ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Оздоровниці Міністерства оборони поновили свою роботу

Новини Соціальний захист
Прочитаєте за: 3 хв. 3 Серпня 2020, 17:37
Санаторий "Военный"

Минулого тижня АрміяInform на прикладі Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Пуща-Водиця» розповіла про готовність військових оздоровниць в умовах карантинних заходів розпочати свою роботу з надання послуг санаторно-курортного та реабілітаційного лікування. І ось приємна звістка — з початком серпня роботу санаторіїв військового відомства відновлено.

— Для дотримання протиепідемічних заходів прийом відпочивальників буде здійснено із завантаженістю максимум на 50 відсотків від наявного ліжкового фонду, — зазначила в розмові з кореспондентом АрміяInform начальник відділу медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування лікувально-реабілітаційного управління Командування Медичних сил Збройних Сил України підполковник медичної служби Людмила Панченко. — Перевагу в санаторно-курортному лікуванні буде надано військовослужбовцям, які тільки-но повернулися з району проведення операції Об’єднаних сил. Путівки також можуть отримати ветерани військової служби, члени їхніх родин, ветерани війни та інші пільгові категорії громадян.

У всіх санаторно-курортних закладах військового відомства у карантинний період передбачено низку протиепідемічних заходів.

— По-перше, здійснюється щоденний температурний скринінг безконтактним методом усім працівникам оздоровчого закладу, — повідомив начальник санітарно-епідеміологічного управління командування Медичних сил ЗС України підполковник медичної служби Сергій Моргун. — Осіб з ознаками респіраторних захворювань не допускають до виконання обов’язків до клінічного одужання й отримання негативного результату на COVID-19 з використанням експрес-тестів.

За словами Сергія Олександровича, відпочивальників приймають на оздоровлення за наявності засобів індивідуального захисту (респіратори або медичні маски з розрахунку по 2 одиниці на добу, рукавички). Допуск відвідувачів і перебування в приміщенні у місцях спільного користування (поза номером) дозволяється лише в респіраторах або захисних масках, що закривають і ніс, і рот.

— Для максимального обмеження контактів відпочивальників ми рекомендуємо, за можливості, організовувати харчування в номерах або обідніх залах за системою замовлень, — розповів Сергій Моргун. — Якщо в оздоровниці є пляжна зона — рекомендовано розміщувати пляжне обладнання (шезлонги, роздягальні тощо) з дотриманням принципу соціального дистанціювання. Керівництву санаторіїв також надано рекомендації щодо вологого прибирання із застосуванням дезінфекційних засобів місць найбільшого скупчення відвідувачів, а також поверхонь, з якими контактують відвідувачі, у всіх громадських і службових зонах (стійка реєстрації, столи, стільці, ручки дверей, кнопки ліфтів, роздягальні, сходи тощо) кожні 3-4 години та у разі забруднення. Головна мета всіх протиепідемічних заходів — убезпечити відпочивальників від захворювання на COVID-19 та зробити все можливе, аби їхній відпочинок був комфортний і результативний.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

Сьогодні, 18 квітня, Міжнародне агентство з атомної енергії повідомило про атаку невідомого безпілотного літального апарату по території навчального центру Запорізької атомної електростанції, що примикає до майданчика.

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

Суд виніс вирок жителю Полтави, який співпрацював з аналітичним порталом рф «Фонд стратегічної культури».

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із віцеканцлером Німеччини Робертом Габеком під час його візиту до Києва. Темою розмови було зміцнення ППО України сучасними системами та двостороння співпраця у сфері ОПК.

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

Військовослужбовці Збройних сил Естонської Республіки в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних Сил України у Великій Британії проводять заняття з навчання ведення позиційних бойових дій.

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Українська сторона провела переговори з чеською стороною щодо підготовки проєкту майбутньої безпекової угоди.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Снайпер-розвідник

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682

Робота/Військовослужбовець ЗСУ/Суми та Область/Без досвіду

від 20100 до 120000 грн

Суми, Сумська область

Служба у Збройних Силах України, снайпер

від 20100 до 50000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Водій-електрик кат. С, СЕ, військовослужбовець

від 20000 до 100000 грн

Дніпро

Інженерний батальйон Сил ТрО ОК Схід (в/ч А4806)

Оператор БПЛА 14 ОМБр ім. князя Романа Великого

від 50000 до 121000 грн

Володимир, Волинська область

Пиляр, військовослужбовець

від 20500 до 120500 грн

Київ

Військова частина А7039