ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Фейк за фейком, або Як головний пропагандист Кремля видав кадри з комп’ютерної гри за реальні бої в Нагірному Карабасі

Прочитаєте за: 3 хв. 13 Жовтня 2020, 16:51

Не встиг вщухнути скандал із попереднім фейком «маестро дезінформації» Володимиром Соловйовим, який у прямому ефірі власної телепередачі переплутав азербайджанців із вірменами та влаштував з цього приводу істерику, як знову з ним трапився черговий конфуз.

Цього разу головний рупор Кремля в одному зі своїх онлайн-шоу в мережі Telegram цілком серйозно продемонстрував відео з комп’ютерної гри Arma 3, назвавши його «кадрами боев в Нагорном Карабахе».

«Это фрагмент наземно-воздушного боя, когда пытаются сбить, судя по всему, самолет. И когда смотришь, думаешь, что это прямо как “Звездные войны” какие-то, красота какая-то… На самом деле, страшно. Война в восьмидесяти километрах от российской границы. Идет война…» – коментував відео пропагандист.

Дивно, та навіть «почітатєлі творчєства» Соловйова запідозрили недобре, і, о чудо, знайшли на YouTube оригінал відео, яке продемонстрував ведучий. Як виявилось, ролик був опублікував китайський геймер 22 серпня 2020 року і мав понад 1 мільйон 300 тисяч переглядів.

Звичайно ж, у мережі відразу почали глузувати з недолугого пропагандиста. «Клоун в своем репертуаре», «Хорошо, что в России уголовная ответственность за фейковые новости…», «Говорят, если вечернему мудозвону оторвать голову, он еще полчаса будет врать» – такий «фідбек» отримав на свою адресу Соловйов.

Звичайно ж, викритий у відвертій брехні ведучий, замість вибачень, у притаманному йому стилі, заявив, що: «проверить ничего не возможно.. Перед кем извиняться? Со своими зрителями я сам разберусь. Любой, кто работает в прямом эфире, знает, что может быть все, что угодно». І дійсно, навіщо просити вибачення в зомбованої роками аудиторії, котра без жодних вагань повірить у будь-яку маячню, що вилетіла з брехливих уст кремлівського фейкомета…

До речі, видавати кадри з комп’ютерних ігор за реальні зйомки – звична справа для «скрєпних». Іноді навіть закрадається думка, що російські пропагандисти «сидять на зарплатні» в компаній-розробників цих ігор. Наприклад, кадри із тієї ж Arma 3 демонстрували на «Першому каналі» в лютому 2018-го, видаючи їх за документальну хроніку боїв у Сирії. А російське міноборони в листопаді 2017-го навіть намагалося видати скріншоти з мобільної гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron за «нєопровержимые доказательства вины США в потворстве боевикам ИГИЛ».

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Рада ухвалила за основу законопроєкт про ветеранську патронатну службу

Рада ухвалила за основу законопроєкт про ветеранську патронатну службу

Верховна Рада України за основу прийняла законопроєкт про державну ветеранську патронатну службу №9423.

Ворог завдав ударів з різного озброєння по Харківщині, 13 осіб дістали поранення

Ворог завдав ударів з різного озброєння по Харківщині, 13 осіб дістали поранення

За минулу добу, 25 квітня, росія з артилерії та мінометів обстріляла близько 15 населених пунктів Харківщини. Авіаударів зазнали Уди, Липці, Мале Веселе, Плетенівка, Охрімівка, Водяне, Борова.

Глава Пентагону обговорив з міністром оборони Румунії подальшу допомогу Україні

Глава Пентагону обговорив з міністром оборони Румунії подальшу допомогу Україні

Глава Пентагону Ллойд Остін у телефонній розмові з міністром національної оборони Румунії Анхелем Тілваром обговорив вторгнення росії в Україну і подальшу координацію допомоги Україні у сфері безпеки.

Танки десантуватись не бояться: Армія США вперше після появи Abrams почала отримувати нові бронемашини M10 Booker

Танки десантуватись не бояться: Армія США вперше після появи Abrams почала отримувати нові бронемашини M10 Booker

У підрозділи Армії США почали надходити на озброєння нові легкі танки M10 Booker, що поєднують у собі вогневу міць та мобільність для підтримки військ.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Ворог двічі цілив по Нікополю FPV-дронами, а Марганецьку громаду обстріляв з важкої артилерії

Ворог двічі цілив по Нікополю FPV-дронами, а Марганецьку громаду обстріляв з важкої артилерії

Ввечері 25 квітня і в ніч на п'ятницю 26 квітня російські війська атакували Нікополь і Марганецьку громаду Дніпропетровської області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець

від 26000 до 130000 грн

Івано-Франківськ

75 окремий батальйон 102 ОБр Сил ТрО

Водій-заправник, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 25000 грн

Подільськ

Державна прикордонна служба України

Діловод-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Черкаси

Косівський РТЦК та СП

Бухгалтер Фінансово-економічної служби УЗВ ВСП

від 21000 до 25000 грн

Ужгород, Закарпатська область

Технік служби захисту інформації

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область