ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Понад пів сотні спільних заходів проведуть оборонні відомства України та Німеччини наступного року

Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 26 Жовтня 2020, 15:05

Оборонні відомства  України та Німеччини у 2021 році запланували проведення більше пів сотні спільних заходів. Вони спрямовані на досягнення Збройними Силами України стандартів НАТО, взаємосумісності зі збройними силами країн-партнерів, а також більш тісної співпраці у галузі безпеки та оборони з країнами-членами Європейського Союзу.  План двостороннього оборонного співробітництва на наступний рік було погоджено під час візиту делегації Міністерства оборони України на чолі з директором Директорату політики у сфері оборони Юрієм Пундою до Федеративної Республіки Німеччина.

Делегації оборонних відомств України та Німеччини обмінялись аналізом поточної безпекової ситуації в європейському регіоні з огляду на зростання потенційних викликів та загроз, триваючий конфлікт на сході України та продовження агресивної зовнішньої політики Російською Федерацією, зокрема в районі Чорного та Азовського морів.

Глава німецької делегації контр-адмірал Аксель Рістау позитивно оцінив амбітні плани щодо оборонної реформи, яку Міністерство оборони України планує реалізувати протягом наступних п’яти років. Він також наголосив на готовності Федерального міністерства оборони Федеративної Республіки Німеччина продовжити надання Міністерству оборони та Збройним Силам України консультативно-дорадчої допомоги за напрямками реформування системи логістичного забезпечення, військової освіти, медичного забезпечення, підготовки стратегічних оборонних документів.

Німецькі партнери наголосили на прийнятому керівництвом Федерального міністерства оборони Федеративної Республіки Німеччина рішенні продовжити надання матеріально-технічної допомоги Збройним Силам України за гуманітарним та соціальним напрямками. Зокрема щодо технічного переоснащення військових шпиталів, що має забезпечити покращення якості надання медичної допомоги українським військовослужбовцям, які зазнають надзвичайних навантажень під час стримування російської збройної агресії.

Сторони також обговорили питання продовження практики лікування у військових медичних закладах Бундесверу тяжкопоранених військовослужбовців Збройних Сил України під час бойових дій на Сході України.

Німецька сторона наголосила на підтримці територіальної цілісності та незалежності України, готовності продовжити роботу щодо пошуку шляхів врегулювання збройного конфлікту з Російською Федерацією політико-дипломатичними засобами, зокрема через активізацію діяльності Нормандського формату, а також використання інших можливих міжнародних інструментів.

Читайте нас в Telegram
Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Десантники розповіли, як знищили два ворожі танки у прямому бою

Січеславські десантники знищили два російських танки з 200 метрів у прямому танковому бою.

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

Ворог перекинув основну масу підрозділів на Очеретино

У вечірньому стрімі Армія TV ведучі обговорили оперативну обстановку з Авдіївського напрямку з військовослужбовцем окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша на псевдо «Італієць».

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Нам потрібні засоби для захисту повітряного простору негайно — Міністр оборони на засіданні Ради Україна-НАТО

Україна зараз життєво потребує засобів для захисту цивільного населення від ракетних ударів та атак російських безпілотників.

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Окупанти обстріляли передмістя Херсона: загинула літня жінка

Близько години тому армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла передмістя Херсона.

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Вже восьма данська команда інструкторів прибула у Британію для навчання українських військових

Збройні сили Королівства Данія продовжують брати участь у багатонаціональній навчальній операції ІНТЕРФЛЕКС з базової загальновійськової підготовки Збройних Сил України на території Великої Британії. Це дієвий внесок на підтримку України.

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

На закупівлі для ЗСУ дизельного палива зекономили понад 30 млн грн

Державному оператору тилу (DOT) вдалося заощадити понад 30 мільйонів гривень на закупівлі для Збройних Сил України дизельного палива.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Розвідник

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО

Машиніст екскаватора, військовослужбовець

від 20500 до 120500 грн

Київ

Військова частина А7039

Стрілець

від 20000 до 20000 грн

Ужгород

Військова частина 3115 НГУ

Військова служба у Військово-Морських Силах України

від 25000 до 60000 грн

Одеса, Одеська область

Старший бойовий медик, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Офіцер групи психологічного супроводу та відновлення

від 25000 до 120000 грн

Київ

130 окремий батальйон 241 ОБр Сил ТрО