ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

В Україні за добу зафіксовано 7014 нових випадків COVID-19, у ЗСУ – 131

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 24 Жовтня 2020, 11:18

24 жовтня (станом на 9:00) в Україні 337 410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6289 летальних, 139 755 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 7014 нових випадків. Загалом проведено 2 991 893 тестування методом ПЛР. За добу одужали 2177 пацієнтів. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

Станом на 10.00 24 жовтня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє – 1317 осіб. Всього за час пандемії одужало – 3608 осіб, летальних випадків – 14. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 357 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, – 46 осіб.

За минулу добу зареєстровано 131 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.З них у закладах охорони здоров’я перебуває 19 осіб (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – 3 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – 1 військовослужбовець, Черкаський військовий госпіталь – 4 військовослужбовці, Мукачівський військовий госпіталь – 3 військовослужбовці, Житомирський та Маріупольський військові госпіталі – по 1 військовослужбовцю, Хмельницька МКЛ – 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебувають 94 особи (Київська область – 29 військовослужбовців та 4 працівники ЗС України, Львівська та Вінницька області – по 9 військовослужбовців та по 1 працівнику ЗС України, Житомирська область – 7 військовослужбовців, Одеська область – 8 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Дніпропетровська область – 6 військовослужбовців, Хмельницька область – 4 військовослужбовці, Рівненська область – 3 військовослужбовці, Черкаська область – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, Волинська область – 1 військовослужбовець та 2 працівники ЗС України, Миколаївська область – 2 військовослужбовці, Закарпатська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України, Донецька та Кіровоградська області – по 1 військовослужбовцю). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Читайте нас у Facebook
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонного контролю

від 21000 до 24000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін

Стрілець-санітар

від 20000 до 120000 грн

Київ

130 окремий батальйон 241 ОБр Сил ТрО

Водій

від 20000 до 50000 грн

Полтава

Військова частина A7310

Водій, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Хмельницький, Хмельницька область

Військовослужбовець в ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Краматорськ

Старобільський РТЦК та СП