ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Кубок ЗСУ з прикладної стрільби серед особового складу оперативного резерву першої черги відбувся на Львівщині

Навчання та тренування Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 25 Вересня 2021, 13:30

На Львівщині до Дня захисників і захисниць України на базі спортивно-стрілецького клубу «Карабін» відбувся Кубок Збройних Сил України з прикладної стрільби серед особового складу оперативного резерву першої черги. Про це інформує пресслужба ДШВ ЗСУ.

Захід організовано та проведено за ініціативи голови Ради резервістів Десантно-штурмових військ ЗС України капітана резерву Володимира Ратушняка, який свого часу проходив військову службу в лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Зокрема, у чемпіонаті змагалися резервісти з Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та Сил спеціальних операцій ЗС України. Загалом – близько сорока резервістів.

За словами організатора кубку, основна мета заходу — інтеграція практичної та прикладної стрільби як додаткового складника вогневої підготовки резервістів у лавах Збройних Сил України.

Під час чемпіонату були відпрацьовані елементи переміщення зі зброєю, ураження цілей на дистанції від 1 до 250 метрів, перенесення вогню у глибину та по фронту, стрільба з незручних положень.

За підсумками змагань чемпіонами стали резервісти Десантно-штурмових військ. Друге та треті місця посіли резервісти Сил спеціальних операцій і Сухопутних військ.

Під час нагородження переможців командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ вручило державну нагороду — орден «За мужність» ІІІ ступеня – старшому сержантові резерву Дмитру Поні.

Окрім цього, командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ та Рада резервістів ДШВ ЗС України у рамках цивільно-військового співробітництва провело черговий етап військово-патріотичного заходу «Майбутній десантник».

Зокрема, молодь і мешканці територіальних громад Львівщини, які прибули на чемпіонат, мали змогу ознайомитися зі зразками озброєння та військової техніки, сучасними засобами зв’язку, амуніції та спорядженням, які перебувають на озброєнні в Десантно-штурмових військах ЗС України.

За словами голови Ради резервістів ДШВ ЗС України капітана резерву Володимира Ратушняка, подібний захід у Збройних Силах України відбувається вперше. До нього долучилися представники майже з усіх видів та окремих родів військ. І це справді масштабне дійство.

– Окрім підвищення практичних навичок і підтримання комунікації між резервістами, цей захід також мав на меті військово-патріотичне виховання громадян, а також популяризацію служби у військовому резерві та служби за контактом у ЗС України, – відзначив Володимир Ратушняк.

Читайте нас у Facebook
Мінус 870 окупантів, 17 ББМ та 21 артсистема: втрати армії рф за добу

Мінус 870 окупантів, 17 ББМ та 21 артсистема: втрати армії рф за добу

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно становлять:

Сьогодні відбудеться засідання Ради Україна-НАТО у віртуальному форматі

Сьогодні відбудеться засідання Ради Україна-НАТО у віртуальному форматі

Сьогодні, 19 квітня, відбудеться засідання Ради Україна-НАТО, скликання якого ініціював Президент України Володимир Зеленський для обговорення захисту українського неба й постачання засобів ППО.

Українська авіація завдала 9 ударів по ворожих позиціях

Українська авіація завдала 9 ударів по ворожих позиціях

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу противника.

Ситуація на фронті: 86 боєзіткнень за добу, найбільше ворог атакує на Бахмутському напрямку

Ситуація на фронті: 86 боєзіткнень за добу, найбільше ворог атакує на Бахмутському напрямку

Протягом минулої доби на фронті відбулося 86 бойових зіткнень.

Головнокомандувач ЗСУ: Ми робимо все можливе, щоб повернутись у наш Крим

Головнокомандувач ЗСУ: Ми робимо все можливе, щоб повернутись у наш Крим

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що ЗСУ роблять все можливе, щоб повернутись в тимчасово окупований російськими загарбниками український Крим.

Зброя перемоги: що дає нашому війську мобільний 3D-оглядовий радіолокатор «Фенікс» — думка експерта

Зброя перемоги: що дає нашому війську мобільний 3D-оглядовий радіолокатор «Фенікс» — думка експерта

В одному зі своїх нещодавніх повідомлень у рубриці «Зброя перемоги» автори офіційної сторінки Міністерства оборони України в соціальній мережі Telegram нагадали про напрочуд вдалу розробку від фахівців вітчизняного оборонного комплексу — мобільний 3D-оглядовий радіолокатор «Фенікс».

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Начальник виробничого відділення

від 32000 до 33000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Розвідник

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682

Командир взводу, військовослужбовець

від 21000 до 51000 грн

Десна, Чернігівська область

Кулеметник

від 20000 до 120000 грн

Кропивницький

Військова частина А7343

Водій (кат. С, СЕ), військовослужбовець

від 22000 до 122000 грн

Львів

216 окремий батальйон 125 ОБр Сил ТрО

Оператор групи звязку та кібербезпеки

від 21000 до 25000 грн

Ужгород, Закарпатська область