ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Військові моряки привітали дітей загиблого морпіха з Новим роком

Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 30 Грудня 2020, 19:25

Напередодні одного з найочікуваніших і найулюбленіших свят малюків військовослужбовці Військово-Морських Сил ЗС України відвідали дітей загиблого морського піхотинця Сергія Платонова.

Це далеко не перший візит військових моряків до родини Платонових. За сприяння групи Цивільно-військового співробітництва штабу Командування Військово-Морських Збройних Сил України побратими регулярно навідуються до вдови Людмили та маленьких Артема й Алінки. І кожна така зустріч стає для них несподіваним і радісним святом. Ось і цього разу карантинні обмеження не стали на заваді привітати дітлахів з Новим роком. Проте малеча навіть не уявляла, що, окрім подарунків і солодощів, на них чекав справжній сюрприз — їх вітали Дід Мороз і Снігуронька!

Актори Одеського театру ляльок з радістю долучилися до доброї справи, вітали та грали з діточками, які не стримували емоцій й від щирого серця раділи такому подарунку. До слова, не обділили гості увагою й малечу, яка, затамувавши подих, спостерігала за веселим дійством поруч у дворі. Ніхто не залишився без солодощів і привітань!

Зустріч мала одночасно радісний і зворушливий характер, адже попри наближення новорічних свят і подарунків не можливо не пам’ятати про те, що довелося пережити родині загиблого героя.

— Людмила дійсно мужня жінка, яка тепер виконує родинний обов’язок за двох. Ми ж зі свого боку намагаємося її всіляко підтримувати. Наприклад, у цьому році нам вдалось допомогти родині у розв’язанні низки соціальних питань: обох діточок зараховано до дитячого садочка, здійснюється моніторинг черги родини на отримання компенсації за належне житлове приміщення. За благодійною участю військовослужбовців штабу Командування та військових частин Військово-Морських Сил Збройних Сил України родина отримує подарунки до днів народжень та свят, — розповіла офіцер групи ЦВС штабу Командування ВМС ЗС України капітан-лейтенант Олена Скомороха.

Також офіцер повідомила, що в місті Одеса мешкає тільки одна родина загиблого військовослужбовця ВМС ЗС України. Тож дітям усіх інших загиблих наших побратимів також готуються подарунки, які вони отримують поштою до Різдва. Адже це моральний обов’язок кожного не забувати і не залишати поза увагою сімʼї наших захисників.

Нагадаємо, що командир відділення окремого батальйону морської піхоти молодший сержант Сергій Платонов загинув 10 вересня 2018 року від осколкового поранення, яке дістав під час гранатометного обстрілу позицій ЗС України поблизу селища Водяне на Приморському напрямку.

Указом Президента України № 47/2019 від 28 лютого 2019 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото: Група ЦВС штабу КВМС ЗСУ

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Генштаб ЗСУ здійснив ротацію речника Сил оборони Півдня

Генштаб ЗСУ здійснив ротацію речника Сил оборони Півдня

Генеральний штаб Збройних Сил України провів ротаційні заходи щодо начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.

F-16 прибули до Румунії для навчання українських пілотів, в одному з них прилетіла міністр оборони Нідерландів

F-16 прибули до Румунії для навчання українських пілотів, в одному з них прилетіла міністр оборони Нідерландів

Військово-повітряні сили Нідерландів передали ще три винищувачі F-16 для Європейського центру підготовки пілотів в Румунії, де зокрема проходять навчання українські пілоти.

У Дніпрі через ворожий удар частково зруйнована п’ятиповерхівка, є постраждалі

У Дніпрі через ворожий удар частково зруйнована п’ятиповерхівка, є постраждалі

У Дніпрі через ворожий удар 19 квітня 2024 року було частково зруйновано п'ятиповерхівку, є жертви.

«Лінія фронту попереду нас була всіяна трупами росіян»: як військові тримали Бахмут рік тому. Фоторепортаж АрміяInform

«Лінія фронту попереду нас була всіяна трупами росіян»: як військові тримали Бахмут рік тому. Фоторепортаж АрміяInform

Рік тому тривали важкі бої за Бахмут на Донеччині. Підрозділи Збройних Сил України стійко тримали оборону. Інколи, на жаль, ціною власного життя.

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Уповноважена особа

до 20450 грн

Яворів

Військова частина А3719

Навідник

від 21000 до 121000 грн

Кам'янське

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Номер обслуги мінометної батареї

від 20000 до 120000 грн

Краматорськ

23 ОМПБ 56 ОМПБр

Водій

від 21000 до 130000 грн

Дрогобич

Військова частина А7079

Технік служби захисту інформації

від 21000 до 51000 грн

Чернігів, Чернігівська область

Водій-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Київ

Косівський РТЦК та СП