ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Головнокомандувач ЗС України затвердив «Збірник законодавчих, нормативно-правових та інших актів щодо зв’язків з громадськістю»

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 3 Грудня 2020, 11:11

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак затвердив «Збірник законодавчих, нормативно-правових та інших актів щодо зв’язків з громадськістю у Збройних Силах України». Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗС України.

Цей важливий посібник опрацьовано та укладено Управлінням зв’язків з громадськістю ЗС України за редакцією начальника Управління полковника Богдана Сеника.

Збірник систематизує та зосереджує основну частину чинних в Україні станом на 1 грудня 2020 року законодавчих, нормативно-правових та інших актів, що регулюють питання організації зв’язків з громадськістю та інформаційно-комунікативної діяльності у Збройних Силах України.

Видання призначене для керівного складу органів військового управління, військових частин, установ та організацій, посадових осіб служб зв’язків з громадськістю та інших складових стратегічних комунікацій, зокрема тих, що займаються розробкою проєктів законодавчих, нормативно-правових та інших актів.

Збірник можна використовувати під час підготовки у вищих військових навчальних закладах, слухачів та курсантів за спеціалізаціями: зв’язки з громадськістю, військова журналістика, правознавство, політологія тощо. Збірник також стане у пригоді студентам закладів вищої освіти, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, а також фахівцям зв’язків з громадськістю, що здійснюють свою професійну діяльність у сфері безпеки та оборони.

Видання Збірника сприяє доведенню до відома особового складу Збройних Сил України законодавчих, нормативно-правових та інших актів, що визначають права та обов’язки відповідних суб’єктів публічного спілкування, забезпечує доступ до офіційних джерел правової інформації за напрямом інформаційно-комунікаційного забезпечення.

Подальше удосконалення законодавства щодо зв’язків з громадськістю у Збройних Силах України тісно пов’язане з розвитком публічних відносин держави та суспільства, новітніх інформаційних технологій та масових комунікацій, а також розширення спектру залучення до процесу публічного спілкування всіх суб’єктів військового управління.

Читайте нас у Facebook
У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

У Повітряних Силах ЗСУ висловили сподівання на Taurus

Речник Командування Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш висловив сподівання, що Україна таки отримає від партнерів крилаті ракети Taurus.

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Авіація Сил оборони знищила 3 розвідувальні БПЛА ворога

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника.

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Україна розпочала переговори про укладення безпекової угоди з Португалією

Українська та португальська сторони розпочали роботу над проєктом двосторонньої безпекової угоди й узгодили графік подальших переговорів.

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морпіхи пробігли Лондонський марафон, щоб зібрати кошти на протезування

Українські морські піхотинці Олексій Руденко з Військової академії в Одесі та Георгій Рошка з 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського виступили на Лондонському марафоні.

Кабмін запровадив видачу паспортів для чоловіків мобілізаційного віку лише в Україні

Кабмін запровадив видачу паспортів для чоловіків мобілізаційного віку лише в Україні

Кабінет Міністрів України запровадив видачу паспортів громадянина України або паспортів для виїзду за кордон для чоловіків віком від 18 до 60 років лише на території України.

Український боєць зумів збити з ПЗРК дві російські крилаті ракети

Український боєць зумів збити з ПЗРК дві російські крилаті ракети

Український військовослужбовець зумів збити з переносного зенітного ракетного комплексу дві російські крилаті ракети.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Гранатометник

від 20000 до 120000 грн

Київ

21 окремий батальйон спеціального призначення

Стрілець

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Санітарний інструктор 155 окремого батальйону територіальної оборони

від 21000 до 54000 грн

Степанівка, Сумська область

Кухар, військовослужбовець

від 21500 до 51500 грн

Кам'янка-Бузька

Військова частина А4623

Фотограф, Відео монтаж, Прес-служба, Медіа

від 20000 до 120000 грн

Суми

129 окрема бригада ТрО

Кулеметник

від 21000 до 121000 грн

Вознесенськ

Військова частина А2734