ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Ой упав гарант з коня…

Новини світу та України
Прочитаєте за: 3 хв. 9 Грудня 2020, 18:07

…Нещодавно Москвою, немов на вороних, прокотилася жахлива чутка: проти сенатора Андрія Клішаса, представника верхньої палати Федеральних зборів Росії, та Павла Крашеніннікова, котрий уже є її «нижньопалатним представником», а конкретніше — депутатом Держдуми, Слідчий комітет РФ оперативно порушив кримінальні справи…

О, Боже!.. Мало не за «розстрільною» статтею — прихований замах на життя та здоров’я гаранта конституції РФ!

Виявляється, ці двоє улесливих шанувальники діянь свого кумира — державоначальника Володимира Путіна — зметикували на двох і подали на розгляд колегам по парламенту законопроєкт про гарантії недоторканності колишнього президента РФ.

Добре, що в нинішній Росії, як з’ясувалось за фактом, таки ще є пильні люди… І їм одразу впало в око в цьому хитросплетеному проєкті одне слівце з не дуже свіжим присмаком — «колишній»!

Що ж це воно виходить?!.

Президент Росії на сьогодні — то ще жвавий і бадьорий, повний сил і здоров’я молодечого чоловік. Уже котрий рік поспіль непохитно стоїть на капітанському містку корабля-країни, вправно й майстерно, на повну котушку, можна сказати, на ньому керує-штурвалить, а його, тобто Володимира Володимировича, немов набридливого щура із трюму вже якісь претенденти-«різнопалатники» безапеляційно списують на берег, та ще й з барського плеча кидають йому в доважок до президентської довічної пенсії якийсь запліснявілий сухар-гарантію з назвою — недоторканність!

Та кому і якого, питається, дідька ті липові й хитні на наш мінливий час гарантії потрібні, якщо ти вже не сидиш у владному кріслі?!.

…Правда, кажуть, що тепер ті ж «пильні люди» хочуть піти ще далі… І взагалі переглянути сам закон про гарантії недоторканності президентові країни, тільки на цей раз — ще чинному.

Воно і справді, якась несусвітня дурниця з тими гарантіями в цілому й тією ж славленою недоторканністю зокрема вимальовується…

От судіть самі: чи захворів не дай Боже Володимир Володимирович ненароком або ще гірше — десь під час прогулянки впав з улюбленого коня… Хто наважиться з вельмож чи простих громадян надати російському гарантові первинну медичну допомогу?!. Га?!.

Нема таких відчайдух, хто руку помочі наважиться простягнути. Недоторканність — то дуже серйозна й дуже відповідальна штука! Бо, за законом, за зухвальство та наругу над «честю та гідністю» святої для всіх росіян персони можна й того… до такої «палати» загриміти, що в кулуарах і підсобках Федеральних зборів ні слухом, ні духом ніхто ніколи про ту палату і не чув …

Ні, не бережуть російські законотворці патрона-благодійника… Не бережуть, грішні… На муки «єгипетські» його ще живого прирікають… Ні уколу знеболювального сонцесяйному не зробиш, ні попід руки його не візьмеш, навіть коли така нагальна потреба виникне…

Не інакше, як придурюються у своїй любові й повазі до гаранта його кремлівські товариші-товарочки, як пити дати — придурюються! А народ вірнопідданий теж чомусь собі тишком-нишком затих і, як писав колись поет-царелюбець», безмолствуєт»…

А дарма! Ой уграють їм царя-батюшку… Володю рідного, ясний йому день Божий, бояри лицемірні…

Їй-бо, уграють!.. Осиротять Росію, песиголовці підступні. Нема на них усіх ні суду праведного, ні прокурора, що всілякою там… кхе-кхе… ягідкою-Ягодою любить поласувати та ще грушкою сорту, здається «бере» чи як її там, Бєрія-зимова, на закусон похрумтіти.

Смачного!

Спеціально для АІ

Йозеф Швейк-правнук, також бравий вояк і вірний побратим рядового Чонкіна.

Читайте нас в Telegram
Глобальний саміт та ППО: глави МЗС України та Італії провели зустріч

Глобальний саміт та ППО: глави МЗС України та Італії провели зустріч

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час зустрічі з італійським колегою Антоніо Таяні обговорив, як Італія може допомогти посилити протиповітряну оборону України.

Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати росії секретні українські розробки

Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати росії секретні українські розробки

Служба безпеки України у взаємодії з Урядом та керівництвом одного зі стратегічних заводів Харкова зірвала спробу рашистів отримати новітні технологічні розробки України в галузі паливно-енергетичного комплексу.

На Донеччині Володимир Зеленський відвідав поранених захисників однієї з бригад

На Донеччині Володимир Зеленський відвідав поранених захисників однієї з бригад

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки на Донеччину відвідав поранених воїнів 95-ї бригади.

Війська рф вдарили по Донеччині понад 2000 разів та вбили чотирьох жителів

Війська рф вдарили по Донеччині понад 2000 разів та вбили чотирьох жителів

За минулу добу російські війська завдали по Донецькій області 2160 ударів. Армія рф застосувала авіацію, зенітні ракетні комплекси, артилерію.

Очільник Дніпропетровщини повідомив про врятоване життя дитини після російського удару

Очільник Дніпропетровщини повідомив про врятоване життя дитини після російського удару

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак уточнив інформацію щодо кількості загиблих внаслідок російського ракетного удару.

За катування жителів Іванівки на Чернігівщині засуджено військових рф

За катування жителів Іванівки на Чернігівщині засуджено військових рф

До 12 років позбавлення волі засуджено військовослужбовців армії російської федерації за жорстоке поводження з цивільними в селі Іванівка Чернігівської області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Фельдшер, військовослужбовець

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328

Кулеметник, військовослужбовець ЗСУ

від 21000 до 27000 грн

Білгород-Дністровський, Одеська область

Механік-водій, військовослужбовець

від 22000 до 122000 грн

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Оператор БПЛА (за контрактом, ЗСУ)

від 20100 до 120000 грн

Вінниця

Вінницький РТЦК та СП

Психолог, діловод служби

від 21000 до 21000 грн

Житомир

Військова частина 3047 НГУ

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Кропивницький

Військова частина А7343