ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #СПОРТ #РАШАБУМ #ЛАЙФХАКИ #ООС #КОРУПЦІЯ #ІНФОГРАФІКА

Меню у їдальні окремої танкової Сіверської бригади стає майже ресторанним

24 Вересня 2020, 16:13
Меню у їдальні окремої танкової Сіверської бригади стає майже ресторанним

У кожного військовослужбовця  окремої танкової Сіверської бригади, який харчується в їдальні, є можливість зробити вибір свого щоденного раціону. На вибір дві перші страви,  два види гарніру, салат або овочева нарізка та різноманітні фрукти, соки, йогурти, хлібобулочні вироби. Каталог найменувань продуктів, якими сьогодні оперують кухарі, значно збільшений.

Від 40 найменувань, які були передбачені старою системою харчування, до майже 400, якими забезпечені сьогодні військові кухарі. Тож, можливість створити смачну чи то, навіть, ресторанну страву набагато збільшилась.

М’ясо, риба, фрукти та овочі, свіжа зелень, молочна продукція — все це у нових спеціальних холодильних камерах зберігається не більше ніж тиждень. А це означає, що продукти завжди свіжі.

Їжа готується в нових варочних котлах та духових шафах, де належним чином дотримується температурний режим для відповідної термічної обробки продуктів. Окремо обладнані місця нарізання та підготовки продуктів для приготування страв. А місця видачі їжі обладнані панелями підігрівання, охолоджувальними шафою та місткістю для напоїв.

В обід в їдальні повний аншлаг. Навіть ті, хто донедавна нехтував армійським обідом, – стоять із тацями у черзі, яка швидко рухається, тому що максимальна кількість персоналу їдальні залучена на видачу. Додатково кожен може здобрити свій обід соусами чи гірчицею.

Декілька хвилин, щоб зробити свій вибір, і ось вже великі гарячі порції розташовуються на тацях.

Стежте за нами в Instagram
Армія і суспільство