ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Підтухлі» шпигунські пристрасті, або Як у Луганську вчергове «зловили українських диверсантів»

Blogger pool
Прочитаєте за: 4 хв. 22 Вересня 2020, 13:24

Українські спецслужби хотіли викрасти в Луганську італійського громадянина!!! Про це повідомляє інформаційне агентство-«російський зливний бачок» під назвою INTERFAX.RU.

Посилаючись на так зване МВС ЛНР, агентство повідомляє, що доблесні «стражі порядку з Луганська» затримали двох диверсантів, які планували викрасти і переправити на підконтрольну Україні територію італійця Андреа Пальмері.

Що це за особа: інформація про нього є на сайті «Миротворець»:

«Итальянский фашист, боевик НВФ на территории Украины с лета 2014. ок.1980 г.р. Особые приметы: обилие татуировок по всему телу (фото). Известен среди итальянских тиффози, ортодоксальный фашист, один из лидеров организации Bulldog 1998, которая была признана криминальной и экстремистской. Автор книги об ультрас Лукки — Ultras storia del tifo rossonero, прославился тем, что публично сжёг флаг Болгарии на матче сборной. За нападение с нанесением телесных повреждений Пальмери был осужден, но сбежал из-под домашнего ареста и уехал на родину жены, в Ярославль. Она там надолго не задержалась и вернулась с ребенком в Италию, а он с 1 августа воевал в бригаде «Бэтмена», а после ликвидации полевого командира — в «народной милиции ЛНР». Очень симпатизирует неофашистской путинской России и недавно даже принял православие».

Проте INTERFAX називає Пальмері «прєдпрініматєльєм» і «общєствєнним дєятєльєм», «координатором Італійського центру в ЛНР». «Дєятєль» Пальмері є посередником і вербувальником найманців на Донбас з-поміж італійських злочинців. І навіть був звинувачений своїми ж «донбасськими італійцями» в приховуванні грошей. Також два роки тому в Луганську його впіймали місцеві бойовики з «віджатим» автомобілем марки «Mercedes-Benz Е», на якому він їздив. «На підвал» Пальмері не потрапив, але бойовики машину в нього відібрали і «здійснили акт фізичного впливу з виховною метою».

Луганські «стражі порядку» заявляють, що саме цього «дєятєля» мали викрасти українські диверсанти: «Нами была получена информация, что сотрудниками Службы безопасности Украины на территорию Луганской Народной Республики была заброшена специально подготовленная диверсионная группа… При проверке данной информации группа была выявлена и на этапе подготовки данного преступления участники данной группы были задержаны», – браво рапортують луганські бойовики.

Далі вони розповідають подробиці «розкритої» операції, що нібито за підготовку цієї диверсії затримані якісь громадяни, яких звуть Сергій Лук’яненко і Ярослав Калістратов.

«У них були виявлені зброя, боєприпаси, а також ампули та шприци з транквілізаторами, за допомогою яких вони повинні були знерухомити іноземного громадянина і на автомобілі підвищеної прохідності вивезти, оминаючи блокпости, до лінії розмежування, де на них чекала група прикриття і евакуації, яка повинна була їх перекинути через Сіверський Донець на територію України», – розповідають в «МВС ЛНР» (прямо операція, яку раніше провернули українські агенти з «ппо-шником» Цемахом. – Авт.).

Для повідомлення про «успішне розкриття операції» бойовики зібрали пресконференцію з кількох пропагандистських медіа, проте більшість з присутніх ЗМІ інформації про цю подію все ж не оприлюднили. Хоча журналістам було продемонстроване відео нібито допиту, на якому Лук’яненко розповідає, що був завербований Службою безпеки України ще в 2016 році. За його словами, раніше він служив в «Народній міліції ДНР», а пізніше, за завданням українських кураторів, влаштувався до військової прокуратури республіки, де працював до 2018 року. Потім він перебрався на підконтрольну Києву територію, де розповідав про свою діяльність в ефірі одного з українських телеканалів, – саме таку «легенду» розповідає затриманий «український диверсант».

Для виконання нового завдання, за яке йому було обіцяно п’ять тис. доларів США (!!!), Лук’яненко за підробленими документами приїхав на територію «ЛНР», але тут його і «спалили»…

Те, що вся ця історія – чергова пропагандистська нісенітниця, говорять кілька фактів, і один з них це те, що СБУ виконує в державі зовсім інші функції і не має жодного стосунку до подібних операцій за участю диверсантів, яких закидають на територію противника.

Крім того, навіщо Україні викрадати італійця, який перебуває в розшуку в своїй країні?

Крім того, якщо українські спецслужби (інші, не СБУ), які спеціалізуються на подібних операціях , і розробляли би подібне викрадення, то здійснювали б його за іншим сценарієм, ніж за таким, про який вже знає противник. Тим більше, що нині під час встановленого режиму припинення вогню вздовж лінії розмежування «продертись» непомітно від спостерігачів ОБСЄ, які контролюють «лінію фронту», практично неможливо. Навіщо Україні «попастись» перед світовою спільнотою, здійснюючи нікому не потрібну спецоперацію? Це ж був би «козир» в руках Росії на «нормандському і мінському форматах» – факт викрадення українськими спецслужбами громадянина Європи…  Як би на такі дії відреагували Франція і Німеччина? Питання зайве, бо така операція зовсім недоцільна.

Скоріш за все, в російських пропагандистів, які шукають інформаційні приводи, щоб звинуватити Україну у недотриманні мирних домовленостей, як завжди, криза жанру. Вони нічого розумнішого не змогли придумати і взяли давній «шпигунський» сценарій, знайшли іноземного «дєятєля» – італійця-афериста, і «розкручують чергову казку» для ЗМІ, в правдивість якої вже навіть їхня ватоаудиторія не вірить.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У окупантів на сході мінус 736 осіб, 8 ББМ та 524 БПЛА

У окупантів на сході мінус 736 осіб, 8 ББМ та 524 БПЛА

Протягом доби на східному напрямку російська армія втратила 736 осіб, 3 танки, 8 ББМ та 524 БПЛА.

Дмитро Кулеба говорив з Ентоні Блінкеном про додаткові Patriot і схвалення Конгресом коштів для України

Дмитро Кулеба говорив з Ентоні Блінкеном про додаткові Patriot і схвалення Конгресом коштів для України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з американським держсекретарем Ентоні Блінкеном.

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

В Україні задокументували понад 130 тисяч російських воєнних злочинів

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 086 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 266 воєнних злочинів росії.

Топдипломат ЄС обговорив з главою МЗС Британії надання Україні засобів для самозахисту

Топдипломат ЄС обговорив з главою МЗС Британії надання Україні засобів для самозахисту

Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель наголосив, що треба активізувати зусилля, аби Україна отримала більше допомоги для свого захисту.

Операція ЗСУ на аеродромі Джанкоя: знищено системи С-400, РЛС і пункт управління засобами ППО

Операція ЗСУ на аеродромі Джанкоя: знищено системи С-400, РЛС і пункт управління засобами ППО

Внаслідок успішної операції Збройних Сил України на військовому аеродромі міста Джанкой у тимчасово окупованому Криму знищено або критично пошкоджено низку систем озброєння ворога.

На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинула людина

На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинула людина

Вранці 18 квітня ворог завдав авіаудару по селищу Очеретине Донецької області.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій-слюсаp, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Стрілок, військовослужбовець

від 21000 до 22000 грн

Київ, Київська область

Стрілець – помічник гранатометника

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область

Оператор засобів РЕБ

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682

Водій автомобільної групи

від 23000 до 23000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України

Заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення (621 ОНБ)

від 21000 до 21000 грн

Київ

Рекрутинговий центр Сил ТрО ЗСУ