ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Берегинею в погонах – 2020» стала слухачка Української військово-медичної академії

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 19 Грудня 2020, 9:40

У місті Хмільник, що у Вінницькій області, завершився конкурс серед жінок-військових медиків «Берегиня в погонах – 2020». За рішенням журі, корону переможниці здобула слухачка факультету підготовки військових лікарів УМВА молодший лейтенант медичної служби Анастасія Гілевич. Першою віцеміс стала медична сестра клініки ушкоджень Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону молодший сержант Юлія Огороднік, а віцеміс – начальник медичної служби центру дальньої радіонавігації з  Вінниці капітан медичної служби Олена Миколайчук.

У фінальній частині конкурсу за почесне звання «Берегиня в погонах» змагались лікарі та медичні сестри, які представляють різні військово-медичні установи оборонного відомства та медичні служби бригад Збройних Сил України. Чимало з них є учасницями бойових дій. У перший день фінальних змагань учасниці показали свої професійні вміння з тактичної медицини та змагались у силових вправах.

У другий день фінального відбору 11 тендітних конкурсанток представили глядачам відеопрезентацію «Моя професія – військовий медик», де кожна з них розповіла про свій шлях у професію. Після цього фіналістки продемонстрували свої творчі здібності. Вони натхненно читали вірші, співали, танцювали, презентували вишиті власноруч картини та ікони. А одна з красунь, старший ординатор хірургічної клініки ВМКЦ СР майор медичної служби Вікторія Паламарчук, вразила присутніх відеопрезентацією свого недівочого хобі – Вікторія є байкеркою з тривалим стажем.

Хтось почувався на сцені як риба у воді, а хтось, попри те, що має досвід виконання обов’язків у районі проведення АТО та ООС, помітно хвилювався.

Перші три сходинки п’єдесталу слави військовослужбовиць-медиків посіли згадані офіцери та сержант, утім, титули переможниць отримала кожна з учасниць. Отже, у номінації «Міс професійна досконалість» перемогу здобула майор медичної служби Вікторія Паламарчук (м. Дніпро), у «Міс чарівність» — сержант Любов Торчинович (м. Львів), «Міс глядацьких симпатій» стала сержант Ярослава Юрчук (м. Миколаїв), «Міс творчість» — молодший лейтенант медичної служби Наталя Бойко (м. Київ),  «Міс грація» — сержант Анастасія Саміцька (Одещина), «Міс фото» — старший сержант Мар’яна Жук (м. Біла Церква), «Міс чарівна усмішка» — сержант Лідія Краєвська (м. Київ), а «Міс Хмільник» – лейтенант медичної служби Ольга Савків.

На церемонію нагородження дівчата одягли вечірні сукні і вкотре довели: вони є не лише високопрофесійними фахівцями та військовослужбовцями, а й чарівними жінками, які здатні вражати своєю красою.

Фото авторів

Кореспондент АрміяInform

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

В Україні почали створювати Державний реєстр осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф

Верховна Рада прийняла у першому читанні закон, що започатковує створення системи обліку осіб, життя та здоровʼя яких зазнало шкоди внаслідок збройної агресії рф

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Данія збільшить свою військову допомогу Україні майже на 590 млн євро

Кабінет міністрів та більшість парламентських партій Данії домовилися про збільшення військової підтримки України на 4,4 млрд данських крон (близько 590 мільйонів євро) у 2024 році.

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

На Тисі зірвали заплив порушників кордону

Шестеро чоловіків, частина з яких заплатили від шести до десяти тисяч доларів, зупинили на березі Тису, яку вони збиралися переплисти, щоб потрапити до Румунії.

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Президент: Працюємо далі щодо контрактів на виробництво зброї та техніки в Україні

Володимир Зеленський розповів про шляхи розвитку української оборонної промисловості.

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

На Сумщині влада спростовує чутки про наступ росіян

Дані розвідки свідчать про те, що на сьогодні ворог не сформував на кордонах наступальне угруповання.

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

На Харківщині під суд пішов правоохоронець, який вимагав $100 тисяч з «колаборантів»

Завершено розслідування щодо посадовця одного з районних управлінь правоохоронного органу та його спільника — колишнього колегу, які намагались заробити на людях, що проходили по справі щодо колабораційної діяльності.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій, військовослужбовець

від 24000 до 124000 грн

Болград, Одеська область

Бойовий медик взводу військовослужбовець

від 22000 до 125000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Бойовий медик взводу

від 21000 до 125000 грн

Червоноград

63 окремий батальйон 103 ОБр Сил ТрО

Стаpший механік-водій, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Оператор БПЛА-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Київ

Косівський РТЦК та СП

Стрілець, помічник гранатометника

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328