ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Як відставання від графіків «заморозило» чотири казарми для контрактників у Хмельницькому

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 2 Жовтня 2020, 14:09

Йдеться про чотири казарми поліпшеного планування на 125 ліжкомісць кожна, що на адміністративній території ракетної бригади Свята Варвара. Рішення про призупинення будівництва АрміяInform повідомили у Західному територіальному квартирно-експлуатаційному управлінні Міністерства оборони України.

Довідка:У 2018 році на виконання Плану будівництва, реконструкції та капітального ремонту на 2018 рік між ЗХТКЕУ та ТОВ «Будівельна фірма «УКРІНБУД» 24.05.2018 укладено договори підряду на чотири казарми поліпшеного планування (об’єкти №: 123, 124, 125, 126). Загальна договірна вартість чотирьох об’єктів становить 68 680 371,74 гривень.

Зокрема, у відповіді на наш офіційний запит начальник ЗХТКЕУ полковник Анатолій Нанівський зазначив, що через відставання від графіків виконання робіт у 2018 році підрядній організації виставлено штрафні санкції. А фінансування із вказаних об’єктів перерозподілено на об’єкти з високим ступенем готовності. Згодом, через ті самі причини – відставання від графіків, ЗХТКЕУ взагалі розірвало договори з підрядником.

− Станом на вересень 2020-го Планом будівництва, реконструкції та капітального ремонту на поточний рік фінансування для завершення будівництва зазначених об’єктів не передбачено, − повідомив полковник Анатолій Нанівський. – У разі виділення фінансування у 2021-му, ці чотири об’єкти можливо завершити до грудня 2021 року, − зауважив начальник ЗХТКЕУ.

Він також додав, що у разі включення цих казарм до Плану будівництва на наступний рік, буде проведено експертну оцінку зазначених споруд, за результатами якої вдасться визначити їхній стан.

Щодо здійснення претензійно-позовних заходів до ТОВ «Будівельна фірма «УКРІНБУД», полковник Нанівський повідомив, що юридичною групою ЗХТКЕУ подано 8 позовних заяв до вказаної підрядної організації на загальну суму майже у 8 млн 327 тис. гривень.

Рішеннями судів у всіх справах позовні вимоги замовника будівництва від Міністерства оборони задоволено. Судові накази скеровано до місцевого органу Державної виконавчої служби України за місцем реєстрації боржника.

Позаштатний кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 086 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 266 воєнних злочинів росії.

Топдипломат ЄС обговорив з главою МЗС Британії надання Україні засобів для самозахисту

Топдипломат ЄС обговорив з главою МЗС Британії надання Україні засобів для самозахисту

Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель наголосив, що треба активізувати зусилля, аби Україна отримала більше допомоги для свого захисту.

Операція ЗСУ на аеродромі Джанкоя: знищено системи С-400, РЛС і пункт управління засобами ППО

Операція ЗСУ на аеродромі Джанкоя: знищено системи С-400, РЛС і пункт управління засобами ППО

Внаслідок успішної операції Збройних Сил України на військовому аеродромі міста Джанкой у тимчасово окупованому Криму знищено або критично пошкоджено низку систем озброєння ворога.

На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинула людина

На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинула людина

Вранці 18 квітня ворог завдав авіаудару по селищу Очеретине Донецької області.

Затримали колаборанта, який возив рашистів на ротацію

Затримали колаборанта, який возив рашистів на ротацію

Зловмисником виявився 59-річний водій шкільного автобуса із селища Козача Лопань, який після захоплення громади запропонував загарбникам свою допомогу у війні проти України.

Ракетна атака по Дніпропетровщині: постраждало двоє осіб, виникли пожежі

Ракетна атака по Дніпропетровщині: постраждало двоє осіб, виникли пожежі

російські окупанти вдень 18 квітня атакували Дніпропетровщину.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець, Стрілець – зенітник

від 20000 до 50000 грн

Старокостянтинів, Хмельницька область

Санітарний інструктор, військовослужбовець

від 20000 до 125000 грн

Богодухів

209 батальйон Сил ТрО

Водій-заправник

від 20000 до 20000 грн

Одеса

ВМС ЗС України

Інспектор прикордонної служби

від 20000 до 25000 грн

Бориспіль

Київ, ОКПП ДПСУ

Водій-механік кат. В, С, D, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр