ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Міжнародне військове співробітництво у сфері стратегічних комунікацій: про що говорили на круглому столі

Важливо Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 9 Червня 2021, 18:14

У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України в Києві другий день тривають міжвідомчі науково-практичні круглі столи, присвячені стратегічним комунікаціям у системі оборони України. Тема другого дня — міжнародне військове співробітництво у сфері стратегічних комунікацій.

Організатором заходу став Директорат інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міноборони, а серед його учасників — представники Місії України при НАТО, Центру інформації та документації НАТО, Міноборони, ЗС України, національних військових вишів та закладів військової освіти ВНЗ тощо.

У програмі круглого столу 9 червня передбачалися виступи заступника Міністра оборони України Ігоря Старобінського, тимчасового виконувача обов’язків генерального директора Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міноборони Євгена Бурката й інших.

Із зацікавленням учасники круглого столу і глядачі, які підключилися до онлайн-трансляції, послухали презентацію головного спеціаліста Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міноборони Петра Канани та виступ заступника глави місії України при НАТО, керівника оборонної секції полковника Сергія Мукосія.

Жваве обговорення викликали тези виступів представниці Великої Британії, спеціального радника з питань оборони при Міністерстві оборони України Лінди Сміт та представника Сполучених Штатів, старшого радника з питань стратегічних комунікацій Відділу оборонного співробітництва Посольства США в Україні Девіда Бентона.

Учасники заходу досить активно обговорювали порушені на презентації питання. Наприклад, фахово та гостро ставила запитання доктор наук, начальник навчально-наукового центру стратегічних комунікацій Національного університету оборони України імені Івана Черняховського полковник Ольга Сальнікова.

Із цікавістю учасники круглого столу вислухали наприкінці заходу розповідь віцепрезидента Академії геоінформатики Івана Галенка про кіберджуру — інноваційну платформу трансформації горизонтальних комунікацій молоді у стратегічні комунікації країн-союзників.

Наступні дні круглих столів обіцяють бути не менш цікавими: у четвер обговорюватимуть українські реалії й міжнародний досвід моделей комунікацій у секторі безпеки та оборони, у п’ятницю — особливості роботи військових засобів масової інформації в Україні та державах-членах НАТО.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Глава МЗС Норвегії у Одесі побачив зруйнований російським дроном будинок, де загинуло 12 цивільних

Глава МЗС Норвегії у Одесі побачив зруйнований російським дроном будинок, де загинуло 12 цивільних

Глава норвезької дипломатії Еспен Барт Ейде під час візиту на Одещину ознайомився з наслідками російського тероризму. Зокрема, на власні очі побачив зруйнований російським дроном будинок, де 2 березня загинуло 12 цивільних людей.

США оновили пошкоджене внаслідок руйнування Каховської ГЕС обладнання

США оновили пошкоджене внаслідок руйнування Каховської ГЕС обладнання

США доставили 7 потужних трансформаторів до Миколаєва, що допомогло забезпечити електроенергією понад 400 домогосподарств після російських атак.

Українська сила складається з сили мільйонів наших людей — Президент

Українська сила складається з сили мільйонів наших людей — Президент

Президент України Володимир Зеленський звернувся до усіх, хто є українською силою на наголосив, що вона вміщує сили мільйонів наших людей.

Литовська армія розпочинає найбільший цикл військових навчань за участю понад 20 тисяч солдатів

Литовська армія розпочинає найбільший цикл військових навчань за участю понад 20 тисяч солдатів

У квітні-червні литовська армія проведе один із найбільших та найінтенсивніших циклів військових навчань, у яких візьмуть участь понад 20 тисяч литовських та союзних солдатів і тисячі одиниць військової техніки.

Данія підписала угоду про продаж 24 винищувачів F-16 Аргентині

Данія підписала угоду про продаж 24 винищувачів F-16 Аргентині

Данія підписала з Аргентиною угоду про продаж 24 винищувачів F-16 на суму близько 2,1 мільярда крон (300 мільйонів доларів).

ОК «Південь» очолив бригадний генерал Геннадій Шаповалов

ОК «Південь» очолив бригадний генерал Геннадій Шаповалов

Командувачем військ оперативного командування «Південь» призначений бригадний генерал Геннадій Шаповалов.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інженер виробничого відділення

від 25000 до 26000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Такелажник, вантажник

від 20000 до 20000 грн

Васищеве

Військова частина 3075 НГУ

Стрілець стрілецького підрозділу

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область

Водій-машиніст, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Водій категорії B, C, військовослужбовець

від 20500 до 50500 грн

Стрий

Військова частина А2847

Начальник групи,військовослужбовець в в/ч А4677

від 21000 до 51000 грн

Чернігів, Чернігівська область