ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Із 1 червня на Вінниччині розпочне працювати Мобільний офіс Veteran Hub

Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 29 Травня 2021, 10:06

Відтепер послуги консультанта з пошуку роботи, юриста та психолога ветерани, які проживають у Вінницькій області, можуть отримати прямо в себе вдома. Потрібно лише подзвонити за номером: 067 348 28 68, і команда Мобільного офісу Veteran Hub Вінниця дістанеться найвіддаленішого куточка регіону. Про це розповіли представники  проєкту Veteran Hub під час презентації нової послуги.

–  Мобільний офіс Veteran Hub – це команда, що «привозить» основні послуги ветеранам АТО/ООС, які самі не можуть дістатися у простір з будь-яких причин, – зазначив Артем Денисов, співзасновник і виконавчий директор  Veteran Hub. –  Якщо ветеран готовий зустрітися з консультантами хоч у полі –  команда приїде до нього просто за координатами.

Основні послуги, які надає ветеранський простір відвідувачам (а це ветерани, військовослужбовці, колишні полонені, члени їхніх родин, а також сім’ї тих, хто загинув або зник безвісти) – це юридична допомога, пошук роботи та консультації психолога. Нагадаємо, що читачі АрміяInform більш детально про діяльність Veteran Hub можуть почитати тут https://armyinform.com.ua/2021/02/osnovne-pravylo-veteranhub-my-nichogo-ne-robymo-zamist-veterana-my-rozpovidayemo-shho-treba-zrobyty-aby-dosyagty-mety/.

Окрім цього, Артем Денисов розказав про проєкт Veteran Hub, його основні завдання та плани щодо розвитку. Він наголосив, що до 2027 року проєкт планує відкрити 5-7 подібних ветеранських просторів у всій країні. Наразі Veteran Hub має простори в Києві, Вінниці та Дніпрі. Мобільний офіс функціонує у Київській області, а відтепер ­–  і у Вінницькій.

Окрім надання послуг, Мобільні офіси виконують освітню функцію. Одним із завдань мобільної команди є налагодження активних зв’язків із територіальними громадами та залучення їх до підтримки ветеранів. Також виїзні команди Veteran Hub розповідають про послуги, які надає проєкт, представникам органів державної влади, зокрема головам ОТГ, представникам ЦНАПів тощо.

Досвідом роботи своєї команди поділився Владислав Зайченко, ветеран і координатор Мобільного офісу в Київській області, що працює вже впродовж 8 місяців.

– За час нашої роботи ми стали впізнаваними, – зазначив Владислав. – Налагодження активної комунікації є дуже ефективним у роботі на результат. Дуже багато голів ОТГ знають специфіку своїх громад, але не завжди мають достатньо інструментів для надання швидкої та якісної допомоги. Ми їм у цьому допомагаємо. Наведу приклад. До нас зателефонував голова ОТГ, повідомив, що у ветерана, якого ми відвідали за деякий час до цього, згоріла вщент хата, і попросив допомоги. Голова не знав, як зарадити ветерану саме в момент, коли в того сталося лихо. Мобільний офіс зібрався буквально за пару годин і в неділю  приїхав підтримати чоловіка за 200 км від Києва.

Зазвичай час очікування приїзду Мобільного офісу становить до трьох днів,  залежно від складності запиту. В екстрених випадках можливі термінові виїзди.

Під час презентації Мобільного офісу відбулась урочиста передача автомобіля вінницькому  Veteran Hub від благодійної організації Help Us Help. Також команда Мобільного офісу отримала талони на пальне від канадського благодійного фонду Boomer’s Legacy. Фонд має ім’я капрала канадських Збройних сил Ендрю «Бумера» Ейкеленбума, якого вбив терорист-смертник 11 серпня 2006 року під час служби в Афганістані.

На заході були присутні представники державних структур, зокрема, Вінницького обласного ТЦК та СП, Вінницького міського центру зайнятості та громадського сектору, ГО «Вінницьке обласне товариство психологів та психотерапевтів» тощо. Під час зустрічі активно обговорювались шляхи їхньої подальшої співпраці із Veteran Hub Вінниця задля підтримки ветеранів.

Фото Veteran Hub

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Президент: Ми маємо берегти памʼять про кожного, хто віддав своє життя, щоб Україна вистояла

Президент: Ми маємо берегти памʼять про кожного, хто віддав своє життя, щоб Україна вистояла

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що ми завжди маємо цінувати людей, які роблять усе, щоб Україна жила й не підкорилась окупанту.

Бріджит Брінк пояснила Конгресу важливість підтримки України під час війні

Бріджит Брінк пояснила Конгресу важливість підтримки України під час війні

Посол США в Україні Бріджит Брінк звернулася до американського Конгресу із закликом негайного надання Україні допомоги.

На сході наші воїни знищили важку вогнеметну систему та 746 загарбників

На сході наші воїни знищили важку вогнеметну систему та 746 загарбників

Протягом доби на східному напрямку російська армія втратила 746 осіб, 9 танків, 17 ББМ та 481 БПЛА.

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 092 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 365 воєнних злочинів росії.

На Донеччині Президент провів нараду щодо зведення фортифікацій та оборони Часового Яру 

На Донеччині Президент провів нараду щодо зведення фортифікацій та оборони Часового Яру 

На Донеччині Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні.

У ГУР прокоментували спробу замаху на Володимира Зеленського

У ГУР прокоментували спробу замаху на Володимира Зеленського

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував затримання в Польщі російського агента, який готував замах на Президента України Володимира Зеленського.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Офіцер групи психологічного супроводу та відновлення

від 30000 до 130000 грн

Київ

21 окремий батальйон спеціального призначення

Командир взводу спеціальних робіт, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Діловод служби пального та мастильних матеріалів

від 25000 до 35000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Оператор-дешифрувальник (БпЛА), військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО

Водій ББА

від 25000 до 70000 грн

Харків

Військова частина 9951 ДПСУ

Оператор-дешифрувальник (БпЛА)

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

107 ОБТРО м. Маріуполь