ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Тижневий звіт роботи КПВВ у районі проведення ООС

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 18 Квітня 2021, 18:03

За рішенням командувача операції Об’єднаних сил усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування. Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00.

Однак рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорах заблокований з боку тимчасово окупованої території України. Про це повідомляє преслужба ООС.

Із семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух двічі на тиждень — у понеділок та п’ятницю.

У контрольному пункті «Станиця Луганська» пасажиропотік, якщо порівнювати з минулим тижнем, збільшився на 13%. Особливо кількість охочих перетнути лінію розмежування зросла наприкінці тижня. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України прослідувало 5798 осіб, а на контрольовану територію  — 6154 особи.

Щодо КПВВ «Новотроїцьке», то тут лінію розмежування перетнули 204 громадянина та 40 транспортних засобів до тимчасово окупованої частини Донеччини, водночас 197 громадян та 37 транспортних засобів прослідували на підконтрольну українській владі територію.

Через КПВВ «Щастя» на тимчасово окуповану Луганщину прослідувала вантажівка від Міжнародного комітету Червоного Хреста. А через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово окупованого Донецька проїхало 5 вантажних автомобілів від Управління ООН з координації гуманітарних справ. Для потреб цивільного населення направлено матраци, медичне обладнання, товари медичного призначення. Загальна вага гуманітарного вантажу становить 20,6 тонни.

Крім того, російські найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 11 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Нагадуємо, що відповідно до наказу командувача Об’єднаних сил у контрольних пунктах продовжено дію карантинних обмежень. Обов’язковою умовою залишається проходження температурного скринінгу та перебування в КПВВ у захисній масці (респіраторі) із дотриманням соціальної дистанції.

Без самоізоляції пропускатимуть громадян України, які бажають здійснити вакцинацію від COVID-19 на території, де органи державної влади здійснюють свої повноваження в повному обсязі, за умови пред’явлення запрошення на вакцинацію з унікальним ідентифікатором.

Громадяни України, які підлягають самоізоляції під час слідування на контрольовану територію, зобов’язані встановити та активувати мобільний додаток системи «Вдома». У разі неможливості встановлення мобільного додатка вони підлягають обсервації.

Для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу «Вдома» або обсервації.

А іноземцям під час перетину лінії розмежування, окрім цього, необхідно мати поліс страхування.

Читайте нас в Telegram
На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

Протягом доби на південній ділянці фронту було знищено 99 окупантів та 31 одиницю ворожого озброєння і військової техніки.

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

347 груп розмінування підрозділів Міноборони продовжують очищення звільнених регіонів України від вибухонебезпечних залишків війни.

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Обсяги тих фірм, які не справилися з виконанням договорів, були передані новим постачальникам.

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили пʼять штурмів російських вйськ на Оріхівському напрямку і сім — на лівобережжі Дніпра.

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Запровадження ґендерно чутливої мови, розширення рекрутингу і його перші результати, зміни в системі реабілітації.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 30000 грн

Біляївка

Державна прикордонна служба України

Командир зенітного ракетного взводу

від 27000 до 57000 грн

Старокостянтинів, Хмельницька область

Стрілець

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Охоронник

від 43000 до 48000 грн

Київ

Служба безпеки України

Навідник/ця-оператор/ка (ЗСУ)

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 Батальйон ТрО

Інспектор прикордонної служби у Чоп

до 20500 грн

Державна прикордонна служба України