ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Вінницькому регіоні стартувала благодійна акція «Перемога в нас у крові»

Армія і суспільство
Прочитаєте за: 2 хв. 26 Червня 2020, 9:25

Вінниця долучилася до всеукраїнської донорської акції «Перемога в нас у крові». Понад 50 учасників, серед яких військовослужбовці Вінницького гарнізону, вихованці спортивних шкіл та волонтери Товариства Червоного Хреста України, прийшли в обласний Центр служби крові, що забезпечує на безоплатній основі кров’ю та її препаратами всі лікарні міста та області. Серед них – Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону, де проходять лікування поранені та хворі військовослужбовці. Тому так важливо мати запас крові та її компонентів.

– Представник Вінницької обласної організації ТЧХУ, яке є ініціатором проєкту, звернувся до нас і запропонував підтримати благодійну справу, – розповів кореспонденту АрміяInform Олександр Газієв, начальник групи цивільно-військового співробітництва Повітряних Сил ЗС України. –. Її мета – показати власним прикладом, що допомога ближньому є відповідальністю кожного з нас. Особливо це актуально нині, коли з початком пандемії COVID-19 кількість донорів значно зменшилася, що призвело до дефіциту крові в українських медичних закладах. Тож військовослужбовці управління морально-психологічного забезпечення Командування Повітряних Сил, окремого полку зв’язку та представники групи ЦВС прибули сьогодні для здачі крові.

Майор Ілля Килимистий здає кров із 2009 року. Офіцер зазначає, що працівники Центру служби крові приблизно двічі на місяць телефонують йому.

– Уперше я здав кров на прохання друзів, тоді була потреба в переливанні для конкретної людини. Відтоді не зупиняюся, – зауважує військовослужбовець. – Як з’являється потреба в препаратах крові, зокрема плазмі, тромбоцитах тощо, мене одразу ж повідомляють. Якщо почуваюся добре, приїжджаю. Мене часто запитують, чи не впливає негативно на мій стан здоров’я постійне здавання крові. Відповідаю: почуваюся чудово. Особливо коли знаю, що моя кров допоможе одужати хворій дитині чи пораненому побратиму.

А ще організатори акції закликають її учасників публікувати яскраве селфі або відео зі здачі крові в Фейсбук із хештегом #перемогаунасвкрові та передавати виклик іншим людям та організаціям, згадавши їх у своєму пості. Тож долучайтеся! Адже перемога в нас у крові.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати в росію секретні українські розробки

Інженерам-конструкторам зірвали спробу продати в росію секретні українські розробки

Служба безпеки України у взаємодії з Урядом та керівництвом одного зі стратегічних заводів Харкова зірвала спробу рашистів отримати новітні технологічні розробки України у галузі паливно-енергетичного комплексу.

На Донеччині Володимир Зеленський відвідав поранених захисників однієї з бригад

На Донеччині Володимир Зеленський відвідав поранених захисників однієї з бригад

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки на Донеччину відвідав поранених воїнів 95-ї бригади.

Війська рф вдарили по Донеччині понад 2000 разів та вбили чотирьох жителів

Війська рф вдарили по Донеччині понад 2000 разів та вбили чотирьох жителів

За минулу добу російські війська завдали по Донецькій області 2160 ударів. Армія рф застосувала авіацію, зенітні ракетні комплекси, артилерію.

Очільник Дніпропетровщини повідомив про врятоване життя дитини після російського удару

Очільник Дніпропетровщини повідомив про врятоване життя дитини після російського удару

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак уточнив інформацію щодо кількості загиблих внаслідок російського ракетного удару.

За катування жителів Іванівки на Чернігівщині засуджено військових рф

За катування жителів Іванівки на Чернігівщині засуджено військових рф

До 12 років позбавлення волі засуджено військовослужбовців армії російської федерації за жорстоке поводження з цивільними в селі Іванівка Чернігівської області.

У МОУ розповіли про гарантії, які надають рекрутингові центри

У МОУ розповіли про гарантії, які надають рекрутингові центри

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, які є гарантії, що людина потрапить служити саме в ту частину, яку для себе обрала в рекрутинговому центрі.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Головний сержант взводу

від 25000 до 25800 грн

Київ

Військова частина 2260 НГУ

військовослужбовець (перемагаймо разом)

від 20100 до 126000 грн

Вінниця, Вінницька область

Водій, військовослужбовець

від 50000 до 120000 грн

Ужгород

68 окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша

Начальник електростанції

від 20000 до 22000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Водій, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Харків

229 окремий батальйон 127 ОБр Сил ТрО

Бухгалтер фінансово-економічної служби військової частини

від 25000 до 25000 грн

Сарата

18 окремий батальйон 35 ОБрМП