ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Кубок ЗСУ з прикладної стрільби серед особового складу оперативного резерву першої черги відбувся на Львівщині

Навчання та тренування Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 25 Вересня 2021, 13:30

На Львівщині до Дня захисників і захисниць України на базі спортивно-стрілецького клубу «Карабін» відбувся Кубок Збройних Сил України з прикладної стрільби серед особового складу оперативного резерву першої черги. Про це інформує пресслужба ДШВ ЗСУ.

Захід організовано та проведено за ініціативи голови Ради резервістів Десантно-штурмових військ ЗС України капітана резерву Володимира Ратушняка, який свого часу проходив військову службу в лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Зокрема, у чемпіонаті змагалися резервісти з Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та Сил спеціальних операцій ЗС України. Загалом – близько сорока резервістів.

За словами організатора кубку, основна мета заходу — інтеграція практичної та прикладної стрільби як додаткового складника вогневої підготовки резервістів у лавах Збройних Сил України.

Під час чемпіонату були відпрацьовані елементи переміщення зі зброєю, ураження цілей на дистанції від 1 до 250 метрів, перенесення вогню у глибину та по фронту, стрільба з незручних положень.

За підсумками змагань чемпіонами стали резервісти Десантно-штурмових військ. Друге та треті місця посіли резервісти Сил спеціальних операцій і Сухопутних військ.

Під час нагородження переможців командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ вручило державну нагороду — орден «За мужність» ІІІ ступеня – старшому сержантові резерву Дмитру Поні.

Окрім цього, командування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ та Рада резервістів ДШВ ЗС України у рамках цивільно-військового співробітництва провело черговий етап військово-патріотичного заходу «Майбутній десантник».

Зокрема, молодь і мешканці територіальних громад Львівщини, які прибули на чемпіонат, мали змогу ознайомитися зі зразками озброєння та військової техніки, сучасними засобами зв’язку, амуніції та спорядженням, які перебувають на озброєнні в Десантно-штурмових військах ЗС України.

За словами голови Ради резервістів ДШВ ЗС України капітана резерву Володимира Ратушняка, подібний захід у Збройних Силах України відбувається вперше. До нього долучилися представники майже з усіх видів та окремих родів військ. І це справді масштабне дійство.

– Окрім підвищення практичних навичок і підтримання комунікації між резервістами, цей захід також мав на меті військово-патріотичне виховання громадян, а також популяризацію служби у військовому резерві та служби за контактом у ЗС України, – відзначив Володимир Ратушняк.

Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Медична сестpа-анестезист, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Робота/Військовослужбовець ЗСУ/Вінниця та Область/Без досвіду

від 20100 до 120000 грн

Михайлівці, Вінницька область

Стрілець-помічник гранатометника, Військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Авіаційний технік літаків та вертольотів

від 20100 до 120100 грн

Коломия, Івано-Франківська область

Механік-водій

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682

Командир відділення обслуговування

від 20000 до 20000 грн

Васищеве

Військова частина 3075 НГУ