ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Ветерани війни можуть надсилати свої творчі роботи в літературний альманах

MilitaryArt Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 22 Січня 2021, 18:10

Соціально-психологічний центр міста Славутич за підтримки  профспілкової організації Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» планує видати літературний альманах творів учасників АТО/ООС з усіх куточків України. Кожен ветеран війни на Сході України може стати співавтором збірки, зокрема це можуть бути вірші, оповідання, пісні, нариси, есе тощо.

—  З січня по квітень цього року ми будемо збирати матеріал до цього альманаху. Кожен ветеран, що має певні здібності, може долучитися і надати нам свої твори. Для багатьох це, можливо, буде старт, аби видати в подальшому і свою власну збірку. Декілька авторів вже надіслали свої, таки досить потужні твори. Це поезія, замальовки, есе. Обсяг збірки — близько 200 сторінок з кольоровими ілюстраціями. Кожен твір матиме також коротку інформація про автора. Фінансову підтримку надаватиме державне підприємство «Енергоатом», — розповіла практичний психолог Соціально-психологічного центру міста Славутича Ірина Фадєєва.

Як зазначають організатори, це є певною соціалізацією воїнів у суспільстві через творчість, де вони можуть заявити про себе, як люди творчі та обдаровані. І головне — це патріотичне виховання молоді через таку творчість.

У подальшому організатори планують презентувати збірку суспільству, аби кожен охочий зміг побачити війну на Сході України очима українських захисників. Усі автори зможуть отримати примірник альманаху абсолютно безкоштовно. Видання планують на літо 2021 року.

Тож представники Центру закликають учасників бойових дій на Сході України, які мають хист до творчої діяльності, надсилати свої роботи українською мовою в електронному вигляді на електронну адресу spc2016@ukr.net із зазначенням прізвища, ім’я, місця проживання та свого контактного телефону або отримати будь-яку інформацію за телефоном 099-318-66-08.

Фото Віктора Одиниці

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Посол США відреагувала на обстріл одного з сіл на Харківщині: Кожна мить має значення

Посол США відреагувала на обстріл одного з сіл на Харківщині: Кожна мить має значення

Посол США в Україні Бріджит Брінк прокоментувала російську атаку по селу Лук'янці Харківської області 15 квітня, внаслідок якої загинуло двоє осіб.

Ворог 12 разів обстрілював Чернігівщину та Сумщину

Ворог 12 разів обстрілював Чернігівщину та Сумщину

Всього протягом доби нараховано 12 обстрілів (69 вибухів) прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Сили оборони знищили ворожий ЗРК «Стріла-10»

Сили оборони знищили ворожий ЗРК «Стріла-10»

Бійці підрозділу активних дій ГУР Міноборони на фронті виявили та завдали удару по російському зенітно-ракетному комплексу «стрєла 10».

Ворог атакував Дніпровщину FPV-дронами

Ворог атакував Дніпровщину FPV-дронами

Звечора та вночі російські війська тероризували Нікопольський район: його піддали артобстрілу й пʼяти атакам FPV-дронами.

У Силах оборони пояснили, як росіяни змінили тактику застосування ракетоносіїв у Чорному морі

У Силах оборони пояснили, як росіяни змінили тактику застосування ракетоносіїв у Чорному морі

Ворожі ракетоносії останнім часом не виходять на бойове чергування, проте це не означає зниження рівня загрози ракетних ударів по території України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Лаборант киснедобувної станції

від 20000 до 25000 грн

Васильків

Військова частина А1789

Кулеметник, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО

Стрілець

від 20000 до 120000 грн

Львів

Червоноградський РТЦК та СП

Бухгалтер

Миколаїв

38 Окрема Бригада Морської Піхоти

Командир протитанкового взводу

від 55000 до 130000 грн

Ужгород

68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша

Військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Харків

4 відділ Чортківського РТЦК ТА СП ( м.Заліщики )