ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

До Дня Збройних Сил у Миколаєві здадуть 44-квартирний будинок для військових

Новини Соціальний захист
Прочитаєте за: 2 хв. 15 Листопада 2019, 17:03

Незабаром завершиться реконструкція будівлі колишнього п’ятиповерхового гуртожитку під 44-квартирний житловий будинок на одному з військових містечок у Миколаєві.

Як повідомив кореспонденту АрміяInform начальник Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Володимир Баранецький, до Дня Збройних Сил України 44 родини військовослужбовців Миколаївського гарнізону отримають подарунок від вітчизняного оборонного відомства – новосілля у власних комфортабельних домівках.

– Зовсім скоро 44-квартирний житловий будинок буде повністю готовий до заселення. Наразі там закінчуються фасадні роботи, зокрема утеплення будинку та благоустрій прибудинкової території. У колишньому гуртожитку провели серйозну реконструкцію і ремонтно-відновлювальні роботи. Проєктом передбачено створення як невеликих старт-квартир (житлова зона в одному приміщенні з кухнею), так і повноцінних 1- та

2-кімнатних квартир з окремою кухнею, які матимуть достатню житлову площу для проживання військових та їхніх сімей. У всіх кімнатах встановлені металопластикові вікна і міжкімнатні двері. Санвузли обладнають новими душовими кабінами, унітазами та умивальниками. Найближчим часом додатково плануємо закупити кухонні меблі та обладнання. Крім того, до цього житлового будинку вже підвели каналізацію, мережі тепло-, водо- та електропостачання. Практично на завершальній стадії процес їх підключення до комунальних мереж міста, – підкреслив у розмові з кореспондентом АрміяInform полковник Володимир Баранецький.

До того ж, за словами офіцера, у 2020 році завершиться будівництво 80-квартирного будинку в Одесі, який розміщений на території військового містечка колишнього Одеського інституту Сухопутних військ на 6-й станції Великого Фонтану.

– Це колишній курсантський гуртожиток, який переплановано під житловий будинок. Наразі там проведено експертизу проведених робіт і корегування проєкту. Після проведення встановлених тендерних процедур, продовжиться його будівництво. Закінчать роботи на цьому об’єкті та введуть його в експлуатацію  до кінця 2020 року, – додав полковник Володимир Баранецький.

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Ворожий гелікоптер Ка-32 спалили на аеродромі в москві — ГУР

Ворожий гелікоптер Ка-32 спалили на аеродромі в москві — ГУР

У ніч на 26 квітня 2024 року на аеродромі «остафьєво» міністерства оборони рф у місті москва знищено багатоцільовий ворожий вертоліт Ка-32.

Міноборони відкрило 14-й рекрутинговий центр

Міноборони відкрило 14-й рекрутинговий центр

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів про відкриття в Україні чергового рекрутингового центру для залучення громадян на службу в Сили оборони України, а також про результати роботи мережі цих центрів.

Сухопутні війська показали, як нищать ворога на сході

Сухопутні війська показали, як нищать ворога на сході

Оператори ударних дронів уразили російські позиції та техніку, а штурмові групи успішно атакували окупантів.

Олександр Сирський: Під загрозою залишається найбільша в Європі АЕС — Запорізька

Олександр Сирський: Під загрозою залишається найбільша в Європі АЕС — Запорізька

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у роковини аварії на Чорнобильській АЕС нагадав, що за 38 років після тієї трагедії російські окупаційні війська ставлять світ перед небезпекою нової атомної катастрофи.

У МОУ спрогнозували долучення нових країн до «Рамштайну»

У МОУ спрогнозували долучення нових країн до «Рамштайну»

Речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін анонсував долучення до засідань Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») нових країн, які готові допомогти Україні у захисті від російського агресора.

Дві людини загинуло внаслідок обстрілу Білопілля на Сумщині

Дві людини загинуло внаслідок обстрілу Білопілля на Сумщині

Одна місцева мешканка загинула на місці, друга померла у швидкій дорогою до лікарні.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Командир зенітного артилерійського взводу

від 25000 до 50000 грн

Одеса

Військова частина А2238

Командир відділення у військову частину А4935

від 20000 до 120000 грн

Рівне, Рівненська область

Бухгалтер, військовослужбовець

від 20700 до 20700 грн

Баранівка

31 ОМБр

Бойовий медик

Київ

67 ОМБр ДУК

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Суми

129 окрема бригада ТрО

Офіцер групи психологічного супроводу та відновлення

від 30000 до 130000 грн

Київ

21 окремий батальйон спеціального призначення