ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Приємно, що в залі − військові, з якими зустрічалися на фронтових дорогах  − Оксана Білозір

MilitaryArt Армія і суспільство Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 16 Жовтня 2021, 16:32

У Командуванні Сил логістики відбулася творча зустріч із народною артисткою України Оксаною Білозір. Лунали відомі українські пісні, велися щирі розмови і… танці просто поміж глядацьких рядів.

− Уже не одне століття українці борються за те, щоб мати свою власну незалежну державу, своє родинне вогнище, свою церкву, свою мову, бути самодостатньою і рівною серед рівних. І ми з вами те покоління, яке стало вершниками долі, щоб завершити нашу багатовічну війну за своє право бути вільними і незалежними, і ви, безпосередньо, до цього причетні, – вітальними словами розпочала творчу зустріч Оксана Володимирівна.

Та зазначила, що особливо для неї приємно бачити серед глядачів тих, з ким її зводили фронтові дороги. Адже з самого початку війни Оксана Білозір відвідувала район проведення АТО/ООС для обміну та розшуку полонених та підтримки наших захисників.

− Я їздила і їжджу на передову в район ведення бойових дій не з концертами, а на творчі зустрічі. Тому що під час моїх виступів веду діалоги з військовими, багато розповідаю про нашу роботу і життя в мирній частині України, слухаю розповіді воїнів. Таким чином також працюю і як психолог, який допомагає психологічно розвантажитися нашим захисникам.  Адже подивитися, в яких умовах довгий час перебувають наші військові. Навіть на концерт заходять у чорні обдерті стіни,  в обстріляні корпуси… Який може бути настрій? Зрозуміло, що моє завдання – підняти їм настрій, розвантажити морально та додати нашим військовим впевненості й віри у те, що все що вони роблять,  − дуже важливо і значимо для всієї України. І дуже приємно, коли серед глядачів нині − ті командири бригад та офіцери, з якими нас зводили фронтові дороги. Це – справжні бойові командири, військовослужбовці, які насправді брали участь у захисті України, свого часу були здатні приймати бій, брати відповідальність за життя людей під час виконання бойових завдань. Я тішуся, що саме вони нині поповнили командні штаби, адже їхній величезний досвід – той, який змінює світогляд, який наближує нашу перемогу, – сказала народна артистка України.

Під час творчої зустрічі зі сцени прозвучали найкращі пісні з репертуару Оксани Білозір, які не одне десятиліття з нею разом співає вся Україна. Народна артистка радо поспілкувалася із присутніми на різні теми, пригадала свої перебування в районі ведення бойових дій, підтримала та  подякувала усім, хто служить на благо нашої перемоги.  Та привітала зі святами.

− Хай Господня Божа рука буде над кожним із наших захисників. Нехай Покрова Богородиці, яка світиться над нашою землею, бо ми відчуваємо щодня присутність Господню у своєму житті, особливо у цей важкий час випробування, покриє кожного, хто нині перебуває в ООС, хто нині знаходиться в окопі, хто тримає зброю у своїх руках. Нехай Божа сила застерігає, оберігає і благословляє нас на творення нашого з вами світлого майбутнього, – сказала Оксана Білозір.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Робота/Військовослужбовець ЗСУ/Суми та Область/Без досвіду

від 20100 до 120000 грн

Суми, Сумська область

Старший стрілець – оператор портативних цифрових радіостанцій

від 22000 до 52000 грн

Степанівка, Сумська область

Офіцер відділення, військовослужбовець

від 40000 до 120000 грн

Одеса

Військова частина ЗСУ

Механік водій, Військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Стрілець

від 21000 до 21000 грн

Чернігів

Військова частина А7328

Оператор БПЛА, військовослужбовець в 100 -ту бригаду ЗСУ

від 22000 до 120000 грн

Луцьк, Волинська область