ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

В Україні стартувала стратегічна програма для розвитку системи озброєння

Новини Озброєння та техніка Події
Прочитаєте за: 2 хв. 16 Вересня 2021, 13:46

Ця програма розроблена Києво-Могилянською бізнес-школою за сприяння Державного концерну «Укроборонпром» та міністерства оборони Великої Британії.

У чому її особливості та переваги? Заступник Глави місії у Посольстві Великої Британії в Україні Ніколас Гаррокс повідомив, що ця програма має допомогти ДК «Укроборонпром» виконати зобов’язання у реалізації положень Закону України «Про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності». Цим документом запроваджується модель корпоративного управління в державних підприємствах оборонно-промислового комплексу відповідно до найкращих міжнародних стандартів, що дозволить зробити підприємства «Укроборонпрому» більш конкурентоспроможними на міжнародному ринку, залучити інвестиції в оборонно-промисловий комплекс та сприятиме розвитку самих підприємств, які будуть здатні забезпечити усім необхідним Збройні Сили України.

– Це вкрай важливо для національної безпеки та оборони України та її спроможностей захищати демократію, демонструючи при цьому сталий поступ у напрямку євроатлантичної інтеграції. Ключовим результатом стратегічної програми для розвитку системи озброєння є успішна реалізація пріоритетів роботи і дій уряду України в оборонному секторі та цілком новий дизайн системи оборонної промисловості. Потрібно розглянути питання, як ефективно посилити інституційне ядро цієї системи, – підкреслив Ніколас Гаррокс.

Заступник Міністра оборони України Олександр Носов у коментарі АрміяInform відзначив, що одна з основних місій програми полягає в зміні менталітету всіх учасників, які мають бути об’єднані однією цінністю – забезпечення ефективної обороноздатності країни, що формується не силами Міноборони України, а системним підходом та комплексним поєднанням оборонно-промислового комплексу, економіки держави та потреб ЗС України. Потрібно працювати над подальшим посиленням оборонних спроможностей та розвитком інновацій.

Стратегічна програма для розвитку системи озброєння відбуватиметься на базі Києво-Могилянської бізнес-школи для представників підприємств ДК «Укроборонпром» середньої та вищої ланки управління.

З вітальним словом до учасників звернулися декан Києво-Могилянської бізнес-школи Олександр Саврук та його заступник, керівник програм «Школа стратегічного архітектора» та «Стратегічне лідерство в секторі безпеки та оборони України» Гелена Саврук.

Нагадаємо нашим читачам, у Києво-Могилянській бізнес-школі успішно реалізується програма Стратегічного Лідерства в секторі безпеки та оборони України. Це відкрита, стратегічна, сучасна безпекова та військова освітня платформа зі ступенем МРА Києво-Могилянської бізнес-школи. Ця програма призначена для сприяння розвитку спільноти керівників, що ухвалюють стратегічні рішення у секторі, та які поділяють спільне розуміння та цілісний державний підхід до трансформації сектору безпеки та оборони та його подальшого системного розвитку.

Фото автора

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Президент: Україна зробить запит на засідання Ради Україна — НАТО щодо ППО

Президент: Україна зробить запит на засідання Ради Україна — НАТО щодо ППО

Україна зробить запит на скликання засідання Ради Україна — НАТО, присвяченого протиповітряній обороні.

З листоноші до очільниці «роспошти»: колаборантка-кар’єристка отримала 11 років ув’язнення

З листоноші до очільниці «роспошти»: колаборантка-кар’єристка отримала 11 років ув’язнення

Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримала ще одна колаборантка, яка працювала на агресора у період окупації частини Харківщини.

ПАРЄ ухвалила Резолюцію про передачу заморожених активів рф на відбудову України

ПАРЄ ухвалила Резолюцію про передачу заморожених активів рф на відбудову України

Сьогодні, 16 квітня, у стінах ПАРЄ відбувся «український день», під час якого парламентарії ухвалили важливу Резолюцію щодо підтримки відбудови України.

На Львівщині у ЦНАПах рідні військових можуть проконсультуватися з працівниками ТЦК та СП

На Львівщині у ЦНАПах рідні військових можуть проконсультуватися з працівниками ТЦК та СП

На Львівщині у ЦНАПах рідні військовослужбовців можуть звернутися за консультацією до працівників ТЦК та СП. Наразі визначено 16 таких локацій.

На фронті 50 боєзіткнень: найгарячішим залишається Бахмутський напрямок

На фронті 50 боєзіткнень: найгарячішим залишається Бахмутський напрямок

Ворог завдав 2 ракетних та 43 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Рустем Умєров обговорив, як зірвати плани росії та посилити нашу ППО з Ллойдом Остіном

Рустем Умєров обговорив, як зірвати плани росії та посилити нашу ППО з Ллойдом Остіном

Міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову з главою Пентагону Ллойдом Остіном.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Військовослужбовець ЗСУ (служба за контрактом)

від 21000 до 121000 грн

Запоріжжя

Заводський РТЦК та СП

Пілот БПЛА

від 25000 до 125000 грн

Одеса

Рота УБАК (37 ОБрМП)

Стрілець/чиня-снайпер/ка (ЗСУ)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 Батальйон ТрО

Командир машини, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

Старший сапер

від 20100 до 120100 грн

Дніпро

128 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Начальник зарядно-акумуляторної станції

від 22000 до 22000 грн

Житомир

Військова частина А1724