ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Чи покажуть «НАШ»ому «червону картку»? Час звернути увагу на «проксі-рупори» Кремля…

Blogger pool
Прочитаєте за: 2 хв. 16 Січня 2021, 19:47

Для того, щоб зрозуміти, наскільки вільно після майже семи років російсько-української війни почуваються в Україні російські пропагандисти, не потрібно проводити спеціальні дослідження чи розслідування. Достатньо просто ввімкнути телевізор. Наприклад, телеканал «НАШ» (певно, це таке собі продовження рАсейських ідеологічних «дурилок» на кшталт «Крим-наш», «Трамп-наш», ну і телеканал, відповідно, — «НАШ»). Антиукраїнська тематика «НАШ»-каналу вже давно нікого не дивує, але завжди є ті, цілком зримі, «червоні лінії», перетинання яких, говорячи футбольною термінологією, треба неодмінно й невідворотно карати «червоною карткою». Тобто вилученням.

Коротко про те, що ж таки відбулося. Вірна до «мозку кісток» соратниця «золотобатонного» президента-утікача, «гаспажа» Олена Бондаренко, відома своєю антиукраїнською та проросійською діяльністю, вчергове вирішила «засунути» тези роспропаганди про «гражданскую» війну на Донбасі. Варто зазначити, що Бондаренко вже не вперше працює таким собі «проксі-рупором» роспропаганди за повного ігнорування з боку відповідних українських структур. Оскільки цей «рупор» прикривати ніхто не хоче (чи не може?), то Бондаренко щоразу поводиться все зухваліше. Тому почути з її вуст заяву про те, що «той, хто зараз носить погони, за мораллю і за законом, це злочинці в нашій країні», було, м’яко кажучи, досить очікувано. Тут більше запитань не до Бондаренко (з нею, зрештою, все зрозуміло), а до телеканалу, який транслює її виблювки.., даруйте за простолюдні вислови з претензією на неологізм. Найогидніше, що такі заяви звучать напередодні Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту.

Повернімося до футбольної термінології, на моє особисте переконання, «НАШ»-канал на «червону картку» таки напрацював. Щонайменше від свідомого українського суспільства та тієї його частини, яка не просто носила чи носить погони, а воює чи воювала й жертвувала собою заради того, щоб у нас в Україні панувала українська воля і справжня демократія. А «її», себто «ненаші», меседжі пані Бондаренко на етері вже скидаються на далекий від демократії «розгул суфлерів». Отже, слово за Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення та іншими поважними інститутами, від яких залежить інформаційна безпека, не побоюся цього терміну, інформаційний суверенітет нашої держави…

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Українських зброярів відзначили нагородами, одного — посмертно

Українських зброярів відзначили нагородами, одного — посмертно

17 працівників підприємств, які входять до Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість», нагороджено за сумлінну працю задля зміцнення обороноздатності держави.

Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість загиблих зросла до 9, серед них — троє дітей

Ракетна атака на Дніпропетровщину: кількість загиблих зросла до 9, серед них — троє дітей

Наразі число загиблих зросло до 9 через російську атаку по Дніпропетровщині — у лікарні померла поранена дитина.

Речник ГУР розповів про втечу другого літака після знищення Ту-22МЗ

Речник ГУР розповів про втечу другого літака після знищення Ту-22МЗ

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що після знищення російського бомбардувальника Ту-22М3 другий російський літак був змушений розвернутися.

Олаф Шольц закликав країни ЄС передати системи Patriot Україні якнайшвидше

Олаф Шольц закликав країни ЄС передати системи Patriot Україні якнайшвидше

Канцлер Німеччини Олаф Шольц закликав країни ЄС посилити допомогу Україні, зокрема відправити більше систем ППО Patriot.

У МОУ розповіли про грошове забезпечення військових саперів

У МОУ розповіли про грошове забезпечення військових саперів

Начальник Головного управління протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки Міністерства оборони України полковник Руслан Берегуля повідомив, що військові сапери матимуть страхування та додаткову щомісячну виплату в розмірі 30 тис. грн.

У ГУР розкрили подробиці знищення російського Ту-22МЗ

У ГУР розкрили подробиці знищення російського Ту-22МЗ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що російський бомбардувальник Ту-22М3 було знищено тими ж засобами, якими раніше було уражено російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Бухгалтер

від 21000 до 22000 грн

Ужгород

Військова частина 3115 НГУ

Механік

Запоріжжя

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Водій ББА

від 25000 до 70000 грн

Харків

Військова частина 9951 ДПСУ

робота стрільцем А4267 10 огшбр. висока заробітна плата

від 23000 до 125000 грн

Івано-Франківськ, Івано-Франківська область

Водій-кранівник, військовослужбовець

від 20500 до 120500 грн

Київ

Військова частина А7039

Старший навідник, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область