ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Фестиваль військової пісні цьогоріч відбудеться на вершині Говерли

MilitaryArt Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 8 Липня 2020, 16:06

Торік АрміяInform виступила інформаційним спонсором найбільшого Всеукраїнського фестивалю сучасної військово-патріотичної пісні, що проводиться на теренах Західної України з 2017 року – «Пісні, народжені війною». Тож ми продовжуємо традицію і розповідаємо про хід підготовки цьогорічного фесту. Напередодні у 58-му Будинку офіцерів Львівського гарнізону з цього приводу відбулася пресконференція.

– На жаль, ситуація з карантином внесла корективи в проведення нашого музичного дійства, − говорить головний організатор, меценат, волонтер Олександр Сарімсаков. – Та ми, попри різні перепони, все ж вирішили провести фестиваль. Адже нині спостерігаємо тривожну тенденцію, коли суспільство поступово звикає й забуває про те, що на сході України й далі точаться запеклі бої та гинуть кращі представники нашої нації.

Через карантинні обмеження міська рада міста Яремче не змогла надати для проведення фестивалю вже звичний майданчик – головну сцену середмістя. Відтак організатори знайшли оригінальне й сміливе рішення – провести фестиваль на вершині Говерли.

– Наше рішення підтримали і гості, і всі артисти, які зголосилися приїхати до нас, – каже Олександр. – Більш того, всі вони не бояться відсутності інструментів та апаратури, що підсилюють звук, бо, на відміну від комерційної «попсової» пісні, наші виконавці мають власні сильні голоси й харизму.

Підйом на Говерлу також заплановано здійснювати в кілька етапів та з дотриманням усіх санітарних норм, встановлених у державі. Початок підйому – ранок 11 липня.

Отож, читайте АрміяInform і будете в курсі всіх новин Фестивалю сучасної військово-патріотичної пісні – «Пісні, народжені війною», який цього року відбудеться на найвищій вершині України.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Моторист-рульовий катера

від 21000 до 50000 грн

Київ

Військова частина А4269

Кухар, військовослужбовець

від 21000 до 21000 грн

Київ

Військова частина 3078 НГУ

військовослужбовець Номер обслуги гранатометного відділення

від 20000 до 120000 грн

Київ, Київська область

Механік-водій, військовослужбовець

від 30000 до 120000 грн

Київ

20 окремий батальйон спеціального призначення

Начальник електросилових пристроїв

від 23000 до 50000 грн

Радісне, Одеська область

Інспектор прикордонної служби (військова служба)

від 20000 до 20000 грн

Житомир

Державна прикордонна служба України