ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Баражуючі боєприпаси Ізраїль встановить на гелікоптери армії Республіки Корея: буде нова концепція бою

Армії світу
Прочитаєте за: 3 хв. 6 Березня 2021, 17:45

Ізраїльський оборонний гігант Israel Aerospace Industries (IAI) і південнокорейська Korea Aerospace Industries (KAI) в рамках спільного проєкту планують до 2022 року інтегрувати системи запуску баражуючих боєприпасів виробництва IAI на вертольоти KAI. Повідомляє Defense Express.

Korea Aerospace Industries (KAI) та Israel Aerospace Industries (IAI) підписали меморандум про взаєморозуміння (MOU) щодо cпільного проєкту з застосування баражуючих боєприпасів в інтересах армії Республіки Корея. У заяві від 3 березня партнери оголосили, що мають намір поєднати авіаційну техніку KAI з досвідом безпілотних літальних апаратів IAI.

Як відомо, ізраїльська компанія IAI є розробником та виробником низки баражуючих боєприпасів: від потужних БпЛА Harpy і Harop і закінчуючи меншими, тактичними платформами типу Green Dragon і Rotem.

Співпраця між KAI та IAI скерована на реалізацію перспективної концепціїї поєднання пілотованих та безпілотних команд (MUM-T) у застосуванні армійської авіації збройних сил Республіки Корея.

У листопаді 2020 року KAI випустила рекламне відео, що висвітлює концепцію MUM-T. У відео показана взаємодія атакуючих гелікоптерів, штатних вертольотів KUH-1 при виконанні різних місій з застосуванням баражуючих БпЛА.

При цьому БпЛА запускаються з транспортних пускових контейнерних установок, які кріпляться як штатне модульне навантаження для гелікоптера. При цьому БпЛА виконують як розвідувальні, так і ударні місії.

Розвідувальні дані, зібрані БпЛА, можуть передаватися також на інші, більш потужні засоби враження через операторів БпЛА. При цьому отримання данних та керування БпЛА може здійснюватись як з борту гелікоптерів, так і з наземних мобільних пунктів управління.

Раніше, у лютому 2021 р. IAI оголосив про продаж сухопутної та морської версій свого відомого БпЛА Harop двом азіатським країнам та про замовлення на БпЛА Rotem на загальну суму $100 млн.

Баражуючі боєприпаси ізраїльского виробництва широко застосовувались Азербайджаном у нещодавньому збройному конфлікті у Нагірному Карабаху, де довели свою ефективність і були прикладом сучасного тренду ведення бойових дій – з широким використанням безпілотних літальних апаратів різного класу.

Читайте нас у Facebook
У Силах оборони пояснили, чому росіяни рідко ризикують з КАБами на Херсонщині

У Силах оборони пояснили, чому росіяни рідко ризикують з КАБами на Херсонщині

Речниця Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк прокоментувала ситуацію із запуском російських керованих авіабомб у Херсонській області.

В Україні майже 37 тисяч осіб вважаються безвісти зниклими за особливих обставин

В Україні майже 37 тисяч осіб вважаються безвісти зниклими за особливих обставин

Майже 37 тисяч осіб вважаються зниклими безвісти за особливих обставин через збройну агресію росії проти України. Серед них діти, цивільні та військові.

Єгері знищили танк та БМП ворога

Єгері знищили танк та БМП ворога

росіяни спробували атакувати позиції 71-ї окремої єгерської бригади, але були покарані.

В Україні створено Корпус демінерів

В Україні створено Корпус демінерів

На сьогодні до Корпусу демінерів долучились підрозділи Міністерства оборони та Збройних Сил України, які виконуватимуть завдання на деокупованих територіях.

Окупанти щонайменше 7 разів вдарили по Золотій Балці на Херсонщині

Окупанти щонайменше 7 разів вдарили по Золотій Балці на Херсонщині

Зранку 16 квітня російські війська вдарили по Золотій Балці Херсонської області.

В брянській області знищили РЛС за $100 млн, яка допомагала скидати КАБи на Україну

В брянській області знищили РЛС за $100 млн, яка допомагала скидати КАБи на Україну

Комплекс «Небо-У» контролював небо на 700 кілометрів в глиб України, допомагав ворогу виявляти українські засоби ураження та підтримував бомбардувальники, які скидають КАБи на українське прикордоння.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Охоронець приміщення

від 25000 до 70000 грн

Харків

Військова частина 9951 ДПСУ

Стрілець, помічник гранатометника

від 20000 до 120000 грн

Краматорськ

23 ОМПБ 56 ОМПБр

Лікар медичного пункту

від 21000 до 21000 грн

Київ

168 окремий батальйон 120 ОБр Cил ТрО

Інструктор-викладач у 66 ОМБр ім. князя Мстислава Хороброго ЗСУ

від 50000 до 120000 грн

Київ, Київська область

Технік зв’язку, військовослужбовець

від 20000 до 25000 грн

Бориспіль

Київ, ОКПП ДПСУ

Кок “військовослужбовець”

від 25000 до 60000 грн

Одеса, Одеська область