ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Із користю та задоволенням. Дозвілля курсантів-зв’язківців в умовах карантину

Навчання та тренування Новини Освіта та наука
Прочитаєте за: 2 хв. 29 Березня 2020, 15:05

Командування Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, що на Полтавщині, зважаючи на санітарно-епідеміологічні обмеження, раціонально та змістовно наповнює вільний час особового складу упродовж вихідних днів.

Зокрема, сумісно з Українським інститутом національної пам’яті та освітньої платформи в особі його регіонального представника Олега Пустовгара, на базі закладу було організовано перегляд документальної трилогії «Бойовий шлях Армії УНР: командири, військові підрозділи, ключові операції».

Цим заходом започаткований цикл відеолекцій з мілітарної історії України 1917−1921 років, який має на меті поглибити історичну обізнаність курсантів, дати розуміння суті процесів становлення Української державності та її Збройних Сил.

−У цьому курсі відеолекцій розповідається про процес створення Армії УНР, епізоди становлення, визначні кампанії, операції та бої легендарних командирів і той масштабний спадок, який Армія УНР залишила Збройним Силам відродженої України, – розповів начальник Військового коледжу полковник Кирило Злобін.

Органічно доповнили плани вихідного дня і спортивно-масові заходи, упродовж яких курсанти тренувались із гри в мініфутбол, виконували ривок гирі з добровільною зміною рук та поліпшували власні навички з гри в шахи та настільний теніс.

−Усі вправи виконувались за змінним методом фізичного вдосконалення, – зазначив начальник циклової комісії з фізичної підготовки коледжу майор Ростислав Феніч. −  Це передбачає зміну навантаження протягом часу виконання вправ, що дозволяє не допустити в курсантів змагального напруження і перевтомлення. Здоровий спосіб життя – це теж дієва протидія вірусу, – додав офіцер.

До цього слід додати, що на сьогоднішній день увесь без виключення особовий склад навчального закладу забезпечений медичними масками, засобами особистої гігієни і, як зазначив заступник начальника військового коледжу сержантського складу з морально-психологічного забезпечення підполковник Андрій Назаренко, – зарядом бадьорості та оптимізму.

Під час спортивно-масової роботи фахівці коледжу з фізичного виховання суворо дотримувались вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 та розпорядження Командувача військ зв’язку та кібербезпеки ЗС України від 13.03.2020 року № 308/6/1019, не залучаючи до заходу більше 10 осіб

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

росіяни продовжують системний ракетний терор півдня України.

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Швеція, яка тільки-но долучилася до Альянсу, ввела в експлуатацію новий корабель для збирання розвідувальної інформації у Балтійському морі, яке все більше підпадає під ознаки «внутрішньої водойми» НАТО.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

У ніч на 20 квітня російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із бєлгородської області рф, а також двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 із акваторії Чорного моря.

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні, 20 квітня, у Дніпрі оголосили днем жалоби за загиблими від російських ударів.

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

Минулої доби через ворожі обстріли Херсонщини загинула людина, пошкоджені житлові будинки, об’єкт критичної інфраструктури та газогін.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Діловод-Військовослужбовець

від 20100 до 125000 грн

Харків

Косівський РТЦК та СП

Військовослужбовець за контрактом

від 21000 до 100000 грн

Погребище

4 відділ Вінницького РТЦК та СП

Водій до 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

від 24000 до 124000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Старший навідник мінометного взводу

від 21000 до 125000 грн

Червоноград

63 окремий батальйон 103 ОБр Сил ТрО

Навідник мінометного розрахунку

від 25000 до 125000 грн

Одеса

35 ОБрМП ім. контр-адмірала Михайла Остроградського