ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Чернігівський військовий госпіталь до двобою з COVID-19 готовий

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 5 Квітня 2020, 13:59

Серед військовослужбовців частин ЗС України, які дислокуються в Чернігівській та Сумській області і входять у зону відповідальності Чернігівського військового госпіталю, жодного випадку захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом типу COVID-19, не зареєстровано. Попри те, на Чернігівщині нині офіційно підтверджено 7 випадків захворювання, а на Сумщині – 49. Тож військові медики моделюють і відточують дії щодо всіх можливих викликів і загроз, аби бути готовими до будь-якої ситуації.

У Чернігівському військовому госпіталі щоденно відбуваються заняття та тренування, на яких військовослужбовці та цивільний персонал медичного закладу вчаться протидіяти небезпечній хворобі. На чергових тренуваннях, під керівництвом начальника госпіталю полковника медичної служби Олександра Слєсаренка, вони до автоматизму відточували покрокову роботу  у випадку  надходження хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19.

До занять залучено увесь особовий склад, адже при масовому надходженні хворих буде розгорнуто 5 інфекційних відділень загальною кількістю до 200 ліжок, а весь персонал госпіталю буде їх обслуговувати.

Наразі Чернігівський військовий госпіталь забезпечений усім необхідним для багатотижневої автономної роботи в умовах масового надходження хворих на коронавірусну інфекцію  COVID-19. Зокрема, захисними багаторазовими комплектами (понад 400), дезінфекційними засобами, різного виду розпилювачами, медичними масками тощо. До роботи готові 10 апаратів ШВЛ, за необхідності є можливість додатково залучити ще 5.

Захисними протичумними костюмами забезпечені в повному обсязі всі військові частини зони відповідальності, залежно від кількості медперсоналу, від 4-х до 8-ми на частину.

– Головним напрямом роботи Чернігівського військового госпіталю нині є постійна взаємодія з медиками військової ланки щодо раннього активного вияву хворих та госпіталізація в перший день мінімальних проявів захворювання, – зазначив начальник військового госпіталю полковник медичної служби Олександр Слєсаренко.

 

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Київ відвідав новий Командувач оборони Данії

Київ відвідав новий Командувач оборони Данії

Генерал Майкл Віґґерс Гілдґаард зустрівся з Міністром оборони України Рустемом Умєровим та Головнокомандувачем ЗСУ генерал-полковником Олександром Сирським.

У місії боротьби ГУР МО України інвестували понад  $1 млн

У місії боротьби ГУР МО України інвестували понад $1 млн

17 квітня під час благодійного балетного вечора в Національній опері український бізнес і приватні благодійники інвестували у місії боротьби ГУР МО України $1 177 082.

Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

російські загарбники протягом доби здійснили 21 обстріл (108 вибухів) прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей.

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов в інтерв’ю BBC розкрив деякі деталі знищення російського дальнього стратегічного бомбардувальника Ту22М3.

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

росіяни продовжують системний ракетний терор півдня України.

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Швеція, яка тільки-но долучилася до Альянсу, ввела в експлуатацію новий корабель для збирання розвідувальної інформації у Балтійському морі, яке все більше підпадає під ознаки «внутрішньої водойми» НАТО.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Робота/Військовослужбовець ЗСУ/Івано-Франківськ та Область/Без досвіду

від 20100 до 120000 грн

Івано-Франківськ, Івано-Франківська область

Військовий Кухар

від 20100 до 50000 грн

Запоріжжя

Сватівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки

Стрілець-санітар

від 24000 до 124000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Водій-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Дніпро

Косівський РТЦК та СП

оператор – лінійний наглядач

від 25000 до 130000 грн

Київ, Київська область

Номер обслуги, артилерист

від 22000 до 122000 грн

Яворів

Яворівський РТЦК та СП