ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

7 апаратів штучної вентиляції легень отримав столичний військовий госпіталь від наших міжнародних партнерів

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 14 Травня 2020, 17:36

Сьогодні, 14 травня, у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» відбулася урочиста церемонія передачі Збройним Силам України сертифікатів на 7 апаратів штучної вентиляції легень від Уряду Канади через Офіс Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів (ЮНОПС) в Україні.

У заході взяли участь Міністр оборони України Андрій Таран,  Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні пані Лариса Ґаладза та Директор Управління ООН з обслуговування проєктів пані Іріна Сахакян-Веттер.

Уже наступного тижня обладнання будуть використовувати для надання невідкладної медичної допомоги військовослужбовцям Збройних Сил України.

Директор Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів пані Іріна Сахакян-Веттер наголосила, що ці 7 апаратів штучної вентиляції легень є частиною з того проєкту, який нині впроваджується в Україні.

– Пандемія COVID-19 – це серйозна загроза для усієї системи охорони здоров’я та суспільств по всьому світу, а також і в Україні. Я дуже рада, що UNOPS в Україні була однією з перших організацій, яка надала допомогу Україні та продовжує докладати усіх зусиль для того, щоб підтримувати наших партнерів, − розповіла пані Іріна Сахакян-Веттер.

Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні пані Лариса Галадза зазначила, що для неї є великою честю передати таке медичне обладнання українським військовим.

−Я хочу подякувати офісу UNOPS за те, що ми змогли закупити найкраще обладнання, яке в нас є, і зробити це надзвичайно швидко. Це обладнання дуже потрібне для військового госпіталю, − сказала пані Лариса Ґаладза. Посол Канади в  Україні  завірила присутніх у тому, що Канада і надалі продовжуватиме укріплювати сталі партнерські відносини.

Міністр оборони України Андрій Таран подякував Уряду Канади за стратегічне партнерство та зазначив, що сучасні відносини між Канадою та Україною, з огляду на їх масштаб та глибину співпраці, є зразком того, як країни допомагають одна одній в складні часи криз та випробувань.

Очільник оборонного відомства України висловив впевненість у тому, що спільними зусиллями ми  подолаємо цей виклик, тому що відчуваємо надійне плече підтримки наших міжнародних партнерів та друзів.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Розвідники знищили дев’ять машин ворога

Розвідники знищили дев’ять машин ворога

Бійці спецпідрозділу ГУР МО України «Кабул 9» за дві доби роботи на Запорізькому фронті виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту та польовий склад боєприпасів московських загарбників.

Перший спільний центр НАТО та України: в Альянсі розповіли деталі проєкту

Перший спільний центр НАТО та України: в Альянсі розповіли деталі проєкту

Україна та Північноатлантичний альянс узгоджують фінальні домовленості для повноцінного запуску роботи Об’єднаного центру аналізу, підготовки та освіти (NATO-Ukraine Joint Analysis, Training and Education Centre, JATEC).

Окупанти обстріляли Запорізьку область з артилерії та РСЗВ, є руйнування

Окупанти обстріляли Запорізьку область з артилерії та РСЗВ, є руйнування

Упродовж доби під ворожим вогнем перебували 7 населених пунктів Запорізької області, зафіксовано 235 ударів з різних видів озброєння.

У ВМС ЗСУ розповіли про ситуацію в Чорному морі та намагання росії відновити пошкоджені кораблі

У ВМС ЗСУ розповіли про ситуацію в Чорному морі та намагання росії відновити пошкоджені кораблі

Ситуація в Чорному та Азовському морях залишається стабільною, в акваторії зараз фактично відсутні ворожі бойові одиниці.

Війська рф обстріляли Селидове 4 ракетами, загинула жінка

Війська рф обстріляли Селидове 4 ракетами, загинула жінка

Внаслідок ворожого обстрілу міста Селидове на Донеччині загинула жінка.

Ситуація на фронті: 84 боєзіткнення за добу, противник найбільше атакує на двох напрямках

Ситуація на фронті: 84 боєзіткнення за добу, противник найбільше атакує на двох напрямках

Протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних удари, здійснив 89  обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Командир міномета

від 20000 до 20000 грн

Біла Церква

Військова частина А7298

Оператор БПЛА (окремий батальйон сил ТрО)

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

233 окремий батальйон 128 ОБр Сил ТрО

Офіцер-психолог

від 20000 до 100000 грн

Харків

229 окремий батальйон 127 ОБр Сил ТрО

Медик-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Дніпро

Косівський РТЦК та СП

Молодший інспектор прикордонної служби

від 21000 до 21000 грн

Харків

Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України

Розвідник-навідник 155 окремий батальйон територіальної оборони

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область