ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Визначення поняття «кібервійна» дасть змогу притягувати до відповідальності окупантів

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 1 Квітня 2023, 0:14

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк та заступник керівника служби з питань інформаційної безпеки та кібербезпеки – керівник управління інформаційної безпеки Апарату РНБО України Володимир Звєрєв 30 березня 2023 року взяли участь у щорічній Всеукраїнській науково-практичній конференції, присвяченій розв’язанню проблем управління інформаційною безпекою держави. Про це йдеться на сайті РНБО України.

У заході, організованому Національною академією СБУ, також взяли участь представники Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Генштабу ЗСУ, Національної поліції України, Держспецзв’язку, Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Київської торгово-промислової палати, НАН України, ЗВО та медіаспільноти.

З-поміж питань, які розглядалися під час конференції, особливу увагу було приділено важливості нормативного визначення поняття «кібервійни».

WhatsApp Image 2023-03-31 at 16.00.25 (1).jpeg«Сьогодні кожен відповідно до своїх знань і досвіду визначає поняття «кібервійни». Але жодна країна світу досі не має єдиного чіткого формулювання. Маємо визначитися з поняттям «кібервійна» та його тлумаченням. Це сприятиме притягненню до відповідальності тих, хто чинить воєнні злочини проти України та її громадян, не ступаючи на українську землю», –  зазначив заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк.

Під час конференції учасники обговорили шляхи протидії інформаційним і психологічним впливам рф на українських військових та посилення захисту інформації з обмеженим доступом в умовах війни.

Також було запропоновано розпочати унікальне наукове дослідження кібервійни. Для цього планують залучити представників усіх суб’єктів забезпечення кібербезпеки, об’єктів критичної інфраструктури, громадських організацій та наукових установ.

Читайте нас в Telegram
Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Сили оборони підбили БМП і знищили групу піхоти на сході

Підрозділ «Перун» 42 окремої механізованої бригади за допомогою FPV-дронів завдав ударів по ворогу, що наступав на Часів Яр.

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

У Сумах влада закликає містян не піддаватися провокаціям ворога

Увечері 26 квітня зі спеціальним зверненням до сум’ян звернувся начальник міської військової адміністрації Олексій Дрозденко.

Під суд пішли вісім зрадників

Під суд пішли вісім зрадників

Підозри повідомлено ще трьом колаборантам.

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

Зобов’язання країн «Рамштайн» для допомоги Україні сягнули $95 млрд

США та інші учасники Контактної групи з оборони України (формат «Рамштайн») разом зобов'язалися виділити вже понад 95 млрд доларів на допомогу Україні для її захисту від російської агресії.

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

Ракетні війська вразили три ворожих засоби ППО

За добу підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Дмитро Кліменков наголосив на ефективності реформованої системи закупівель у МОУ

Реформована система закупівель в Міністерстві оборони України, яка прийшла на заміну старій пострадянській, що породжувала корупційні ризики, вже показала свою ефективність.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Санінструктор в 126 ОБр ТРО

від 20000 до 120000 грн

Херсон, Херсонська область

Сапер (розмінування)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 окремий батальйон 241 ОБр Сил ТрО

Зовнішній пілот, оператор БпЛА

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Лікар-травматолог

від 21000 до 70000 грн

Харків

Військова частина 9951 ДПСУ

Інспектор прикордонної служби

від 20000 до 25000 грн

Львів

Державна прикордонна служба України

Стрілець, військовослужбовець

від 21000 до 51000 грн

Миколаїв

Військова частина А3476