ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Пожиттєво самокоронований

Прочитаєте за: 3 хв. 6 Квітня 2021, 10:27

У Росії відбулося те, в чому ніхто не мав сумнівів

У понеділок, 5 квітня, нинішній «президент всея РФ» Володимир Путін підписав закон про обнуління президентських термінів. Інакше кажучи, він дозволив «себе любимому» ще двічі обиратися на пост господаря Кремля та очолювати РФ ще 15 років. Йдеться про поправки до федерального закону «Про вибори президента Російської Федерації», що дозволяють Путіну брати участь у виборах президента РФ у 2024 та 2030 роках. 

Є сенс згадати, як відбувався цей фарс, закамуфльований під «всенародний референдум». Усе почалося з того, як 10 березня 2020 року Валентина Терешкова (та сама, що першою серед жінок була запущена в космос) на засіданні в держдумі запропонувала «обнулити» президентські терміни для Путіна. 

«Навіщо крутити й мудрувати, навіщо городити якісь штучні конструкції. Треба все чесно, відкрито і публічно передбачити. Або взагалі прибрати обмеження по числу президентських термінів у конституції. Або, якщо цього вимагатиме ситуація, і, найголовніше, якщо цього захочуть люди, закласти в законі можливість для чинного президента знову обиратися на цю посаду вже відповідно до оновленої конституції», − пояснювала свою пропозицію кумир радянських піонерок. 

Від такої пропозиції дещо ошаленів навіть «вірний путінець» спікер держдуми Володимир Володін, який оголосив півторагодинну перерву і побіг телефонувати в Кремль. 

Примітно, що коли в Терешкової запитали, мовляв: «Ти що твориш?», вона скромно відповіла (дослівно): «Люди, люди! Прості люди про це просили просто. Просили!»… Певно одним із цих «простих людей» був сам Путін, який напередодні 6 березня вітав Терешкову з днем народження. І навіть прислав вітальну телеграму, у якій зазначив, що  Терешкова «вписала героїчні, незабутні сторінки в історію нашої країни». І додав, що «знання і досвід Терешкової затребувані в суспільній та законотворчій діяльності». «Затребувані» вони виявилися за чотири дні…

Держдума все ж таки звернулася до конституційного суду РФ, мовляв, «А що, так можна?» На це особи в мантіях відповіли: «Усе норм! Путіну можна!»

Далі цю «пропозицію» Терешкової внесли в поправки до конституції РФ і дружньо підтримали всім населенням РФ під час «всенародного референдуму» влітку 2020 року. Тоді від цього фарсу ошаленів весь світ. Пригнічена пандемією світова спільнота з розширеними очима спостерігала, як росіяни «голосували» на пеньках, у багажниках автомобілів, біля колодязів та в інших несподіваних місцях. Хоча в Росії, яка різниця, де голосувати, головне, щоб результат був правильний для влади. А результат таки намалювали правильний. 77,92 % росіян висловили свій категоричний «одобрямс» оновленій конституції РФ, а разом з тим поверненню до «світлого» радянського минулого на чолі з «вічним Путіним».      

Далі нижня палата держдуми ухвалила поправки, що «приводять російське виборче законодавство у відповідність з новими нормами Конституції». Так, згідно із законопроєктом, посаду президента Росії можна обіймати не більше двох термінів, але це обмеження «не поширюється на тих, хто обіймав посаду глави держави до набрання чинності поправок до Конституції». Тобто для всіх, окрім Путіна.

І врешті-решт, сам Путін підписав цей закон, чим дозволив самому собі залишатися при владі ще 15 років. На той час господарю Кремля буде 83 роки… 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

Сьогодні, 18 квітня, Міжнародне агентство з атомної енергії повідомило про атаку невідомого безпілотного літального апарату по території навчального центру Запорізької атомної електростанції, що примикає до майданчика.

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

Суд виніс вирок жителю Полтави, який співпрацював з аналітичним порталом рф «Фонд стратегічної культури».

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із віцеканцлером Німеччини Робертом Габеком під час його візиту до Києва. Темою розмови було зміцнення ППО України сучасними системами та двостороння співпраця у сфері ОПК.

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

Військовослужбовці Збройних сил Естонської Республіки в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних Сил України у Великій Британії проводять заняття з навчання ведення позиційних бойових дій.

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Українська сторона провела переговори з чеською стороною щодо підготовки проєкту майбутньої безпекової угоди.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Начальник групи, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Заряджаючий, Військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Водій-електрик, військовослужбовець

від 21000 до 23000 грн

Харків

Метрологічний центр військових еталонів ЗСУ

Водій, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Лозова

Військова частина А7290

Радіотелефоніст відділення мінометної батареї

від 22000 до 122000 грн

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Київ

20 окремий батальйон спеціального призначення