ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Львів’яни приходять на роботу у військовій формі: флешмоб «Я резервіст»

Армія і суспільство Важливо Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 18 Травня 2021, 14:17

Сьогодні, 18 травня, у День резервіста України триває флешмоб «Я резервіст». До нього долучаються всі охочі українці, які є резервістами. Для участі у флешмобі треба прийти на роботу в цей день у військовій формі одягу.

Зокрема, у відому багатьом львів’янам адміністративну будівлю на вулиці Митрополита Андрея, 10, де розташовано департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації та головне управління Пенсійного фонду в області, у військовій формі на роботу прийшли чотири працівники. Заступник начальника управління соціального обслуговування департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Іван Тимочко, начальник відділу організаційної та кадрової роботи Комунального закладу Львівської облради «Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням і виплатою допомог» Наталія Тимочко та водій департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Кремінець. Усі троє перебувають на службі у військовому резерві у складі окремої механізованої бригади імені короля Данила. Сержант резерву Іван Тимочко служить на посаді командира гармати, Наталія Тимочко — стрілець, а Василь Кремінець — водій.

Також у флешмобі бере участь Андрій Дембіцький. У цивільному житті він — завідувач господарства у Головному управлінні пенсійного фонду у Львівській області. На службі в резерві — номер бойової обслуги протитанкової гармати окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

— Ще кілька днів тому ми організували флешмоб у соціальних мережах, — розповідає Іван Тимочко. — Там ми теж розміщували свої фото у військовій формі. Сьогодні працюватимемо у формі впродовж дня. Демонструємо, що українці розвивають і шанують національні традиції захисту Батьківщини, які настав час відроджувати. Все залежить лише від нас.

Колеги по роботі флешмоб співробітників-резервістів вітають.

— Ми всіляко підтримуємо наших колег-резервістів, — зазначив директор департаменту соціального захисту населення  Львівської ОДА Віктор Степанюк. — Мати добре підготовлене та вмотивоване резервне військо — сувора необхідність. Пишаємося, що працюємо в одній команді з колегами, які є чудовими працівниками та вправними воїнами.

— Сьогодні наші співробітники, які перебувають на службі у військовому резерві, прийшли на роботу у військовій формі. І ще раз нагадали всім, що війна триває, — розповів директор Комунального закладу Львівської обласної ради «Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням і виплатою допомог» Андрій Корнат. — І що ми на своєму місці маємо всіляко підтримувати воїнів, які захищають нашу землю на сході країни.

Флешмоб ініціювала Рада резервістів ЗС України, спираючись на позитивний досвід традицій військового резерву інших держав, зокрема країн-членів НАТО. За задумом організаторів, це має стати наочною демонстрацією готовності громадян України у будь-який час стати на захист Батьківщини та консолідує суспільство.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Телекомпанія, 5 літаків, будинок і позашляховик: в дохід держави стягнуто майно псевдогубернатора Запорізької області

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Мінюсту про стягнення на користь держави арештованого майна, яке належало колишньому народному депутату від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» — псевдогубернатору Запорізької області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Технік із системного адміністрування, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Терапевт

від 20000 до 30000 грн

Мукачево

27 прикордонний загін ДПСУ (медичний пункт)

Оператор наведення, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Механік військовослужбовець

від 51000 до 121000 грн

Запоріжжя

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Гранатометник

від 21000 до 120000 грн

Миколаїв

189 окремий батальйон 123 ОБр ТрО

Електрик-дизеліст, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область