ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Збройні Сили України своє завдання, яке ставилося на 2020 рік, у цілому виконали, – генерал-полковник Руслан Хомчак

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 27 Листопада 2020, 16:14

Сьогодні, 27 листопада, у Збройних Силах України під керівництвом Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Руслана Хомчака на базі військових частин ОК «Південь» триває підбиття підсумків діяльності ЗС України за 2020 навчальний рік. Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу ЗС України.

Перед початком заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто поклав своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

– Сьогодні підбиваємо підсумки діяльності Збройних Сил України 2020 року за всіма напрямками. В першу чергу це результати ведення воєнних дій на Сході України, де сьомий рік триває стримування російської агресії, – зазначив генерал-полковник Руслан Хомчак. – Одним з пріоритетних напрямків нашої діяльності поточного року є завершення трансформації системи управління Збройних Сил за принципами і стандартами НАТО, набуття органами військового управління і штабами спроможності забезпечити стійке управління військами (силами) та їх ефективне застосування в умовах переваги противника в повітрі, на морі і суші. Водночас належну увагу приділяємо підтриманню постійної бойової готовності органів військового управління, військових частин та підрозділів Збройних Сил до виконання завдань за призначенням, а також нарощуванню оперативних, бойових і спеціальних спроможностей Збройних Сил.

Як повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України, серед пріоритетних напрямків діяльності Українського війська поточного року також були: створення єдиної системи логістики та удосконалення системи медичного та інфраструктурного забезпечення, забезпечення комплектування Збройних Сил мотивованим та професійно підготовленим складом  тощо.

Під час підбиття підсумків Головнокомандувач Збройних Сил України подякував запрошеним на захід представникам інших складових сил оборони держави за співпрацю та наголосив, що спільне корегування планів діяльності на 2021 рік за єдиним замислом дозволять ефективніше усунути проблеми, які існують у Збройних Силах та інших військових формуваннях держави.

– Головний підсумок – Збройні Сили України своє завдання, яке ставилося на 2020 рік, у цілому виконали, – зазначив генерал-полковник Руслан Хомчак.

На завершення заходу Головнокомандувач Збройних Сил України відзначив кращих командирів військових частин та підрозділів за підсумками 2020 року та визначив військам (силам) завдання на 2021 навчальний рік.

Читайте нас в Telegram
На кордоні знищили спостережний комплекс росіян

На кордоні знищили спостережний комплекс росіян

На Харківському напрямку бійці повітряної розвідки Держприкордонслужби знайшли та знищили відеокамеру спостережного комплексу «Муром - М».

Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Суми внесли до переліку територій можливих бойових дій

Великописарівська та Середино-Будська громади Сумщини тепер відносять до територій активних бойових дій.

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

Сьогодні дефіцит електроенергії в Україні не прогнозується

На поточну добу залучення аварійної допомоги з-за кордону не планується, обмежень для побутових та промислових споживачів (крім Харківщини та Кривого Рогу) не буде.

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Міноборони України виграло в Верховному Суді у постачальника

Верховний Суд підтвердив безпідставність та необґрунтованість позовних вимог комерційного товариства до Міноборони України про внесення змін до державного контракту в частині продовження строку поставки малого броньованого артилерійського катеру вартістю 209 млн грн.  

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

За добу внаслідок російських обстрілів 2 дітей загинуло і 2 поранено

Всього внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 545 дітей.

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Окупанти вдарили по терміналах у порті Південний

Ракетний удар, який нанесено вчора по Одещині зруйнував місткості з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Механік-водій у 66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго ЗСУ

від 50000 до 120000 грн

Київ, Київська область

Інспектор прикордонної служби

від 20000 до 25000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України

Водій-машиніст, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

Стрілець-зенітник ПЗРК

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 окремий батальйон 241 ОБр Сил ТрО

Електрик-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Харків

Косівський РТЦК та СП