ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Шість відремонтованих та модернізованих Т-64БВ передано Збройним Силам

Новини Озброєння та техніка
Прочитаєте за: 2 хв. 25 Березня 2020, 18:25

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», передав для потреб Міноборони чергову партію з 6 одиниць танків Т-64БВ.

– Це для нас нелегке випробування. Адже частина бронетехніки відремонтована в умовах карантину. Нами були здійснені всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу на ЛБТЗ. Зокрема, з понад 700 працівників підприємства більша частина відправлена «на простій», частина співробітників працює вдома дистанційно, якщо це дозволяє виконувати їхні посадові обов’язки. Але для того, аби вчасно виконати ДОЗ, майже третина працівників (в основному робочих спеціальностей) виходить на роботу. У нас вдосталь приміщень, тому скупчень працівників немає. Медики на прохідній проводять температурний скринінг, і лише якщо працівники почуваються повністю здоровими, вони перетинають контрольно-пропускний пункт підприємства, – наголосив директор ДП «Львівський БТЗ» Віктор Андрощук.

Також на підприємстві самостійно шиють маски для потреб працівників, повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром».

Керівник підприємства розповів, що ремонт і модернізація такої бронетехніки виконується в рамках державного контракту за 2019 рік, оскільки він є перехідним та мав бути повністю виконаним у кінці другого кварталу 2020 року.

Відповідно до контракту, підприємство відправило вже понад пів сотні одиниць відремонтованої та модернізованої бронетехніки – це танки Т-64 і Т-72, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-1, а також броньовані гусеничні пожежні машини ГПМ-54.

– Ми не знаємо, скільки ще триватиме карантин та як змінюватимуться його умови, проте наразі справляємось з роботою і передаємо чергову партію танків Т-64 нашим військовим. Бажаємо захисникам, собі та всій Україні міцного імунітету для перемоги над вірусом і зовнішнім агресором, – зазначив Віктор Андрощук.

Підприємства бронетанкового дивізіону збільшили виробництво в понад два рази

Загалом в Укроборонпромі зазначають, що на початку 2020 року всі підприємства бронетанкового дивізіону Концерну демонструють поступовий ріст виробництва за різними видами продукції та послуг, попри національний карантин та перехід на частковий режим роботи.

– Бачимо позитивну динаміку станом на кінець березня: підприємства бронетанкового дивізіону збільшили виробництво в понад два рази в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року. Цей показник є дуже важливим на фоні загального падіння рівня промислового виробництва в країні. Але наші плани та виробничі показники наступних періодів залежать перш за все від держави та оборонного замовлення. На фоні ситуації з коронавірусом ми не маємо забувати про обороноздатність країни, тому критично важливо, аби з підприємствами оборонпрому якнайшвидше було укладено договори і розпочалося фінансування в рамках нового ДОЗ, що уможливить безперебійне забезпечення вітчизняного війська необхідним озброєнням та військовою технікою, а підприємства – роботою, – наголосив заступник генерального директора Укроборонпрому з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Концерну Ігор Фоменко.

Читайте нас в Telegram
У ГУР розкрили подробиці знищення російського Ту-22МЗ

У ГУР розкрили подробиці знищення російського Ту-22МЗ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що російський бомбардувальник Ту-22М3 було знищено тими ж засобами, якими раніше було уражено російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50.

Війська рф обстріляли Вовчанськ: поранений чоловік, пошкоджені будинки

Війська рф обстріляли Вовчанськ: поранений чоловік, пошкоджені будинки

російські війська протягом 18 квітня декілька разів обстріляли Вовчанськ на Харківщині, внаслідок чого поранений місцевий житель, а також пошкоджено 15 житлових будинків.

Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в небо військову авіацію під час ударів рф по Україні

Польща піднімала в повітря військову авіацію для забезпечення безпеки свого повітряного простору під час атаки рф по Україні.

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

У Повітряних Силах ЗСУ назвали знищення Ту-22М3 вендетою за Дніпро

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш прокоментував знищення Силами оборони України російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3, носія крилатих ракет Х-22.

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 — носій крилатих ракет Х-22

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук прокоментував знищення далекого стратегічного бомбардувальника Ту-22М3.

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

росія становить екзистенційну загрозу і для ЄС — Жозеп Боррель

Високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель провів зустріч із міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Він наголосив, що наразі безпека ЄС також перебуває перед загрозою. 

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Старша медична сестра

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Водій-стрілець

від 21000 до 50000 грн

Запоріжжя

Військова частина А2176

Офіцер інформаційно-аналітичної групи

Львів

Військова частина А2678

Військовослужбовець в ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Ужгород

Старобільський РТЦК та СП

Стаpший pозвідник-опеpатоp

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ