ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Маєте дітей і не знаєте, чим їх зайняти? Завітайте до ветеранської Майстерні RozvytokVB2

Публікації
Прочитаєте за: 3 хв. 3 Липня 2020, 15:19

Саме шість років тому, в липні 2014-го, Вадим Бойко в складі одного з добровольчих батальйонів вирушив захищати Україну. Чоловік на той момент вже звільнився із силових структур і планував відкрити власну справу. Проте військові дії, що розгорталися в державі, спонукали взяти до рук зброю й пригадати офіцерські навички. Остаточно став цивільним захисник навесні цього року. І буквально на наступний день після повернення додому почав майструвати дитячі іграшки.

Симпатичні бізіборди і фліпчарти

– Задум створити майстерню мав уже давно, – розповів кореспонденту АрміяInform Вадим. – Ще до початку війни відкладав на це кошти. Тож коли звільнився, майже одразу запустив із двома друзями виробництво. Добре, що було вже приміщення й потрібне обладнання, бо почали працювати практично посеред карантинних обмежень. Але це не зупинило.

Датою створення Майстерні RozvytokVB2 Вадим Бойко називає 14 травня цього року. Тоді відкрили сторінку спільноти в Фейсбуці, на якій з’явилися фото перших виробів, – бізібордів і фліпчартів.

– Мабуть, основною мотивацію створювати саме дитячі іграшки стали мої троє дітей. Хоча спочатку планували виготовляти іншу продукцію. Але якось дружина показала: «Дивися, які гарні дошки». Я якраз купив тоді фрезер із ЧП керуванням і вирішив спробувати навчитися вирізати якісь прості вироби. Тож виготовили з товаришами пробні екземпляри бізібордів, вони вийшли дуже симпатичними, дітям сподобалося з ними бавитися. Запустили сторінку в мережі й почали шукати клієнтів.

Сьогодні асортимент Майстерні RozvytokVB2 складається із бізібордів та магнітно-маркерних дощок різних розмірів. Як розповідає Вадим, бізіборд – це міні навчальний центр, що являє собою дошку, складену з багатьох елементів, із якими можна здійснювати маніпуляції будь-якого характеру. Різноманітні замочки, шнурівки, годинники, спінери, геометричні фігурки тощо, що рухаються, розвивають моторику, сенсорне сприйняття, логіку й уяву малюка. За допомогою такої іграшки дитина набагато швидше вчитиметься і активно освоюватиме світ. А яскраві кольори та оригінальні форми іграшки привертають увагу дитини, що дає змогу відірвати її від електронних гаджетів.

Ветеран – не професія,
потрібно розвиватися та ставати на ноги

– Наші бізіборди, залежно від наповнення, призначені для дітей від 1 року до молодшого шкільного віку. Виріб виготовлений із натуральних матеріалів та високоякісної фарби. У комплект додаємо і фліпчарт – дошку, по якій можна малювати, витирати, вивчати письмо, на неї кріплять магніти. Є бізіборди з сюрпризами, коли деякі елементи (наприклад, місяць, зорі, сонечко) зроблені з матеріалу, який світиться вночі. Робимо дошки і за розмірами замовника. Моделі вигадуємо самостійно, розробляючи їх на комп’ютері.

На виготовленні іграшок підприємець-ветеран зупинятися не збирається. Має плани розширювати виробництво. Вадим стверджує, що ветеран – це не професія, потрібно постійно розвиватися та ставати на ноги. Своїм прикладом чоловік хоче показати побратимам, що створити власну справу – це реально. Головне – чітко поставити мету і вкладати зусилля в її досягнення. Жодної гривні інвестицій Вадим Бойко не отримав. Проте перед запуском виробництва продумав стратегію розвитку, прослухав навчальні лекції з підприємницької діяльності на освітній онлайн-платформі Prometheus, написав безліч бізнес-планів. Нині Майстерня виходить на закордонні платформи eBay та Etsy та планує розширювати асортимент.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

На півдні спецпризначенці спалили склад БК разом з окупантами

Воїни ССО спалили склад БК та знищили військових противника на Півдні.

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

МАГАТЕ заявило про чергову атаку безпілотника по Запорізькій АЕС

Сьогодні, 18 квітня, Міжнародне агентство з атомної енергії повідомило про атаку невідомого безпілотного літального апарату по території навчального центру Запорізької атомної електростанції, що примикає до майданчика.

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

На Полтавщині до 15 років засуджено місцевого проросійського «політексперта» 

Суд виніс вирок жителю Полтави, який співпрацював з аналітичним порталом рф «Фонд стратегічної культури».

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Постачання ППО та спільні оборонні проєкти: Глава держави мав розмову з віцеканцлером Німеччини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із віцеканцлером Німеччини Робертом Габеком під час його візиту до Києва. Темою розмови було зміцнення ППО України сучасними системами та двостороння співпраця у сфері ОПК.

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

У ЗСУ показали, як естонські інструктори тренують наших новобранців

Військовослужбовці Збройних сил Естонської Республіки в рамках базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних Сил України у Великій Британії проводять заняття з навчання ведення позиційних бойових дій.

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Україна та Чехія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Українська сторона провела переговори з чеською стороною щодо підготовки проєкту майбутньої безпекової угоди.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Старший оператор радіолокаційної станції

від 22000 до 122000 грн

Геча, Закарпатська область

Інспектор прикордонної служби

від 51000 до 51000 грн

Запоріжжя

Державна прикордонна служба України

Навідник зенітного артилерійського відділення взводу охорони

від 21000 до 121000 грн

Васильків, Київська область

Офіцер групи сил підтримки

від 25000 до 50000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Головний сержант, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Операційна сестра, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Дніпро

Військова частина А4615