ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Військово-прикладна патріотика: естафети української юні

Армія і суспільство Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 22 Лютого 2021, 18:35

У комунальному закладі Київської облради «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”» відбулася відкрита першість з військово-прикладної естафети, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Тривав захід упродовж майже тижня. Були розіграні призи від командира окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила — військової частини, яка давно опікує ліцеїстів. Серед вихованців ліцею, до речі, чимало дітей військових, зокрема з цієї бригади.

— Між військовою частиною та навчальним закладом укладено угоду про шефські зв’язки. Але і без неї завжди радо допомагаємо юним друзям, — розповідає командир бригади полковник Олег Шевчук. — Вже чотири роки триває співпраця наших колективів. І не кривитиму душею, якщо скажу: вона плідна й корисна.

Як розповів кореспондентові АрміяInform начальник фізичної підготовки і спорту бригади полковник Микола Комаров, за ці чотири роки ліцеїсти зробили неабиякий поступ у фізичному розвитку й можуть похвалитися певними спортивними успіхами.

— Рівень фізичної підготовки хлопців і дівчат реально зростає, і це помітно. Адже ми постійно проводимо спільні спортзаходи, — говорить офіцер. — Приємно, що чимало випускників ліцею «Патріот» обирають шлях професійних захисників Батьківщини. Торік документи на вступ у військові виші подали 18 ліцеїстів, у цьому році — вже 16.

У цій першості змагалися у військово-прикладній естафеті з елементами спортивних ігор і гімнастики. У запеклій боротьбі призові місця розподілилися між двома десятими й одним одинадцятим класом. У складі команд-переможців завзято виборювали призові місця діти учасників АТО/ООС. Так, батьки ліцеїстів Вікторії Колодич та Ілони Дзюби брали участь в операції Об’єднаних сил у складі підрозділів Національної поліції, а батьки Вікторії Васюхно та Анатолія Сікорського — військовослужбовці ЗС України, за плечима яких — не одна ротація на Схід.

Переможців змагань привітали й нагородили командир бригади полковник Олег Шевчук та директор ліцею-інтернату «Патріот», майор запасу, заслужений працівник освіти України Василь Козій. Крім кубків, медалей та грамот всі команди заохотили солодкими призами.

Відкрита першість з військово-прикладної естафети позаду, але спортивне життя ліцею не припиняється: вже за кілька днів тут відбудеться відкрита першість з настільного тенісу, присвячена Героям АТО.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

347 груп розмінування підрозділів Міноборони продовжують очищення звільнених регіонів України від вибухонебезпечних залишків війни.

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Обсяги тих фірм, які не справилися з виконанням договорів, були передані новим постачальникам.

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили пʼять штурмів російських вйськ на Оріхівському напрямку і сім — на лівобережжі Дніпра.

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Запровадження ґендерно чутливої мови, розширення рекрутингу і його перші результати, зміни в системі реабілітації.

Злочини рф проти нацбезпеки України: зафіксовано понад 17 тисяч випадків

Злочини рф проти нацбезпеки України: зафіксовано понад 17 тисяч випадків

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 107 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 442 воєнних злочини росії.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Начальник медичного пункту 14 ОМБр ім. князя Романа Великого

від 28100 до 128100 грн

Володимир, Волинська область

Водій

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Водій автомобільної групи

від 23000 до 23000 грн

Могилів-Подільський

Державна прикордонна служба України

Стрілець

від 20100 до 120000 грн

Дніпро

108 ОБр Сил ТрО

Водій, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Стрілець-зенітник

від 20000 до 120000 грн

Рівне, Рівненська область