ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

«Чекаємо‌ ‌на‌ ‌вас‌ ‌удома!»‌ ‌Учні‌ ‌столичної‌ ‌школи‌ ‌№166‌ ‌передали‌ ‌ різдвяні‌ ‌листівки‌ ‌воїнам‌ ‌на‌ ‌передову‌

MilitaryArt Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 30 Грудня 2020, 11:28

Дітки молодших класів київської школи №166 долучилися до акції АрміяInform «Передай різдвяний привіт на передову».

Розфарбовані, прикрашені різнокольоровими кульками та малюнками ялинки, листівки з «бичком» – символом прийдешнього року, віршики, малюнки, побажання миру і добра, прохання повертатися живими і неушкодженими, а також карта України – де наш Крим і Донбас… Такі різдвяні та новорічні листівки, намальовані маленькими дитячими долоньками, уже за кілька днів опиняться там, де попри свята перебувають наші воїни, аби берегти мир і спокій для всієї країни і для кожного з нас.

– Дізнавшись про акцію, яку влаштувала АрміяInform, ми з дітками одразу вирішили долучитися. З превеликим задоволенням усі учні початкової школи погодилися підготувати вітальні листівки нашим воїнам. Адже у нас дуже багато дітей військовослужбовців, чиї мами і тата перебувають на передовій навіть у цей час. Я бачила, з яким великим трепетом їхнього повернення додому чекають не тільки вони, а й усі їхні однокласники. Вони дуже вболівають за їхніх батьків, чекають і хвилюються за них. Усі учні малювали, вирізали, клеїли дуже натхненно. Працювали разом, допомагаючи один одному. Бо цими листівками дітки хотіли подарувати воїнам частинку своїх маленьких сердечок, своє тепло. Хотіли, щоб воїни відчули радість домівки, згадали кожен власну родину, перебуваючи там, щоб їх огорнули приємні спогади і це давало їм сил, наснаги і оптимістично їх налаштовувало до швидшого повернення додому й на перемогу, – сказала директор школи Світлана Панько.

Вона додала, що діткам, які долучилися до виготовлення листівок, нині по 6-9 років. Коли на Донбасі розпочались бойові дії, хтось з них тільки народився, хтось уже починав пізнавати світ і вимовляти перші слова… Тобто, усі вони, ще зовсім маленькими та беззахисними мусили почути це страшне і незрозуміле слово – «війна»… Саме тому для них так важливо, аби кожен захисник, хто нині зі зброєю в руках тримає мирне небо над нашими головами, відчув їхню підтримку і вдячність.

– Любі наші захисники, ми разом з дітками щиро вітаємо усіх вас з прийдешніми святами! Вклоняємося вам низько і чекаємо додому цілими й неушкодженими, – сказала Світлана Олексіївна.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в повітря військову авіацію для забезпечення безпеки свого повітряного простору під час атаки рф по Україні.

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш прокоментував знищення Силами оборони України російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3, носія крилатих ракет Х-22.

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук прокоментував знищення далекого стратегічного бомбардувальника Ту-22М3.

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

Високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель провів зустріч із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Він наголосив, що наразі безпека ЄС також перебуває перед загрозою. 

Повітряні Сили ЗСУ підтвердили знищення Ту-22М3, а також ракет та дронів

Повітряні Сили ЗСУ підтвердили знищення Ту-22М3, а також ракет та дронів

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук заявив про знищення російського бомбардувальника Ту-22М3, а також 15 ворожих ракет та 14 БПЛА.

Обидві партії Конгресу США запевнили Україну в підтримці законопроєктів про допомогу

Обидві партії Конгресу США запевнили Україну в підтримці законопроєктів про допомогу

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що обидві партії Конгресу США запевнили українську делегацію в підтримці законопроєктів про допомогу.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Військовослужбовець за контрактом

від 20100 до 120000 грн

Запоріжжя

Шевченківський РТЦК

Розвідник

від 20000 до 120000 грн

Київ

20 окремий батальйон спеціального призначення

Стрілець-помічник гранатометника

від 20000 до 120000 грн

Дніпро

128 ОБр Сил ТрО

Офіцер, лікар медичного пункту

від 56000 до 126000 грн

Ужгород

68 окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша

Начальник групи охорони та патрульно-постової служби

від 20100 до 50000 грн

Краматорськ

Донецький зональний відділ ВСП

Сержант із матеріального забезпечення

від 27000 до 127000 грн

Мукачеве, Закарпатська область