ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Ключові питання комунікації з громадськістю, підвищення медіаграмотності та дотримання прав військовослужбовців обговорили авіатори

Вишкіл
Прочитаєте за: 2 хв. 1 Липня 2021, 11:35

У одній з військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України Васильківського гарнізону відбулися лекції з підвищення медіаграмотності та дотримання прав військовослужбовців. 

Про це повідомляється на сторінці Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

На початку заходу тимчасовий виконувач обов’язків командувача повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗС України, начальник Васильківського гарнізону генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко зазначив, що такі теми, як зв’язки з громадськістю, підвищення медіаграмотності та дотримання прав військовослужбовців тісно пов’язані між собою.

Він, як командир із великим досвідом, навів багато прикладів «бойових дій» в Інтернеті та порівняв їх зі справжніми бойовими діями. У своєму виступі Анатолій Кривоножко наголосив на важливості проактивної комунікації, донесення об’єктивної інформації.

– Більшість із вас мають підлеглий особовий склад. Найефективніший шлях для уникнення можливої дискредитації вас, як начальників, є постійна робота командирів усіх ланок, зокрема, сержантського складу й постійне спілкування з підлеглими: більшість проблемних питань мають вирішуватись на рівні підрозділу чи військової частини, – зазначив генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко. 

У продовження теми начальник Управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України полковник Богдан Сеник у своїй лекції докладніше зупинився на питаннях зовнішньої комунікації в умовах гібридної війни, навів приклади ефективних медіакейсів та оперативного реагування командирів на негативні виклики упродовж «золотої години». Сума цих дій впливає на збереження та підвищення іміджу ЗС України. Також він продемонстрував фото та відеоінформаційні матеріали щодо ключових аспектів комунікації в соціальних мережах та у мережі інтернет загалом. 

Представники громадської організації «Ліга офіцерів», яка з 2002 року займається практичними питаннями демократичного контролю над ЗС України, офіцери запасу Володимир Лукічов і Тимофій Нікітюк ознайомили присутніх зі збірником «Основні права військовослужбовців». Цей посібник у електронному вигляді розміщений на офіційних вебсайтах МО України та ЗС України та вже завантажений десятками тисяч військовослужбовців.

Володимир Лукічов у своєму виступі наголосив, що вирішення всіх проблемних питань, які виникають, потрібно починати в підрозділах зі своїми командирами та направляти процес у конструктивне русло.

Несвоєчасне реагування на проблеми військовослужбовців впливає на моральний дух окремого військовослужбовця та підрозділу в цілому.

Тимофій Нікітюк підтримав свого колегу та зазначив, що основним джерелом негативної інформації є військовослужбовці, які не знайшли вирішення своїх проблем у підрозділах, але разом із правами військовослужбовці мають обов’язки, які повинні неухильно виконувати.

Читайте нас в Telegram
Сьогодні дефіциту електроенергії в Україні не прогнозується

Сьогодні дефіциту електроенергії в Україні не прогнозується

На поточну добу залучення аварійної допомоги з-за кордону не планується, обмежень для побутових та промислових споживачів (крім Харківщини та Кривого Рогу) не буде.

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Верховний Суд підтвердив безпідставність та необґрунтованість позовних вимог комерційного товариства до Міноборони України про внесення змін до державного контракту в частині продовження строку поставки малого броньованого артилерійського катеру вартістю 209 млн грн.  

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

Всього внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 545 дітей.

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Ракетний удар, який нанесено вчора по Одещині зруйнував місткості з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки.

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

За минулу добу росіяни обстріляли 10 областей України

Усього були атаковані 97 населених пунктів та 83 об'єкти інфраструктури.

Культурний десант: Миколай Сєрга розповів АрміяInform про творчість, що зцілює поранені душі

Культурний десант: Миколай Сєрга розповів АрміяInform про творчість, що зцілює поранені душі

Від самого початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну українців охопила хвиля як новітніх розробок та технологій на фронті, так і колосального прориву в культурі.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Психолог батальйону

від 30000 до 60000 грн

Слов'янськ

Військова частина 3035 НГУ

Радіотелефоніст, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Оператор відділення наземних роботизованих комплексів

від 25000 до 65000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Навідник-оператор, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Бойовий медик у Стрий

від 22800 до 52800 грн

Стрий

Військова частина А2847

Командир машини, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область