ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

З династії офіцерів

Life story
Прочитаєте за: 2 хв. 7 Липня 2020, 18:38

Де ще можна зустріти молодого командира батареї, як не в полі разом зі своїм підрозділом. Польовим заняттям старший лейтенант Андрій Марчук приділяє особливу увагу. Саме особливу, а не головну. Бо, на думку офіцера, у військовій справі немає якихось другорядних питань. Усе потрібно робити якісно та вчасно—тоді й виконання бойового завдання буде без пригод. Тому кожні теоретичні знання Андрій Марчук намагається закріпити польовими виходами.

—Такі виходи дають змогу не лише відпрацьовувати дії моїх екіпажів до автоматизму, а й підвищують загальну злагодженістьусього колективу, — наголошує командир.

Слід зазначити, що Андрій командує особливою батареєю. Тому в репортажі свідомо уникаємо певної деталізації, адже молодий командир і його спеціалісти під час виконання обов’язків у районі проведення ООС завдають чимало проблем російським окупантам. Завдяки їхній роботі ворог не може приховати жодного порушення Мінських домовленостей. Адже наші воїнидокладнофіксують і документують ті військові злочини проти українського народу, які згодом кваліфікуватимуть як новітній геноцид.

Саме тому в батарею до старшого лейтенанта Андрія Марчука потрапляють люди з належною підготовкою тависоким рівнем освіти, які можуть і прагнуть покращувати знання в роботі зі спеціальною технікою. Хоча сам командир дотримується думки, що в людині основне—бажання й мотивація до самоосвіти. За таких умов він зможе передати їй необхідний досвід і навички.

—Наш успіх у тому, щоб кожен хотів виконати свою ділянку роботи якнайкраще, — зазначає старший лейтенант Андрій Марчук. —Важливоне боятисязапитувати про щось незрозуміле чи повідомляти про проблему, яка виникає під час роботи.

І не біда, що техніка, на якій доводиться працювати офіцеру, старша за нього чи не вдвічі, головне—він і його батарея вміють творити нею справжні дива.

—Іще одне моє переконання:командир,байдуже якої ланки,повинен не цуратисянових знаньі переймати новийдля себе досвід, — наголошує офіцер. — Бо навіть у нібито банальних і давно вивчених речах є місце чомусь новому.

Сам Андрій —спадкоємець чи не вікової сімейної традиції,у якій чоловік повинен бути воїном, захисником рідної землі. І дуже пишається тим, що в його родині збереглись і передаються від батька до сина правила офіцерського укладу життя та ведення війни. І перша з них —відданість Батьківщині, а наступна — повага й шана до підлеглих.

Нині старший лейтенант Андрій Марчук ще на початку своєї тривалої й цікавої військової кар’єри, яка допоможемолодому офіцерові не лише зберегти родинні традиції, а й внести свою лепту у військову справута передати у спадок синові.

 

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Президент: У нас закінчилися всі ракети, які захищали Трипілля!

Президент: У нас закінчилися всі ракети, які захищали Трипілля!

Володимир Зеленський в інтерв’ю американському мовнику PBS розповів, що росіяни змогли знищити Трипільську ТЕЦ тільки після того, як в України закінчилися ракети для систем ППО.

Глави Міноборони США та Німеччини обговорили підтримку України

Глави Міноборони США та Німеччини обговорили підтримку України

Міністр оборони США Ллойд Остін провів телефонну розмову зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом, щоб обговорити продовження підтримки України на тлі вторгнення росії.

Ветерани-спецпризначенці зі США навчають українських тероборонців усьому, що необхідно на війні

Ветерани-спецпризначенці зі США навчають українських тероборонців усьому, що необхідно на війні

Лісовою дорогою неквапливо рухався позашляховик. Сяяло сонце. Ліс, який щойно прокинувся від зимової сплячки, був наповнений пташиним щебетанням, і все дихало тишею і покоєм.

У Херсоні затримали таксиста-шпигуна

У Херсоні затримали таксиста-шпигуна

Агент рф наводив російські дрони на локації Сил оборони та керівництва Херсонської обласної військової адміністрації.

У Силах оборони півдня розповіли, чи можливий великий наступ росіян

У Силах оборони півдня розповіли, чи можливий великий наступ росіян

Речниця Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк прокоментувала інформацію про нібито підготовку російських окупантів до великого наступу влітку цього року.

Відтепер статус особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника можна отримати у 30-денний термін

Відтепер статус особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника можна отримати у 30-денний термін

Уряд спростив отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Кулеметник військової частини

від 20000 до 120000 грн

Херсон, Херсонська область

Стрілець в сили оборони

від 21000 до 50000 грн

Калинівка, Вінницька область

Водій

від 20000 до 20000 грн

Житомир

199 навчальний центр ДШВ ЗСУ

Бойовий медик у Стрий

від 22800 до 52800 грн

Стрий

Військова частина А2847

Медична сестpа-анестезист, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Навідник кулеметного відділення

від 21000 до 120000 грн

Червоноград

63 окремий батальйон 103 ОБр Сил ТрО