ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Флотські джітсери серед найсильніших

Новини Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 15 Вересня 2020, 19:26

В Одесі на території спортивного комплексу «Міжнародна гуманітарна академія»  відбувся Всеукраїнський турнір AJP TourOdesaInternational PRO-GI з бразильського джіу-джитсу. Вирішили не втрачати можливості та позмагатися за першість і флотські спортсмени.

У змаганнях взяли участь діти від п’яти років, юнаки і дівчата, а також чоловіки і жінки (категорії 18–36 +). Спортсмени змагалися в категоріях Kids I, II, III, Infant, Junior, Teen, Juvenile, а також Adult, Master-1/2.

– Наші хлопці мали змогу битися у відкритому турнірі AJP TOUR під егідою Abu-Dhabi Jiu-Jitsu Pro (ОАЕ) – професійної світової організації джіу-джитсу. Це найпрестижніші змагання, у яких взяли участь понад 500 спортсменів з усіх куточків України і не тільки. Були й представники з Бразилії, Узбекистану та Грузії. Бійці Військово-Морських Сил ЗС України показали просто неймовірні результати, – розповідає один з організаторів проєкту UA NavySport Марина Антонюк.

Так, вперше золоту медаль змагань здобув курсант 4-го курсу Інституту ВМС НУ «ОМА» Родіон Булатов. Хлопець займається джіу-джитсу недовго – лише 2 роки, але за цей час на його рахунку безліч срібла та бронзи в найпрестижніших змаганнях в Україні. Майбутній офіцер навіть посів третє місце в рейтингу UFBJJ у своїй категорії за результатами змагань 2019 року.

Ще одним призером турніру став офіцер морської піхоти викладач Військової академії (м.Одеса) майор Микита Вітек. Попри те, що він займається лише рік, результат вражаючий – «срібло». У запеклих поєдинках йому не вистачило лише одного балу до перемоги.

І третім у команді справжнім відкриттям став син капітана 2 рангу Максима Сушка Кирило. 13-річний спортсмен, який займається лише півроку, скарбничку команди поповнив 2-м місцем.  Це його перша медаль, але він впевнений, що не остання.

Такі високі результати стали можливими завдяки постійним тренуванням, які, до слова, відбуваються абсолютно безкоштовно на базі клубу бразильського джіу-джитсу BJJ Odessa.

– Це один із клубів, який погодився проводити тренувати бійців ВМС ЗС України безкоштовно. Як порівняти, абонемент коштує від 800 до 1200 гривень. І якщо для офіцера ця сума посильна, то для курсанта або коли займається декілька членів родини – досить велика, – говорить Марина Антонюк. –Загалом, наш проєкт UA NavySport комунікує з усіма, хто бажає допомогти розвивати спортивну культуру серед військових та їхніх родин. Для цього постійно шукаємо спонсорів і намагаємося залучати все більшу аудиторію до різних турнірів і змагань, щоб прапор ВМС ЗС України регулярно майорів на п’єдесталі переможців не лише в нашій країні, а й закордоном.

Фото: UA NavySport

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Ідентифіковано окупанта, який вбив капітана буксира на Херсонщині

Ідентифіковано окупанта, який вбив капітана буксира на Херсонщині

Прокурорам вдалося ідентифікувати військовослужбовця рф, причетного до вбивства капітана судна у Голій Пристані на Херсонщині.

Володимир Зеленський подякував Австралії за новий пакет допомоги для України

Володимир Зеленський подякував Австралії за новий пакет допомоги для України

Президент України Володимир Зеленський подякував Австралії за оголошений новий пакет підтримки для нашої держави і людей.

Відновленню не підлягає: наші дронщики показали розправу над транспортом окупантів

Відновленню не підлягає: наші дронщики показали розправу над транспортом окупантів

На Бахмутському напрямку українські прикордонники знищили два мотоцикли загарбників.

Президент: Україні треба щонайменше 7 систем Patriot

Президент: Україні треба щонайменше 7 систем Patriot

Українці пройшли сьогодні ще один масований ракетний удар — 34 російські ракети різних типів. Основна мішень — це енергетика, різні об’єкти галузі: і електроенергетика, і об’єкти для транзиту газу. Саме ті газові об’єкти, від яких залежить, зокрема, безпека постачання в Євросоюз.

Українська авіація 16 разів завдала ударів по військах рф

Українська авіація 16 разів завдала ударів по військах рф

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника.

Для прориву в районі Очеретиного окупанти задіяли до чотирьох бригад

Для прориву в районі Очеретиного окупанти задіяли до чотирьох бригад

Ворогу вдалося прорватися та закріпитися в частині Очеретиного. Наразі та частина населеного пункту, в якій знаходиться противник, перебуває під нашим вогневим контролем.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Водій-електрик, військовослужбовець

від 20000 до 30000 грн

Дніпро

Комендатура військових сполучень Дніпро

Старший бойовий медик, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

військовослужбовець

від 20100 до 123000 грн

Запоріжжя, Запорізька область

Кухар в 126 ОБр ТРО

від 20000 до 120000 грн

Херсон, Херсонська область

Бойовий медик

від 27000 до 80000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Бухгалтер фінансово-економічної служби військової частини

від 25000 до 25000 грн

Сарата

18 окремий батальйон 35 ОБрМП