ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Привітання командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Новини
Прочитаєте за: < 1 хв. 5 Липня 2020, 9:50

Шановні бойові побратими – військові моряки!

Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

В ході російсько-української війни Ви, залишаючись вірними присязі українському народові, пройшли складний шлях відродження в нових пунктах базування, підготували кораблі, катери та судна забезпечення до виконання бойових завдань, а також наростили свої спроможності із захисту Вітчизни.

І навіть сьогодні, в своє професійне свято, Ви героїчно несете бойове чергування в територіальних водах України, а окремі підрозділи задіяні до виконання завдань на бойових позиціях у складі операції Об’єднаних сил.

Переконаний, що Ви завжди будете залишатися зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності.

Щиро дякую Вам за вірність морським традиціям, наполегливість і відданість у відновленні морської слави України. Вірю, що спільними зусиллями ми відродимо Україну як морську державу.

Бажаю Вам міцного флотського здоров’я, витримки у складних ситуаціях і нових звершень у нелегкій і відповідальній службі!

Слава Україні!

Разом переможемо!

Привітання з Днем Військово-Морських Сил

ПРИВІТАННЯКомандувача об'єднаних сил Збройних Сил України з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил УкраїниШановні бойові побратими – військові моряки!Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України та від себе особисто сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!В ході російсько-української війни Ви, залишаючись вірними присязі українському народові, пройшли складний шлях відродження в нових пунктах базування, підготували кораблі, катери та судна забезпечення до виконання бойових завдань, а також наростили свої спроможності із захисту Вітчизни.І навіть сьогодні, в своє професійне свято, Ви героїчно несете бойове чергування в територіальних водах України, а окремі підрозділи задіяні до виконання завдань на бойових позиціях у складі операції Об’єднаних сил.Переконаний, що Ви завжди будете залишатися зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності.Щиро дякую Вам за вірність морським традиціям, наполегливість і відданість у відновленні морської слави України. Вірю, що спільними зусиллями ми відродимо Україну як морську державу.Бажаю Вам міцного флотського здоров'я, витримки у складних ситуаціях і нових звершень у нелегкій і відповідальній службі!Слава Україні!Разом переможемо!генерал-лейтенант Сергій НАЄВ#Ukraine #ЗСУ #ArmedForcesofUkraine #КОС #JointForcesCommand #JFC #military #НАЄВ

Опубліковано Командування об'єднаних сил ЗС України Пʼятниця, 3 липня 2020 р.

Читайте нас у Facebook
На Буковині військовослужбовець ТЦК змушений був стріляти, щоб зупинити нападників

На Буковині військовослужбовець ТЦК змушений був стріляти, щоб зупинити нападників

Під час здійснення заходів оповіщення на військовослужбовця Вижницького районного ТЦК та СП було скоєно напад групою цивільних осіб.

Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Бійці зенітного ракетного полку імені генерал-хорунжого Юрія Тютюника знищили ворожий розвідувальний БПЛА оперативного рівня.

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

«Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони України уклала низку державних договорів на закупівлю озброєння та інших товарів оборонного призначення.

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильським журналістам акцентував на відновленні і розвитку українського оборонного виробництва.

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

На півдні знищили ЗРК, 5 гармат і 2 станції РЕБ

Протягом доби на південній ділянці фронту було знищено 99 окупантів та 31 одиницю ворожого озброєння і військової техніки.

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Головний сержант

від 21000 до 121000 грн

Червоноград

Червоноградський РТЦК та СП

Сержант із матеріального забезпечення, військовослужбовець

від 23500 до 58500 грн

Кам'янка-Бузька

Військова частина А4623

Водій-кранівник, військовослужбовець

від 21000 до 121000 грн

Львів

125 ОБр СВ ЗСУ

Оператор-дешифрувальник (БПЛА)

від 50000 до 120000 грн

Покровськ

Бахмутський ОБ ТрО (Військова частина А7270)

Стрілець-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Київ

Косівський РТЦК та СП

Спеціаліст оператор протидії технічним розвідкам

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ