ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Понад тридцять миколаївців виявили бажання стати контрактниками під час ярмарку вакансій

Патріотичне виховання
Прочитаєте за: 2 хв. 20 Вересня 2019, 11:43

Одна з найвідоміших десантно-штурмових бригад України в рамках програми популяризації військової служби влаштувала День відкритих дверей. Захід відбувся за спільної ініціативи керівництва Миколаївського обласного військового комісаріату та командування бригади. Також до організації долучилися представники Миколаївського обласного центру зайнятості та різних навчальних закладів міста та області.

Військовослужбовці організували цікаву екскурсію територією частини, під час якої розповіли про бойовий шлях та історію бригади, відвідувачі ознайомилися з побутом та особливостями проходження військової служби. Крім того, десантники влаштували на плацу демонстрацію новинок українського оборонно-промислового комплексу, що останніми роками надходять на переозброєння українського війська. Це, зокрема, зразки броньованої техніки, стрілецького озброєння, речового майна та спеціальних засобів.

Важливо, що паралельно з Днем відкритих дверей на території військової частини вперше був проведений ярмарок вакансій для осіб, які перебувають на обліку в районних центрах зайнятості.

Як зазначив кореспондентові АрміяInform директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько, пріоритетні завдання у роботі центру на цьому етапі — забезпечення чіткої співпраці з військовими комісаріатами щодо популяризації серед населення можливостей працевлаштування безробітних мешканців області на військову службу за контрактом та підвищення престижності військової професії.

Зі свого боку військовий комісар Миколаївського обласного військового комісаріату полковник Сергій Іванов підкреслив, що ярмарок вакансій з року в рік сприяє значній зацікавленості представників військових частин, а також громадян, які стоять на обліку в центрах зайнятості міста Миколаєва. Як зазначив Сергій Іванов, для поліпшення результатів ведеться постійний пошук нових дієвих форм і методів роботи з безробітними щодо залучення їх до військової служби на умовах контракту.

Під час ярмарку вакансій гості отримали відповіді на широке коло питань щодо умов проходження служби та забезпечення військових у період служби за контрактом, особливостей відбору та здобуття військової спеціальності, можливостей здобуття вищої військової освіти.

Протягом дня цей захід відвідала понад тисяча осіб. Більше ніж три десятки з них одразу ж забажали підписати контракт і долучитися до славетного колективу десантно-штурмової бригади.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець – помічник гранатометника

від 21000 до 51000 грн

Степанівка, Сумська область

Старший стрілець, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Гранатометник відділення морської піхоти

від 25000 до 125000 грн

Одеса

35 ОБрМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського

Кухар, молодший інспектор прикордонної служби

до 51000 грн

Запоріжжя

8 прикордонний загін

Снайпер 14 ОМБр ім. князя Романа Великого

від 23000 до 123000 грн

Володимир, Волинська область

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Запоріжжя

65 ОМБр