – це моноліт, – прокоментував гру Тренер ФК «Слов’янськ АТО» Віталій Лаврищєв, – який випереджає всіх на крок і намагається постійно розвиватись. Наразі розклад у гравців напружений і дуже щільний, адже попереду фінальна частина, яка відбудеться з 2 по 14 жовтня в м. Києві на тренувальній базі «Динамо-Київ» та стадіоні імені Валерія Лобановського.

– Емоції переповнюють, нервую і дуже хочу повернутися до гри! Ми завжди налаштовуємось на перемогу, віддаємо на це всі сили. Для нас це не просто гра, а реабілітація, – поділився враженнями захисник «Слов’янськ АТО» Євген Кривенко.

Своє життя з футболом він пов’язав ще з дитинства, а наразі продовжує реалізувати себе і як військовий,  і як футболіст. Під час попередньої гри дістав травму, але був присутній на стадіоні та вболівав за свою команду.

Змагання – це насамперед спортивна реабілітація учасників бойових дій. Наразі в Україні існує близько 100 команд і більше ніж 3000 гравців-учасників бойових дій.

– Є підтримка, є розуміння, що ці змагання потрібні. Дійсно, це спортивна реабілітація, налагодження дружніх взаємовідносин між представниками сектору безпеки і оборони. У нас залучені всі силові структури і ветерани АТО/ООС, – поінформував Голова Федерації Футболу учасників АТО та Голова Правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» Руслан Руденко. – Ці змагання є наймасштабнішими. Учасники бойових дій з нетерпінням чекають їх, готуються і постійно підвищують свій рівень

Варто зауважити, що цією грою завершився сьомий сезон Чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО дивізіону «Схід 2021». Кубок у запеклій боротьбі отримав ФК «Слов’янськ АТО».

Фото: пресслужба ФК «Слов’янськ АТО»

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Міноборони активно працює над Стратегічним оглядом оборонних закупівель Україна-НАТО

Міноборони активно працює над Стратегічним оглядом оборонних закупівель Україна-НАТО

Виконуючий обов’язки директора Департаменту політики закупівель Міноборони України Гліб Канєвський зустрівся з Директором Управління оборонного і безпекового співробітництва НАТО Пірсом Казалетом.

Володимир Зеленський про атаку по аеродрому в Джанкої: Окупанти зазнали болісних втрат

Володимир Зеленський про атаку по аеродрому в Джанкої: Окупанти зазнали болісних втрат

Президент України Володимир Зеленський прокоментував атаку по військовому аеродрому в тимчасово окупованому місті Джанкой у Криму, унаслідок якої знищені системи С-400, РЛС і пункт управління засобами ППО російської армії.

10 САУ «Богдана» вперше випустить український ОПК у квітні

10 САУ «Богдана» вперше випустить український ОПК у квітні

У травні і в наступні місяці самохідних артилерійських систем «Богдана» будуть виробляти ще більше.

Головнокомандувач ЗСУ і Міністр оборони оцінили нові зразки зброї та техніки українського виробництва

Головнокомандувач ЗСУ і Міністр оборони оцінили нові зразки зброї та техніки українського виробництва

Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Сирський разом з Міністром оборони України Рустемом Умєровим ознайомились з новими зразками озброєння та техніки державного виробництва.

Ката з фсб рф відправили під суд

Ката з фсб рф відправили під суд

Спилювання зубів напилком, удари струмом та інші катування мирних жителів Харківщини під час окупації — такі злочинні дії фігурують в обвинувальному акті.

В окупантів на сході мінус 736 осіб, 8 ББМ та 524 БПЛА

В окупантів на сході мінус 736 осіб, 8 ББМ та 524 БПЛА

Протягом доби на східному напрямку російська армія втратила 736 осіб, 3 танки, 8 ББМ та 524 БПЛА.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій, військовослужбовець

від 50000 до 120000 грн

Ужгород

68 окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша

Стрілець-помічник гранатометника, військовослужбовець у ЗСУ

від 50000 до 120000 грн

Київ

66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго

Психолог

від 20000 до 50000 грн

Шостка

Військова частина 2240 НГУ

Діловод, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Стрілець

від 8000 до 10000 грн

Вознесенськ

Військова частина А2920

Водій автомобільної групи

від 23000 до 23000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України