ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У Міжнародному напівмарафоні, присвяченому річниці Сухопутних військ Збройних сил США, кращими стали військовослужбовці НАСВ

Міжнародне співробітництво Новини Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 15 Червня 2020, 12:43

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся Міжнародний напівмарафон.

Участь у спортивному заході взяли близько сотні військовослужбовців – представників України, Збройних сил США, Канади, Данії та Литви. Цьогорічний Міжнародний напівмарафон був присвячений 245-річчю Сухопутних військ Збройних сил США. Про це кореспонденту АрміяInform повідомили в пресслужбі Національної академії сухопутних військ.

Дотримуючись карантинних вимог, забіг пройшов у два етапи групами не більше 50 осіб. Нагадаємо, дистанція напівмарафону – 21 кілометр. Окрім того, численна група учасників змагань долала дистанцію пішки з військовими наплічниками вагою понад 10 кілограмів.

За результатами змагань, кращим в абсолютній першості серед чоловіків став курсант Національної академії сухопутних військ Назарій Чапля, серед жінок – курсантка вишу Марія Білинська. У віковій категорії від 18 до 29 років найшвидшим серед представників чоловічої статі став курсант Сергій Рузак, жіночої – курсант Альона Русанова.

Найсильнішим напівмарафонцем у віковій категорії 30-39 років серед чоловіків визнано заступника начальника кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту підполковника Андрія Арабського, а серед жінок – представницю ЗС США Ешлі Мілс. У віковій групі від 40 до 49 років рівних не було також військовослужбовцю армії США першому сержантові Волтеру Симонсу. До слова, третім у цій категорії подолав напівмарафонну дистанцію начальник факультету бойового застосування військ Національної академії полковник Олександр Тимощук. А серед найстарших учасників, віком понад 50 років, найспритнішим став сержант-майор ЗС США Дуг Лафреддо.

Начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук та командир Багатонаціональної тренувальної місії – Україна (JMTG-U) полковник Збройних сил США Джон Оуклі вручили медалі, кубки та дипломи переможцям Міжнародного напівмарафону.

– Наш спортивний міжнародний захід учергове продемонстрував дружбу та братерство, єдність наших прагнень, спільність наших цінностей, що сповідуємо ми та наші колеги зі Збройних сил країн-партнерів. Вітаю наших американських колег із Днем Сухопутних військ та бажаю успіхів та перемог у нелегкій ратній справі, – зазначив під час церемонії відзначення переможців напівмарафону генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Варто додати, що Міжнародний напівмарафон, присвячений 245-річчю Сухопутних військ ЗС США, відбувся виключно в дружній атмосфері та з дотриманням усіх карантинних вимог, пов’язаних із недопущенням поширення коронавірусу COVID-19.

Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інженер радіаційної безпеки

від 17000 до 25000 грн

Київ

11 державний пожежно-рятувальний загін

Кухар окремого батальйону сил ТрО

від 20000 до 50000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Водій-зв’язківець, військовослужбовець

від 22000 до 122000 грн

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Командир бойової машини піхоти – командир відділення

від 23000 до 53000 грн

Степанівка, Сумська область

Навідник танкового взводу

від 30000 до 130000 грн

Одеса

35 ОБрМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського

Кулеметник

від 21000 до 121000 грн

Червоноград

Червоноградський РТЦК та СП