ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #СПОРТ #РАШАБУМ #ЛАЙФХАКИ #ООС #КОРУПЦІЯ #ІНФОГРАФІКА

У Грузії урізноманітнити меню армійських їдалень допоможуть… шеф-кухарі ресторанів

30 Червня 2020
У Грузії урізноманітнити меню армійських їдалень допоможуть… шеф-кухарі ресторанів

Завтра, 1 липня, в Грузії стартує проєкт з унесення змін до меню грузинської армії. Відзначається, що метою проєкту є додавання в меню тамтешніх армійських їдалень нових страв, щоб урізноманітнити раціон солдатів і офіцерів.

Прес-служба міністерства оборони Грузії зазначає, що для реалізації нової ініціативи вирішено запросити шеф-кухарів провідних місцевих ресторанів. Вони впродовж 44 діб проводитимуть майстер-класи і тренінги з навчання приготування нових страв кухарів армійських їдалень. Страв, яких раніше не було в меню. Зокрема, з майстер-класами виступлять президент грузинської федерації кулінарії Леван Кобіашвілі, кулінар Мануель Баранда, шеф-кухарі ресторанів Тбілісі.

«Розраховуємо на те, що завдяки цій ініціативі харчування грузинських військовослужбовців значно покращиться. Учасники запропонують схему додавання нових страв у раціон військових», – повідомили в Міноборони Грузії.

Планується, що в цілому перепідготовку на першому етапі пройдуть 30 кухарів військових частин. Вони отримають спеціальні сертифікати й впроваджуватимуть «нову гастрономічну культуру».

Шеф-кухарі, які напередодні відвідали армійську їдальню, відзначили, що з простих продуктів харчування, які поставляють до військових частин нині, можна готувати значно різноманітніші страви.

Стежте за нами в Instagram
Армії світу, Публікації