ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

2020 рік стане роком системного переходу Сухопутних Військ на управлінські стандарти НАТО – генерал-лейтенант Олександр Сирський

Новини Публікації
Прочитаєте за: 2 хв. 5 Березня 2020, 19:13

Під головуванням командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сирського 5 березня 2020 року в Командуванні Сухопутних Військ ЗС України відбулось підведення підсумків роботи за минулий місяць, а також визначення завдання на поточний. Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗС України

Обговорювалася подальша реалізація реформи у армії, але вже в розрізі конкретних задач цього року щодо оптимізації діяльності Сухопутних Військ ЗС України – задля досягнення найвищої боєготовності кожної військової частини та фахової спроможності кожного військовослужбовця на своєму місці.

У заході взяли участь заступники командувача Сухопутних Військ Збройних Сил України, офіцери Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, командувачі військ оперативних командувань, начальники військових навчальних закладів та навчальних центрів, командири частин безпосереднього підпорядкування та представники військових комісаріатів.

Основні питання, які виносилися на обговорення – подальший розвиток і розширення системи територіальної оборони та її взаємодія з армійськими органами управління; організація службою військ живучості, пожежної безпеки, охорони праці та технічного нагляду в усіх військових частинах і підрозділах; продовження фахового вдосконалення військовослужбовців за допомогою курсової підготовки у навчальних центрах і вищих військових закладах освіти; якісна системна робота з резервістами оперативного резерву першої та другої черг тощо.

Окремо піднімалося питання міжнародного військового співробітництва – для отримання допомоги від іноземних партнерів з підвищення кваліфікації фахового рівня офіцерів артилеристів. Зокрема командувач Сухопутних Військ дав завдання організувати візит курсантів Військової академії Вест-Пойнт (США) до Національної академії Сухопутних Військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів). А також забезпечити візит представників Військового інституту танкових військ (м. Харків) до Воєнної технічної академії Республіки Польщі (м. Варшава) – для ознайомлення з методикою викладання навчальних дисциплін за стандартами країн-членів НАТО. Не оминули увагою й Військову академію (м. Одеса) – командувач доручив організувати візит керівництва цього навчального закладу до Воєнно-технічної академії імені Ярослава Домбровського Республіки Польща (м. Варшава).

Окрім того, окремо виносилося питання щодо організації та проведення заходів з нагоди відзначення в Україні Дня українського добровольця (14 березня), а також Дня проголошення Центральної Ради (17 березня).
Під час другої частини підведення підсумків командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр Сирський наголосив на важливості організації та проведення весняного призову на строкову військову службу з дотриманням усіх вимог чинного законодавства.

Читайте нас у Facebook
Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильським журналістам акцентував на відновленні і розвитку українського оборонного виробництва.

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

Протягом доби на південній ділянці фронту було знищено 99 окупантів та 31 одиницю ворожого озброєння і військової техніки.

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

347 груп розмінування підрозділів Міноборони продовжують очищення звільнених регіонів України від вибухонебезпечних залишків війни.

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Обсяги тих фірм, які не справилися з виконанням договорів, були передані новим постачальникам.

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили пʼять штурмів російських вйськ на Оріхівському напрямку і сім — на лівобережжі Дніпра.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Начальник електростанції

від 20000 до 22000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Командир бойової машини

від 20000 до 20000 грн

Київ

131 окремий батальйон 112 ОБр Сил ТрО

Охоронець

від 21000 до 30000 грн

Київ

Військова частина №2260

Інспектор прикордонної служби

від 20100 до 120000 грн

Одеса

Державна прикордонна служба України

Стpілець-зенітник, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ