ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

У місті Южноукраїнськ 15 захисників отримали ключі від нових квартир

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 2 Січня 2020, 16:01

У місті Южноукраїнськ, що на Миколаївщині, пройшов підсумковий з’їзд організацій учасників бойових дій, військових волонтерів та членів родин загиблих Миколаївської області. Захід відбувся за підтримки канадського благодійного фонду Stabilization Support Services, Посольства Сполученого Королівства Великої Британії, керівництва області та міста.

На заході зустрілися люди, які пройшли горнило російсько-української війни, люди, які об’єднані єдиним завданням, – завжди бути дієвим засобом соціальної та правової підтримки один одного і родин загиблих побратимів.

На зустріч також завітав заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Олександр Терещенко, який нагородив учасників бойових дій та військових волонтерів пам’ятними відзнаками «Навіки вірний».

Надзвичайно приємним новорічним подарунком для захисників та членів їхніх родин стали ключі від 15 нових  квартир у м. Южноукраїнськ, які вручили їм під час з’їзду.

Короткий аналіз діяльності ветеранського руху Миколаївщини, який провели учасники, свідчить про його високу результативність. Святкові вечори, організація літнього відпочинку для учасників АТО та членів їхніх родин на узбережжі Чорного моря, стратегічна сесія для Міністерства у справах ветеранів України в Очакові, квести для дітей, програми з підприємницької діяльності та допомога у відкритті власної справи, підписання меморандуму з Миколаївською обласною державною адміністрацією, спільна робота з Миколаївською обласною радою, з’їзди учасників бойових дій ‒ і це далеко не повний перелік соціально важливих справ.

Повертаючись додому з війни, всі військовослужбовці стикаються фактично з однаковими проблемами. Складність адаптаційного періоду змушує декого зловживати алкоголем, непоодинокі випадки самогубства. Й одним із ефективних способів допомоги є безпосереднє спілкування з ветераном, який може продемонструвати особистий приклад успіху, адже це вартує десятків теоретичних лекцій. Під час заходу військовий психолог Андрій Козінчук провів цікаву і нестандартну мотиваційну дискусію «Я — ветеран. Я — ветеранка», де виступили ті, кого війна не зламала, а навпаки надали сили й впевненості.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
За катування жителів Іванівка на Чернігівщині засуджені військових рф

За катування жителів Іванівка на Чернігівщині засуджені військових рф

До 12 років позбавлення волі засуджено військовослужбовців армії російської федерації за жорстоке поводження з цивільними в селі Іванівка Чернігівської області.

У МОУ розповіли про гарантії, які надають рекрутингові центри

У МОУ розповіли про гарантії, які надають рекрутингові центри

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, які є гарантії, що людина потрапить служити саме в ту частину, яку для себе обрала в рекрутинговому центрі.

Більше засобів захисту та боєприпасів вже на шляху до України — Генсек НАТО

Більше засобів захисту та боєприпасів вже на шляху до України — Генсек НАТО

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг оголосив, що більше оборонного обладнання та боєприпасів для України вже в дорозі.

Українських зброярів відзначили нагородами, одного — посмертно

Українських зброярів відзначили нагородами, одного — посмертно

17 працівників підприємств, які входять до Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість», нагороджено за сумлінну працю задля зміцнення обороноздатності держави.

Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість загиблих зросла до 9, серед них — троє дітей

Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість загиблих зросла до 9, серед них — троє дітей

Наразі число загиблих зросло до 9 через російську атаку по Дніпропетровщині — у лікарні померла поранена дитина.

Речник ГУР розповів про втечу другого літака після знищення Ту-22МЗ

Речник ГУР розповів про втечу другого літака після знищення Ту-22МЗ

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що після знищення російського бомбардувальника Ту-22М3 другий російський літак був змушений розвернутися.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Технік автоматизованих систем управління

від 21000 до 24000 грн

Чоп

Державна прикордонна служба України

Офіцер, лікар медичного пункту

від 56000 до 126000 грн

Ужгород

68 окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша

Інструктор групи розвідувального забезпечення

від 46500 до 46500 грн

Бердичів

Військова частина А2772

Молодший інспектор прикордонної служби у Білгород-Дністровський

від 21000 до 30000 грн

Білгород-Дністровський

Державна прикордонна служба України

Розвідник

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Зовнішній пілот, оператор, безпілотних літальних апаратів

від 20000 до 50000 грн

Житомир

115 ОБр Сил ТрО